3

ПЕНКО

преди 5 години

КЪДЕ СА БУНТОВЕТЕ НА "ЖЪЛТУРИТЕ" ...ПА КЪДЕ СА ТЕЗИ НА ЮЖНОКОРЕЙСКИТЕ СТУДЕНТИ !?!? ПРИ ПОСЛЕДНИТЕ БЕШЕ ТАКА : И ПОЛИЦИЯТА С ПАЛКИ .И СТУДЕНТИТЕ С ПАЛКИ ; И ПОЛИЦИЯТА С ЩИТОВЕ -И СТУДЕНТИТЕ СЪЩО ; И ПОЛИЦИЯТА С КАСКИ .И СТУДЕНТИТЕ ....... И БОЙ РАВНОСТОЕН ... И НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ БАЩА СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА И ДРЪН ПО ГЛАВАТА МУ / ЗА ДА СЕ КЕФЯТ " ГОСПОДАРИТЕ КАПИТАЛИСТИ " /!

2

Анонимен

преди 5 години

Знаем си за френската революция и най-вече - анархията, метежите и впоследствие диктатурата на якобинците (в превод на български - деветосептемврийския преврат на цървулите и комуноидното иго впоследствие). Някой да е чул нещо за "революция", която да не е върнала който и да е народ поне стотина години назад?Накратко: всички избори в България са нечестни и манипулирани, ако не ги спечели ***!Затова слушайте Грипена: сутрин, веднага щом се събудите, хайде на протест! Ходом-марш!

1

бай ганю

преди 5 години

социалистическите ориентирани мозъци не се наискаха дори когато им се угоди те по навик продължават да си врещят и искат просто рутина на живот че им е скучно в къщи та по навик вече излизат на разходкавъв франция повечето са със втора професия която е професионален протестиращ имат си го като да ходиш на работа без да ти се заплаща франсетата и гърците са винаги в стачки и протести искат ли искат а не се усещат че насреща не дават