33

дедо Ташунко

преди 5 години

Щом не плюнчат химически молив, значи всичко е наред! Стига ляхте сълзи пред чужди гробища. Въпреки, че брутният им годишен продукт е паднал 3 пъти за 20 години, все още е с 60% по- висок от нашият брутен продукт. Който не вярва, да влезе в чичко гугъл.

32

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОСЕГНА НА ТАЗИ ВЕЦ В ПЕРИОДА НА ГОЛЯМАТА СУША ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ И ДО СЕГА ЩЯХА ДА СЪВ "ШАХ" ГОРКИТЕ ВЕНЕЦУЕЛЦИ - ГЕРОИ СРЕЩУ САЩ !!! СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА НА ЦРУ Е ДА СВАЛЯТ ВЕНЕЦУЕЛСКИ СПЪТНИК !!!!!!!!!!!

31

Препатил

преди 5 години

Налазил ги е "развитият цоциализъм"!ХА ХА ХА ХА

30

Благоев

преди 5 години

Икономиката на тази държава се контролира от упорито рекламирания у нас:- "Евро-азиатски съюз"! Разбирай Китай и Русия!

29

Анонимен

преди 5 години

Ми с кво да пишат - с тебешир ли?

28

Българче

преди 5 години

И аз пиша с химикалка. Що не пускате новини за мен?

27

Анонимен

преди 5 години

Възстановяване на електрозахранването във Венецуела ще продължи месеци и години. От претоварване на мрежата има самовзривили се няколко подстанции. Най-големият им източник на елетричество ВЕЦ Гуру който дава 75% от тока е в плачевно състояние, работят само 11 генератора от 30. Липсват инженери и специалисти, на тяхно място Мадуро поставя военни. На местата на инженерите офицери а на местата на главните инженери генерали. Това е основната причина за енергийната катастрофа във Венецуела.

26

Е, и

преди 5 години

Какво лошо има да пишем с химикалки?Хиляди американци отиват в провинциите, създават собствена независима ел. система за няколко крушки, дърва печката и отказ от мобилни,източници на вода, радиостанции, отказали са и телевизия и нет.имат лекари в тези общности, сами произвеждат храната си, а най-интересното е: че създателите са бивши военни на САЩ.Хората са преценили, че нещо не е наред.Всички знаем какво, преставаме да храним кър$лежите ток, вода, парно, данъци и т.н.

25

Анонимен

преди 5 години

Новина от ТАСС=ЛЪЖА

24

Анонимен

преди 5 години

Над 50 души са били задържани в Каракас за грабеж на супермаркет---ТО МАЙ НЕ Е БИЛ САМО ЕДИН...И МАЙ НЕ СА САМО 50 ДУШИ...

23

Анонимен

преди 5 години

Дугаре НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ И ВЕЦ-ОВЕАМЕРИКАНСКИ САБОТАЖ НЯМАИМА САМО КОМУНИСТИ НЕКАДЪРНИЦИИ ДРУГАРЯ МАДУРО Е ВИНОВЕН ЗА 15 СМЪРТНИ СЛУЧАЯА ВЕЦ-ВЕТЕ ГИ ПРАВИМ БЕЗ ВРЪЗКА С ИНТЕРНЕТ ДА ВИ СВЕТНА..АЙДЕ ДРУГАРЕ - МАРШ ДА УЧИТЕ , МАРШ НА ЛЕКЦИИ И СЛЕД ТОВААКО НАМЕРИТЕ НЯКОЙ КОЙТО ОБИЧА НЕКЪДЪРНИ КОМУНИСТИ ДА РАБОТЯТ ЕЛАТЕ МИ СЕ ОБАДЕТЕ; ДИПЛОМИ НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ - НЯМА КОЙ ДА ВИ ГИ ДАДЕ

22

Анонимен

преди 5 години

Над 50 души са били задържани в Каракас за грабеж на супермаркет---И Мадуро менти че няма гладни....

21

Анонимен

преди 5 години

По-рано правителството заяви, че в болниците не са умирали от 15 до 17 пациенти,----КАК ЛЪЖАТ ТИЯ КОМУНИСТИ

20

Анонимен

преди 5 години

Няма американски саботаж тук.Има само некадърни комунисти и другаря Мадуро ги води

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПишат с химикалки !!! Тцъ тцъ тцъ тцъ...все едно никога не е било...при цоциалистите винаги е така. Крадливи, злобни и прости.

18

това е

преди 5 години

Нацисткия САЩ стоят зад тези прекъсвания и народа страда заради целта на САЩ да ограбят и тази страна.

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ, сащ, и евреите са доказано зло.

16

123

преди 5 години

Червената социалистическа чума в пълната си красота !

15

Активист на БКП

преди 5 години

Диверсия на краварите е случката с тока !

14

анонимен

преди 5 години

Гледайте и се учете да пишете с химикалки! Ако секне тока или интернета, да можете да се справяте! А, младите с телефончетата, дето не ги пускат от ръката и не виждат нищо около себе си, не знам как ще "оцелеят"! Това трябва да е посланието, а не САЩ и Русия съсипват държави!