35

Анонимен

преди 5 години

Друг път - виновникът е същия като и за предишните й две починали деца... И не мога да разбера баща й - защо не отидоха те, семейството й, да й помогнат и да си я гледат....Обвинява всички сега, че са я пуснали изобщо да излезе от страната... Родителите й какво не са знаели, че дъщеря им заминава ли? И къде, и за какво? Кой нормален си пуска детето на 15 год, да пътува в чужбина без да знае НИЩО. Дъщеря му била малка и не знаела, и той ли е бил малък-да я е спрял навреме

34

Анонимен

преди 5 години

празник е това, а не трагедия. получила си е всички видове възмездие.

33

Анонимен

преди 5 години

Какво звучно име има британският вътрешен министър Саджид Джавид!

32

Анонимен

преди 5 години

*** й в Англия щеше да има само права. Задълеженията са, както се разбра и у нас, за неверниците. Примерно, т.нар. "параламент" в България опрости задълженията на главното мюфтийство. В случая опрощаване означава "ще се емитира държавен дълг, който неверниците ще плащат". А варварите и диваците произвеждащи само краекожия не са платили и 1 стотинка репарации за 5 века робство!

31

Анонимен

преди 5 години

що меркел не я приюти? нали тя е загрижена! ама и тая яко са я помпали, на 19 а три деца родила.

30

Анонимен

преди 5 години

Такива като Меркел ходят с въоръжена охрана, живеят в скъпи изолирани квартали. Вече са на 100 години, нямат деца и изобщо не се притесняват да съсипят нормална и просперираща страна за пари. Какво я интересува нея какво ще става после. Тя ще си доживее дните с милионите и след 10-20 години няма да я има.

29

Анонимен

преди 5 години

Защо да е петно върху Англия? Да, била е малка, но вече не е. Никой не я е карал насила да ходи там. Било си е неин избор. И вече след като е станала майка е можела, поне заради детето си, да се престори, че съжалява. Отлично е знаела какво ще последва след изявлението й, че не съжалява за постъпката си и не й пука за убитите хора. Защо на нея не й пука за живота на собственото й дете, а цяла страна трябва да се чувства виновна и да отглежда хиляди изоставени деца?

28

Анонимен

преди 5 години

А за закланите християни и техните деца от Ислямска държава - нещо за тях да пишете ? Докога ще ни занимавате със тази сатанинска религия -тук 500 г клане , садизъм и изнасилвания . На тая главата и трябва да бъде отрязана със резачка и набита на кол за назидания на всички сатанисти !

27

Анонимен

преди 5 години

Отговорността за здравето на гражданите на Ислиамска Държава е на тяхното здравеопазване. Еми можеше да го дари на западан зоопарк и да прехвърли отговорността. Те и без това преди стотина години са ги показвали зад решетки, та наистина ще е интересно.

26

Хахахахах

преди 5 години

Англичаните винаги са действали прагматични. Такива като тази започват да се гаврят, използвайки така наречените си права. Не съжалявала за убитите, не съжалявала за заминаването си, ама искала да си отгледа отпадъка в Англия. Като имаш права, да ти ги спазва "холандският боец". Дано се осъзнаем вече. И това нарочно се прави, за да се пртивопоставят хората. Такива като Меркел живеят в дипломатически квартал и се возят в бронирана кола - все им е тая каква *** ще дойде в Европа.

25

Анонимен

преди 5 години

Англичаните са прагматични.Ядоха попарата на терористите и си взеха урок,за разлика от други "състрадателни" държави .

24

Анонимен

преди 5 години

И какво общо има UK с това, че този *** го мързи да си отглежда потомството?

23

Анонимен

преди 5 години

избора го направи ТЯ,последствията са нейна отговорност

22

Валентин

преди 5 години

по-добре измислено петно лепнато от соросгниди отколкото трупове и разпиляни органи на невинни хора по улиците на Англия.

21

Студент

преди 5 години

Щом на тая не й пука за десетките отрязани глави,за убитите жени,мъже и деца язиди и други "неверници" защо на нас да ни пука за нейните деца - с какво те са по-приви лигировани от другите ?! В Англия поначало се гледа на завладяващата ги уродлива ислямизация много леко,но като стават атентатите нещо не се сещат да вземат да ги затворят всичките тия джихадисти и жените им да ги поставят на мястото им...Петно ли ?! Никакво петно -така трябва да се действа с всички като нея!!!

20

House M.D.

преди 5 години

Невинните са само бъдещи виновни!Ваш: Арманд Асанте /Рико/.

19

Хм

преди 5 години

За религиозна група известна с "убийства на честа' където собствения баща, брат убиват дъщерята/сестра си защото е говорила с чужд мъж .... където са готови да се самоубият ако това ще причини смърта и на "неверници' където живота на децата ти не означава нищо - Миналия месец една майка уби сина си защото не научил наизуст дадените му части от корана . Където жените са смачкани още от деца и подчинени на мъжете си Как да ме трогне,че една джихадистка е загубила детето си по неизвестни причини?

18

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата между нейното дете и децата на всички други жени там? Няма такава, но не ни съобщават за всяка детска смърт в лагера и никой не се чувства виновен за другите. Тя сама е избрала тази съдба и по думите й не съжалява. Никои не може да бъде отговорен за чужди решения.

17

Ха-ха

преди 5 години

"Мъртвото бебе на булката на ИДИЛ-петно върху Англия"Това вицът на деня ли е?И кой обвинява-Ройтерс!А на кого е Ройтерс?Тия същите(богоизбраните) създадаха ИД,а сега изкарват Европа виновна,че не прибира изчадията им!Ай ******!

16

House M.D.

преди 5 години

Въпросната Бегум девствена ли е все още?