22

Анонимен

преди 5 години

ако бг ай ти та са писали софта, като този на винетките, ясно що падат фърчилата....десетина като паднат ще оправим бъговете....

21

анонимен

преди 5 години

тъй е когато софтварето се пише от индийските офиси на "мултиннейшънъл велики" компании, за по-евтино. Ска--паняците от Боинг отдавна са само рекламни фасади на едно времешни качествени марки. Сега са си само борсови индекси и презрели круши падащи където им падне. Алоу Боинг-а, по-зле сте от индийска конфекция гаражно производство!

20

Анонимен

преди 5 години

Потърсете имената на пилотите и няма да имате повече въпроси. Същите които забраниха 737 да лети отдавна са забранили на на тези авиокомпании въобще да оперират в техните страни.

19

Обективно

преди 5 години

Още вчера ви написах, че "умната" американска автоматика не изпълнява командите на пилота, а прави каквото си иска, а ме питахте откъде зная????? Ами на - зная.

18

Такива ще са и Ф16

преди 5 години

Ще падат като круши! По добре да не се занимават с американски ***!

17

Гoшу

преди 5 години

Да, ама Boeing 737 има и други разновидности освен max 8, като max 9, max 10, че и по-ниските версии и те си летят като пичове. Явно този модел наистина е бъгав. И ако само софтуера ще му оправят, никога няма да се кача на такова нещо. Софтуера не е решение, всичко се случва. Значи ако откаже пак - БАМ! долу. Аре бегай. Трябва самолета да е такъв, че ако софтуера откаже, да може ръчно от пилотите да се управлява, а не всичко да зависи от него.

16

шматка

преди 5 години

Предполагам е много яко да знаеш че след половин час ще летиш с "ъпдейтнат"самолет

15

Анонимен

преди 5 години

Летете с Аерофлот и Ил-14 безопасно и сигурно при него няма софтуер. Не се качвайте на Боинг 737 Мах защото товарищ *** е инсталирал зловредни вируси в софтеура на американските кошници и те падат като брулени круши.

14

Анонимен

преди 5 години

"не се връзва това, че юе променят дизайна. Всъщност ще правят някакъв софтуерен ъпдейт."Приятел, процесът на създаване на софтуер също се нарича дизайн.

13

Щирлиц

преди 5 години

А ние защо нямаме такъв аероплан?Сега е момента американското посолство да даде правилното нареждане,и Боко веднага ще оповести,че това е правилния изтребител,опа-самоУет за България.

12

Ъ

преди 5 години

До *не се връзва това, че юе променят дизайна. Всъщност ще правят някакъв софтуерен ъпдейт. Дали има нещо общо със случая засега може само да се гадае.

11

спиро

преди 5 години

До Fenasi KerimЯ си виж източниците. Турският самолет е 777 и инцидентър е от турбулентност. Цлучва се нерядко. Няма нищо общо със 737 МАХ.

10

*

преди 5 години

"Федералната авиационна администрация заяви в понеделник, че самолетът е годен за летене, но трябва да се направят някои промени в дизайна до април месец."Та да си продължа мисълта, през 2019-та ще правят промени в дизайна на самолет, който е в производство от 67-*** насам и за който САЩ твърдят, че е безопасен. Кое не се връзва в ситуацията оставям на вас.

9

*

преди 5 години

"САЩ побързаха да уверят, че е безопасно да се лети на Boeing 737."Глупости на търкалета. За почти всеки един модел на Боинг се замита истината под килима- постоянно се правят смени на елементи и системи, които са фатално дефектирали по време на полет. Опитните мишлета са пасажерите на борда, това е факт, а ето ви го и доказателството:"Федералната авиационна администрация заяви в понеделник, че самолетът е годен за летене, но трябва да се направят някои промени в дизайна до април месец."

8

Анонимен

преди 5 години

Не могат да приземят Боинг, защото Боинг са 40% от всички самолети на планетата.

7

Анонимен

преди 5 години

пилотът е излишен. Той не може да изключи по никакъв начин компютъра и да поеме управлението на самолета дори при очевидна и опасна негова грешкаПълни глупости, толкова са пилоти и тези дето са ти го казали. Ако изобщо това са казали. Специално в Просия станаха няколко катастрофи с толкова идьотски пилотски грешки, че тия изобщо не трябва да си отварят устата от срам.

6

Анонимен

преди 5 години

Сега е време Европа да отвърне на удара, който получиха VW. Да приземят боинг на земята и да ги нанакарат да платят глоба за всеки един самолет в размер цената на самолета.

5

До 2

преди 5 години

Явно не си гледал и слушал мнението на авиоекспертите.Това е най популярният и най надежден самолет в авиацията но попаднал в ръцете на недотам научени пилоти от Етиопия,Индонезия,С.Арабия,Виетнам и т.н. се явява проблем със сигурноста и те са в черен списък да не летят над Европа.. И ,,приземяването" им е временно с цел да се види точно това,че не може да се наемат пилоти ,,на кило" А за честите катастрофи в Русия чуваме и виждаме непрекъснато.Те са добри летци но самолетите им куцат

4

Анонимен

преди 5 години

Основната задача на пилота е да управлява самолета така, че самолета да лети. FLY THE PLANE. Всичко останало е на второ място. Когато вземеш мамуни от джунглата няма как да управляват такъв самолет и то без да го познават.

3

Тайтаник де Каприо

преди 5 години

Машини направени от човек. Всички се чупят. Важното е да не сме на тях, кога се трошат.