35

Пропаганда

преди 5 години

Под предлог, че ни пазят от въображаеми талaсъми, САЩ са наложили военна окупация на Европа и на големи части от света. Еврейските медии го наричат "пазене", а аз го наричам империализъм. Чисто и просто. Империализъм.

34

Историята се повтаря

преди 5 години

САЩ са съвременна Римска Империя. Римляните също са били кръвожадни, военнолюбиви, жестоки, безчувствени, лицемерни, алчни. По-късно в Рим нахлуват варварите които променят демографията на Империята и като добавим деградацията и содомията, която се превръща в основна ценност на късния Рим, той закономерно се сгромолясва. САЩ ще последват съдбата на Рим. В САЩ се наблюдават ИДЕНТИЧНИ процеси на деградация и опадък като в късния Рим. Вече е необратимо и въпрос на време.

33

Анонимен

преди 5 години

Сега знам какво са евро-атлантически ценности. Пари от Европа към

32

Факт! Болезнен факт!

преди 5 години

Най-унизителното нещо на света е да имаш чужда база върху бащините си земи, за които кръв се е проливала. Никоя себеуважаваща се държава няма чужди бази на своя територия, ЕДИНСТВЕНО ВАСАЛНИТЕ.

31

Анонимен

преди 5 години

Ние така демократично ще им купим таралясниците модел 70 година като изчакахме да ни позволят, отказваме се от изгодни за страната проекти.

30

Анонимен

преди 5 години

Върти, сучи, думата е една - рекет. Ако имаше възможност за избор, да каже човек, че може да има и друго, но тука се вижда и с просто око. Пита се защо ЕС е толкова зависим от НАТО (разбирай сащ). Заради немската икономика, която стана единствена в ЕС без икономика, защото бившите социалистически страни бяха опоскани по американски план договорен с предателят Горбачов.

29

Анонимен

преди 5 години

Едни му викат демокрация други му викат рекет. Зависи само кой взима и кой дава. Те те плюят ти си викаш че роса те роси.

28

Анонимен

преди 5 години

Наглоста на краварника е безгранична, само нашите американски слуги не виждат опасноста от американски бази на наша територия. По принцип не трябва ли краварите да плащат за ползването на чужди бази ? Със нищо не сме облагоделствани че сме в НАТО. При евентуален конфликт Руските ракети ще достигнат до България за една минута. Никой не може да реагира за толкова кратко време. НАТО е структура осигуряваща печалба единсвено на щатите нищо повече. Кравари не ви искаме вървете си.

27

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Благодарение на тия бази ние може да се каже, че не подържаме почти никаква армия... - а знаем как се подържа армия, а базите са ни нужни, защото пазят света от ислямизация и путинизация... - а жужето само дебне за някаква пролука и да се намъкне...

26

Анонимен

преди 5 години

Безмерна щатска наглост. Тия що не се натоварят на космическите си совалки и да си търсят друга планета, като на тази нищо не ги устройва?

25

баба мара

преди 5 години

българия вън от нато и ес не желая да ставам мишена на русия заради печалбите на впк на сащ правителството да не изпитва търпението на българите

24

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАИ аз трябва да си плащам за презерватива за да ме пазят.

23

Анонимен

преди 5 години

Като Турците дошли яли, и после такса че са си износили зъбите. Велико.

22

Вън терористите

преди 5 години

Вън от България американските окупатори.

21

Циник

преди 5 години

През 20те години на миналия век Ал Капоне е събирал такса защита от заведенията продаващи алкохол в САЩ ... нито е ново ... нито оригинално!Рекет - от позицията на силата!

20

Анонимен

преди 5 години

САЩ държат войски в региона срещу Китай. Северна Корея е просто едно джудже, извинение за милитаризма на Съединените щати.

19

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Благодарение на тия бази ние може да се каже, че не подържаме почти никаква армия... - а знаем как се подържа армия, а базите са ни нужни, защото пазят света от ислямизация и путинизация...

18

ГАДОРЯН

преди 5 години

Дните на ЕС и НАТО са преброени. Особено ако се случи нова финансова криза.

17

Adam

преди 5 години

мале тези международни и фалирасли терористи вече открито пристъпват към рекет и секвистиране на активи за да изкарат още малко като хегемон. Те са обречени и разпада на фиктивната им империя ще е по лош от на СССР

16

Анонимен

преди 5 години

Виждали ли сте табелата на военната база до Ново село? Цитирам:"Това съоръжение е обявено за зона с ограничен достъп, по разпореждане на командира, в съответствие с клаузите на директивата издадена от секретаря по отбраната, съгласно клаузите на раздел 21 от закона за вътрешна сигурност от 1950 година."На българска територия важи само и единствено американски закон! Още ли има балъци, които вярват, че това са бази на НАТО?