328

Анонимен

преди 5 години

Информацията за Русия е каша.Официално жизненият минимум, който определя и минималната заплата и минималната пенсия са 11310 рубли за работещ и 10320 за пенсионер. В същото време есента стана скандал в Саратово когато областната министърка на социалната политика каза че не е нобходимо да се вдига жизнения минимум от 3500 рубли тъй като бил достатъчен ако се ядат кефир и "макарошки"Някой по-запознат може ли да обясни откъде идва разликата?

327

Аз

преди 5 години

Климент еее,византиец долен си.Ще дойде ден пак ще сме на 3 морета...А ти в Анадола...

326

Факт

преди 5 години

В руският Гулаг "вечна бедност" няма, а вечна мизерия - това е "Рая" на Путин !

325

А+++

преди 5 години

Позната пенсионерка в Москва взима към 22000 руб,това са към 300 евро+безплатен град транспорт+безплатна медицина и стоматология+50% намаление за вода,парно отопление....+безплатен санаторий в годината.Цени в Москва-захар 1.10лв,олио 1.80лв,свинско-4-5лв,хляб 300гр-40ст,картофи -60ст, 🍌-1.40лв,риба-4-5лв кг.Тъй че ....

324

Анонимен

преди 5 години

НА ТАВАРИЩ ПУТИН МУ ЗНАЕМ ПРОПГАНДАТАЛЪЖЕ КАТО РАЗПРАН

323

Анонимен

преди 5 години

"вечната бедност" Е ТИПИЧНА ЗА МРЪСНИТЕ ГАДНИ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ

322

Анонимен

преди 5 години

НЯМАМ РЕСПЕКТ КЪМ КГБА ПУТИН....ЗА НИЩО НЕ СТАВА

321

ТАВАРИЩ

преди 5 години

ПУТИН,ЩО ИЗТРЕПА МОРЯЧЕТАТА ОТ КУРСК...ОСТАВИ ГИ ДА СЕ ИЗДАВЯТТАВАРИЩ ПУТИН НАИСТИНА Е КЪРВАВО ДЖУДЖЕ КОЕТО Е САМО ЗА ЗАТВОР

320

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 357Стига лъжи!!! Пенсионерите ровеха в кофите по времето на БСП и Жан Виденов. От години не съм видял някой да рови в кофа за храна. Виждал съм роми ровят за картон и желязо.Смъртността е функция на демографската структура. Ако сравниш обаче смъртност по възрастова група нещата са съвсем различни. Примерно в Русия детската смъртност е повече от два пъти по-висока отколкото в България, а това е показател за състоянието на здравната система.

319

Анонимен

преди 5 години

На управляващите ни, ама въобще не им е необходима помощ. Справят се чудесно с ликвидацията ни.---ПО СЪЩЕСТВО В МОМЕНТА СЕ РАЗИГРАВА РУСКИ МОДЕЛ НА ОБЩЕСТВЕНА ДЕЗИИНФОРМАЦИЯ И "ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ"ЗНАМ КАКВО ПРАВИ КГБ, НИЩО ЧЕ ОФИЦИАЛНО ГИ НЯМАКРЕМЪЛСКИЯ ДРЕБОСЪК ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ СТАЛИН НЯМА ДА СТИГНЕПО-ГОЛЯМ ДЕМАГОГ ОТ СТАЛИН СЪЩО НЕ Е

318

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА НА РУСКИ НОВИНИВСЕ ТАЯ КАКВИ СА

317

Анонимен

преди 5 години

България е страната с най-висока смъртност в света а българските пенсионери роват в кофите за огризки от храна.-----РУСИЯ ДОСТА ПОМОГНА ЗА ТОВА-----На управляващите ни, ама въобще не им е необходима помощ. Справят се чудесно с ликвидацията ни.

316

Факт

преди 5 години

В Русия пак са по-добре от България. Средната им пенсия е по-висока от българската, средната разполагаема заплата също е по-висока от българската. Да не говорим за Москва, където средната заплата още през 2014 година беше над 1200 евро (над 2400 лева).

315

???

преди 5 години

И в Русия искаха капитализъм, получиха го, сега защо се оплакват?! Това е капитализма - бедност и мизерия за всички, с изключение на шепа олигарси.

314

Истината

преди 5 години

Поредният пример, че при демокрацията и пазарната икономика мнозинството от народа е зле. В България средната пенсия е 150 евро (300 лева), а в Русия е почти 200 евро, както пише в статията, но и там се бедни макар и по-малко бедни от българските пенсионери.

313

Анонимен

преди 5 години

3 милиона българи предпочитат да мият улите в германия вместо да живеят в русия.

312

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 350Три милиона българия мият улиците и вършат най-черната работа на запад срещу мизерно заплащане.Смятай, щом не искат да отидат да живеят в русия и да взимат средна заплата $2500!

311

КЛИМЕНТ ВАСИЛЛИС

преди 5 години

Россия не биваше да дава държава на това татарско племе българите...РОССИЯ трябва да помага на ГЪРЦИЯ, ДА ПОМАГА. И ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ тогава на 3 март 1878 г. , ДА БЕ СТАНАЛА ЧАСТ ОТ ГЪРЦИЯ .РОССИЯ НАПРАВИ УНИКАЛНА ГРЕШКА, КАТО СЪЗДАДЕ ДЪРЖАВА НА ''БЪЛГАРИТЕ'' .

310

Анонимен

преди 5 години

А Путин защо сипа пестициди в салатата на Гебрев, а?

309

Анонимен

преди 5 години

Три милиона българия мият улиците и вършат най-черната работа на запад срещу мизерно заплащане.