388

Анонимен

преди 5 години

До :) - Ама я кажете как е положението в Боколандия????ако намекваш за България, днес положението непрекъснато се подобрява! Благодарение на ГЕРБ! Недоволстват само някои, ползвали номенклатурните облаги на бкп/бсп, тъй като засега им е намалена възможността да крадат на воля!

387

Анонимен

преди 5 години

Затова руснаците изкупиха Черноморието ни. Понеже са бедни. Ама излиза че, най-бедни сме ние. Статията, не бива да отклонява вниманието ни от собственните проблеми.

386

Анонимен

преди 5 години

Клатят ли се на коча "дрънкулките", клатят ли се? Кога ги чакате да паднат, а, Красимире? По Великден и по Коледа??-7ьиляди протестрирали "за свободен интернет", а пропускате искането на САЩ за изпозване на гугъл, сурат тефтера и #наврисигосам за ограничаване на свободната информация!

385

дъно няма

преди 5 години

и по лошо става още продължават да потъват

384

шопендар

преди 5 години

и ние тук в България продължаваме да си живеем в светлото бъдеще,е, някои живеят и в настоящето но не и Народа,Народа оцелява.

383

:)

преди 5 години

В Русия, че са бедни - бедни са. Ама я кажете как е положението в Боколандия???? Същото е, че даже на места доста по-лошо. Това е истината. И най-лошото е, че раята си трае, а Шайката краде ли краде.

382

Аспарухчоо

преди 5 години

САЩ да не са станали мисюлманска държава ?!А се скрии некъде и се подири сам!

381

Анонимен

преди 5 години

А?!Че то в Русия пенсиите по малки от колкото тук бре?!Ми какво ми ги хвалят някои тогава?!Най голямата страна в света с най много природни ресурси и пак са се оакали!При тия мафията е с много пъти повече от тук!Тия не ги щъ за приятел!

380

чучу

преди 5 години

в Русия може, в Бг- забранено!

379

Анонимен

преди 5 години

До пенаНе само че създаде комунизма , но го натрапи на половин Европа ,нацвъка я със своите паметници и на всичко отгоре искаше да им ръкопляскаме и да ги обичаме.

378

пена

преди 5 години

Руската помия не е заслужила друго! Сама си е създала комунизма, и след това олигархита.

377

Анонимен

преди 5 години

Епохата на кремълските джуджета е към своя край. Рейтингът на Путин достигна ново дъно 32% т.е. две трети от руснаците не поддържат безсмъртния си президент. А всичко започна толкова радостно за шовинистичния народ на Русия. Кримнаш, Донбаснаш, викове, крясъци, подскоци а след това санкциите допълзяха до джоба на всеки редови руски шовинист. Нищо няма да се оправи повече в Русия, докато не си върне обратно награбеното и не възстанови за своя сметка унищоженото и откраднатото от Украйна.

376

Аз съм русофилче

преди 5 години

Аз съм русофилче, рускамайка мен ме е родила,Путираш да се наричам-първа радост е за мене.

375

бедничките

преди 5 години

Руснаците така са свикнали с бедността че вече не я забелязват.За тях това е толкова нормално както това че са голяма страна, зимата е студено, това е техния начин на живот и ...Нещо повече, те изпитват нещо като национална гордост от това че са бедни.Просто въпрос на начин на мислене.

374

Анонимен

преди 5 години

в *** се произвеждат ракетните двигатели за американските програмии се изпращат кораби с втечнен газ от ямалското находище който после могат да го продадат на някои балами от европа- дето искат да се диверсицират и да не получават руски газ както нас руски газ ама от турция - честито на печелившите

373

Анонимен

преди 5 години

ей то голямо чакане е било бридокато се надигне тоя страхсигурно са чакали от америка за русия да им кажат че се надигнал страхаруснаците такъв го ядоха 90-те години- че и на хляб и вода да ги оставятникога повече няма да позволят да ги будалкат "приятелите" от краваршингтон

372

голем страх

преди 5 години

Най-големият страх ги тресе българските русофили ,че заради задълбочаващата се криза в русия ще им спрат копейките. За това се напъват като за последно.

371

Дядо Прокопи

преди 5 години

Днес стегнаш дисагите и утре заминавам за Масква. 135 евра пенсия не е за изпускане.

370

Анонимен

преди 5 години

РАЗЦВЕТАЛИ ЯБЛАНИ И КРУШИ.....

369

жаль

преди 5 години

Русия е една бавно развиваща се държава със затихващи функции.