50

Русия просто я

преди 5 години

има на картата.Това дразни много "почтенни" люде.Гледам на картата РУСИЯ гледам Англия.Гледам РУСИЯ гледам Франция и т.н.За какво става въпрос? За чувство на малоценност от малките към ВЕЛИКАНА.

49

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

48

Анонимен

преди 5 години

Никой нищо не вярва на Русия.Ама абсолютно нищо,там е царството на маниполациите мръсотиите лъжите убийствата отровите и и най мръсната световна пропаганда.

47

Анонимен

преди 5 години

Джуджето строго охранява нямащите аналог технологии на руските компютри, москвичи и телевизори.

46

babaqga

преди 5 години

Този е потомък на княза на Содом, Рорук, който е последния с титлата Владика или древна дума за месия Содом е бил крайпътен град и добре, че са го записали подобаващо поколенията преди нас! Обаче, това е чудовището виновно за най-големите човешки катастрофи и основен виновник за смъртните случаи на наследствена обремененост... В исторически мащаб са били най-мразените хора между човеците! Жертвите на нацистите никога няма да достигнат такъв мащаб в поколенията и продължителност сравнено със...

45

До долния

преди 5 години

А случайно да знаеш, че повечето западни марки автомобили за източноевропейския и азиатския пазар се произвеждат в Русия? ;))))))))

44

До НИЩО НОВО!

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ --НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ КУПУВА РУСКИ *** И ДЖУНДЖУРИИ...!ДАЖЕ И СУВЕНИРИТЕ ИМ НЕ СТРУВАТ!Х-крементче настъпано! Ще се задавиш в плюнките си. В България вече почти няма руски стоки,за да съдиш за качеството им. Има само великолепна водка, която масово се купува, механични ръчни часовници от висока средна класа, лют дизайн, здрави и надеждни и нес-цикория в БИЛА. Купуваме от западни фирми, а те - 90% китайски, което не значи че са лоши. Е, подариха ми риза Springfield, шита в Бангладеш!

43

Бей русо-фашистского

преди 5 години

Сталин и той имаше списъци със шпиони. Стотици хиляди, даже милиони. Но Путин е много скромен, само 465. Или може би само пробва как работи системата и ги очакват още много списъци.

42

Анонимен

преди 5 години

До Агент щирлицГовориш за себе си! Аз например, не знам за такива изделия. Ти явно ползваш!Да те попитам, защо мислите, че на нас ни продават газа по-скъпо?

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Аз пък четох, че при редестилация на самогона, а още по-добре при тройна дестилеция, се получава чудесен чист продукт без висши спиртове и алдехиди. В Русия свободно се продават съвременни дестилатори от качествена неръждавейка, с клапи, манометри и т.н. Може да се видят модели и цени в много сайтове. Доста по-различно от направените от тънка мед, поени с олово нашенски казани!

40

Анонимен

преди 5 години

До ВИЕ ЧЕТОХТЕ ЛИ?А ти чете ли, че експортът на руската водка им носи стотици милиони долари приходи. Продава се в цял свят заради изключителното си качество. Те, западняците са толкова глупави, че пият водка, направена от гюбре, нали!А на теб ти е много гадничка устичката! Внимавай да не изпрошне някой да ти я затвори!

39

До ВИ Е ЧЕТОХТЕ ЛИ?

преди 5 години

На теб мозъка ти е от етилен!

38

Анонимен

преди 5 години

До ИНСАЙДЕРКак да го хванат, държавата го пази в Сараите и това ни струва 2.2 млн лв годишно! Помните, че беше носил на крака едни папки с имена на наши агенти в едно чуждо посолство. На крака, като разсилен!И това далеч не е единичен случай, може би най-драстичният и най-пакостният!Предателите са навсякъде и даже напоследък започнаха да ги канят често в разни ТВ да чуруликат!

37

ВИЕ ЧЕТОХТЕ ЛИ?

преди 5 години

В РУСИЯ ПРАВЯТ АЛКОХОЛА ОТ ЕТИЛЕН---ПРОИЗВОДНО ОТ ПРЕРАБОТКАТА НА НЕФТ И ....ГНИЕЩА/ферментираща/ БИО-МАСА !/..гнили картофи , плодове , оборно гюбре /Да ви е сладко , другарчета.....!

36

Сталин-ка

преди 5 години

Докато има,АМ. ще има тероризъм.Няма Ам,няма тероризъм

35

готвача на Путин

преди 5 години

Ама защо ми цъкате минуси? |D

34

Анонимен

преди 5 години

Аз пък четох, че самогона е вреден. Освен това не разбрах Медведев рублата ли иска да обвърже към юана, защото Брикс му позволява само това, за разлика от ЕС

33

Анонимен

преди 5 години

Четох в една статия,че в Китай чуждите шпиони директно изчезвали безследно,дори и не ги залавят, просто ги няма.

32

сминдух енд чесън

преди 5 години

А ние кога,и без това всички се подвизават в този сайт,даже не са и на всеки километър.

31

готвача на Путин

преди 5 години

Вдянков, какво искаш да кажеш за боярищника? Че нещо не му е добре на Путин ли?? (очевидно)И какво от това????!?Хахахаха