55

Анонимен

преди 5 години

Да бееее ....А ако утре в европа не се купи нито един iPhone, Macbook, минем на наши операционни системи и търсачки, дали няма да окапят със стотина милиарда на година?

54

81005

преди 5 години

Я, стига! Нали няма какво да ги прави всичките тия военни в САЩ - затова ги е разпратил насам-натам - да не му създават главоболия вкъщи. Тръмп трябваа да плаща за военните бази в другите страни.

53

Анонимен

преди 5 години

Истината е в едно.На Европа и трябва нейна обединена армия.А след това независима политика напълно неангажирана с тази на САЩ.Ние в Европа претендираме че сме демократи а вървим по свирката на една нацистка империя.Защо бе Юнкере с ишиаса що бе Макароне и що бе другите неолиберални фашистки сол.***.Народите на Европа не искат нито САЩ, нито Русия и последната анкета го показа, искане ние самите да сме суперсила.

52

Анонимен

преди 5 години

Това е все едно турците като бяха завладели България да бяха казали че понеже оставят техни гарнизони в градовете ние трябва да им платил за тях.Даже и те не бяха толкова нагли тоя ги надмина.Аз пък искам Тръмп да ми плаща за това че неговите бази са в моята държава без да съм ги искал и не ги гоня въпреки че ме превръщат държавата ми в потенциален обект на ислямски тероризъм и руски ядрен удар дали ще плати едва ли.Да си ги хваща и да си ги взима няма ние в Европа да храним тоя тарикат.

51

Анонимен

преди 5 години

Аз пък имам по лошо чувство с лявата ръка си държи личния калашник да не се напикае и тоя жалък масонски плъх бил президент.Един говорител е на коялицията между еврейското лоби в САЩ и военнопромишления комплекс.А това да е президент дори на всички от собствения си народ на го е и сънувал как се прави.Сега нова наглост ще иска европейските народи който не му щат базите нл никой не ги пита да му плащаме за тях.Е тая нацистка сви.ня се ***.

50

Анонимен

преди 5 години

Имам чувство че в лявата ръка има калашник.

49

анонимен

преди 5 години

Идват у нас правят си учения(освобождават се от излишните боеприпаси замърсяват ни въдух природа)и за това ние и пари трябва да им плащаме егати наглоста.Но нашите послушници ще слушат защото децата им живеят в САЩ и те навярно ще напуснат България когато им се отнеме възможноста да крадят от нас.

48

Хм

преди 5 години

Елементарната логика е-който има полза от дейността,той трябва да плаща!А НАТО работи изключително в полза на САЩ и дори във вреда на повечето съюзници...

47

Ха-ха

преди 5 години

А следващата стъпка сигурно ще е:"Ако не плащате-ще ви бомбардираме!"

46

Абсолютна наглост

преди 5 години

Вместо те да плащат за територията ни,искат ние да им плащаме.

45

Анонимен

преди 5 години

VAN OT NATO

44

Az az az

преди 5 години

Рекет , рекет , рекет

43

V

преди 5 години

САЩ затъва в дългова спирала .Те още не вярват че ще трябва да нарежат флота .Пари лесно се вземат ,ама трудно се връщат . В един конкурентен свят всички ще трябва да ограничат обществените разходи . А и САЩ са доминирани от еврейското лоби .А те не знам как ще се оправят

42

Българин

преди 5 години

До по малкото зло или си кух или цукаш на лочника има да си спомняш че сме продавали ток и сме имали икономика но може би си наследсвен *** който думата Родина суверенна не му говори нищо и затова лови самолета и заминавай при афроамериканците от такива Бг няма нужда имала ги е в историята и си смени името например КИРИАК СТЕВЧОВ

41

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се плаща за военните бази. Но плащането трябва да е на САЩ. Ако България спре плащането, ще напуснат военните бази и паситата и крадливите ленчета ще тъгуват.

40

Дончо, краваря

преди 5 години

Аааа така, за това, че ще приемем контра удара на Русия при третата последна световна война, вмесроУСА, ще трябва и да си плащаме, този за големи баламурници взема другите!!!

39

По-малкото зло

преди 5 години

По-добре американски бази отколкото Руски. По-добре американски васал отколкото руски.

38

Българин

преди 5 години

Когато някой се самозабравят трябва някой да ги върне за съжаление нашият слугинаж който го натъпкаха с пари за да забрави 1300 г история продължава да ни води към унищожение

37

Диш Хакъ

преди 5 години

Сред всички останали данъци върху българите Османската империя е имало и такъв - влиза башибозука в християнска къща, яде и пие на корем и накрая кара българите да му плащат данък, че са му се изтрили зъбите - диш хакъ. Имате интернет, прочетете за този данък.Та и заявлението на САЩ е такова - плати ми, че съм ти влязъл в къщата (държавата)!!!!!!

36

Браво Пропаганда

преди 5 години

Точно и ясно казано.