30

Анонимен

преди 5 години

60% одобряват стратегията на Каракачанов, показва анкета на DnesАко ще и 95% от българите да одобрят стратегията на Каракачанов, ако не е по западно-европейските закони заради които сме приети в ЕС, стратегията е добра само за тоалетната! Ние сме щат от ЕС което означава че сме в едно общо европейско основно законодатекство заради което нямаме възможност да си диплим наши закони при това за раса/малцинство! Но можем да направим така че всички да са равни пред закона, наказания тежки за всички.

29

г

преди 5 години

бтаво

28

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй..., за абсолютно всички проблеми в Бг са виновни или ромите, или Путин!!!!!Средно - няма!!!!Супер!!!!!Продължавайте да се самозалъгвате и нещата неминуемо "някой ден шЪ сЪ опраят" от самосебе си!

27

точка

преди 5 години

Декадата на ромското "включване"у нас приключи.Кой се интегрирал, интегрирал, останалите да поемнат към богатите западни държави.Там предстои декада по включването на ромите към държавите им. Ще ги правят германски, френски, шведски,испански, холандски роми.Пък са им и длъжни защото ги изтребиха по времето на "светата" Инквизиция и хитлеристкия режим.Сега ромите ще ги разнообразят като внесат "културните" си особености в техните общества а онези са длъжни да ги хранят и интегрират.

26

Анонимен

преди 5 години

Толкова години само бият тъпана......Направо ми писна ......Може ли всеки път все да лъжат беГЕРБ,БСП,ДПС и....само автокрация, корупция, не-ефктивно законодателство,пазарна иконмика куца...Всичко си имаме АМА МНОГО СЕ КРАДЕ!

25

Анонимен

преди 5 години

Дали са роми,до преди години и те така се знаят как отделни групи с техните прозвища патриалхални,кат всяка сама по себеси имаща някакъв поминък и заселили се в различно време на тази територия,кат в различните времена не са проявили общо някакви конкретни религиозни вярвания,течения в единно вероизповедание оприличаващо ги как роми през годините когат са се заселвали или били заселени при превратни времена в исторически периоди,а ако някои са се наели от групи в малцинство да правят с коцепции.

24

Анонимен

преди 5 години

Първо да си изпълнят първите обещания-300лв пенсия.Лъжци и курбанджии

23

Анонимен

преди 5 години

Значи само 29% имат мозък в главите, другите са от електората на Партията.

22

До Циник

преди 5 години

И какъв политик е Каракачанов? Всички го помним с една далавера за едни паспорти...друго какво е направил...я кажи. Иначе концепция и аз мога да напиша...празни популистки приказки, вярващите скоро ще изпукат от глад, чакайки обещанията на твоя кумир за двойни пенсии и заплати

21

Митьо

преди 5 години

Лъжепатриотите измислили концепции. Браво...за 3 г. управление много направиха. За опрощаването на 8 те милиона имат ли концепция за несъгласие някаква по- стабилна?

20

Циник

преди 5 години

Чета коментарите....и за пореден път се убеждавам, че българина - ХЕМ ГО СЪРБИ...ХЕМ ГО БОЛИ!Каракачанов е ЕДИНСТВЕНИЯ политик след прехода ( вече 30 год ) , който нарича нещата със собствените им имена ! Било "предизборна агитация" - и така да е - на кой от останалите политически нагаждачи му пука - за вас - ...българи??? Докато БСП и ДПС раздаваха на ромите - безплатна бира и кебапчета - Каракачанов има смелостта - да се разграничи от тези "избиратели" !Браво Каракачанов!

19

men

преди 5 години

добра концепция. направо като сме почнали да опрощаваме и да раздаваме да им купим вили в прсижните квартали на мюнхен, берлин, лондон, париж и да ги заселим там да станат истински европейци. нема да има за секи стая де ама ше сложим походни легла ама ше е за добро. че ги научим и на френски немски английски да си търсят правата и като част от деколонизацията ще им търсим репарации от англия и франция шото и те са колонизирали мама индия.

18

R

преди 5 години

До Анонименпробвано е, не става

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Няма ги ро.мите. Повече от половината са емигрирали със семействата и децата си. Няма да се върнат.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз съм твърдо за интеграцията им.Наскоро си купих апартамент в Garitage park на 2500? кв.м , За момента свободни жилища има единствено в 16 етажният блок, който още не са го започнали, така че държавата има време да изкупи поне 5-8 етажа за братята, училището и детската градина също са нови и са в самият комплекс. Това е единственият и правилен начин за интеграцията им, като са сред нормални трудещи се българи.

15

Анонимен

преди 5 години

Ромите ако искат хубав живот,пътя им е към Германия и Франция.

14

мак

преди 5 години

Никакви концепции няма да успеят, пример - 10-тието на тяхното включване. Докато имат "права" и защитници, а никакви задължения, ще ги дундуркаме.

13

R

преди 5 години

не подкрепям концепцията, а конТРАцепцията

12

?

преди 5 години

Нека ходят в западна Европа, там им дават по 425 евро. Безплатен превоз до Германия е добър начин за поощряване на интеграцията им. Образованите роми нека останат, но останалите не ни трябват.

11

Анонимен

преди 5 години

Да си отиват в индия!Тука ги нещем!