15

Nightborn

преди 5 години

Значи, първите две са починали без да и е било отказно да се върне ?! И сега е "петно върху британското правителство", понеже и е отказало да и върне британското поданство ?! Аз не мога да схвана логиката, освен ако тия, които подпалиха тая война и плащаха разни "демократични бойци от умерената и не чак до там " опозиця не продължават да налагат интересите си, чрез яко промиване на общ. мнение!Те и деца-"бежанци" даваха как се давят и ние им викахме wellcome а те колят приемниците !

14

Анонимен

преди 5 години

Мъртвото бебе на джихадиста и Бегум е петно върху България и ЕС,че не и предоставиха убежище.

13

Така започна

преди 5 години

инвазията.С някакво изхвърлено на гръцки или турски бряг беше муджихидинче,чиито баща в поледствие се оказа,че е претоварил лодката за да може да вземе повече нашественици.А иначе вчера стана голям скандал в Германия в бундестага след като се оказа,че от над 5000 сигнала за военнопрестъпници и главорези от ИД,които са с бежански статус ,са успели да разгледат...126!!!

12

HH

преди 5 години

То такива индивиди като тази е по-добре да не оставят потомство. Не ми се мисли и бащата какъв е (бил). Да, детето е невинно, но ако отиде в Англия сетете се в каква среда щеше да попадне.

11

бай ганю

преди 5 години

интересно как много нации правят деца по 4-5-6 в условия на войни конфликти недоимък а у нас в условия на мир и спокойствие едва на по 30 год.се престтрашаваме да имаме 1 дете

10

това е

преди 5 години

Петното е че Англия обучаваше и пращаше терористи в Сирия да убиват и рошат,а сега ронят крокодилски сълзи да една ***.вра на терорист който е колел и бесил хора.

9

До 9

преди 5 години

То, махалото, се люлее и в двете посоки. Сега има краен либерализъм, но след някоя и друга година ще дойде мустакат последовател на ефрейтор Шикългрубер и другаря Джугашвили.

8

ined

преди 5 години

Единия проблем отпадна, сега е наред на втория да му се случи нещо

7

Анонимен

преди 5 години

Еееех медии плод на 21 век...къде е църковната инквизиция и цензура...

6

!?!

преди 5 години

Стига писахте за тия ***

5

Анонимен

преди 5 години

Н-тата поредна лигава статия за тази Идилка.3 деца уморила сега западът виновен че деца не може да гледа.Предозиране и либералщина безкрай.Спомнете си за жертвите на атентатите - например младите момичета на концерта на А.Гранде.Но за Т.Мей май нямат значение.

4

Слънчарски

преди 5 години

Да я бяха взели в Израел. Нали все се хвалят колко били отзивчиви.

3

Мега

преди 5 години

Ново ще и направят. На 19 години е, а вече 3 родила.

2

Евроатланик

преди 5 години

Е Саудитска Арабия защо не са и помогнали?

1

Анонимен

преди 5 години

Бегум сама си е виновна. Мюсюлманите защо не се погрижиха за бебето на Бегум?