45

1

преди 5 години

не драги ми питриоти,не всички могат да работят като вас за джоба,то не бяха паспорти,то не бяха продажби на земи за 7лв.квадрата,на наши хора,то не бе чудо.

44

Анонимен

преди 5 години

И аз ще гласувам за ВМРО! От 30г. чакам да им спрат шалтера на тия гали от остров ман!

43

икономист

преди 5 години

В резултат на което, се създава изкуствена ситуация на противопоставяне на отделни социални групи от обществото, което е абсолютно ненужно. Ние живеем в свят на изобилие, в който всеки ден се изхвърлят огромни количества стоки, и въпреки това има хора, които гладуват, и дори им се отказват социални помощи. Хората продължаваме да работим все повече, въпреки че продуктите нужни за нашата издръжка се произвеждат в излишък. Реално, ние всички работим, за да осигурим богатството на една шепа хора!

42

икономист

преди 5 години

Не са проблем хората на социални, истинският проблем е ниската събираемост от данъци, които идват основно от обикновените хора... Затова се търсят начини да се ореже разходната част на бюджета. Истината е, че пари няма, защото приносът на бизнеса във формирането на приходната част на фиска е минимален. Бизнесът не плаща и половината от онези 10 процента данък върху печалба на годишна база. Фирмите прикриват по напълно легални счетоводни способи, една значителна част от печалбите си...

41

Мен

преди 5 години

Нали се сещате,че това са лаладжийски приказки... Популизъм до мозъка на костите. Само приказват колкото да съберат процент по изборите и после нищо няма да направят. Те няма и да съберат достатъчен процент за мнозинство ИД това им е екстра оправданието. Но ще имат повече *** в парламента. Мислете малко с тези глави, хора! Разгледайте всяка друга малка партия реално какво предлага и се вижте как предлагат да го постигнат. Не е трудно дявол да го вземе.

40

икономист

преди 5 години

Ами ако въпросния български гражданин на социални, все пак повиши квалификацията си, но въпреки това никой работодател не иска да го вземе на работа? Пак ли ще му спрат помощите?

39

ай сиктир

преди 5 години

Да бе, все едно някой ще пипне ЕЛЕКТОРАТЪТ! Тези кафета ги пием вече 30 години. И НЕ - не ви вЕрваме!

38

комитата

преди 5 години

Патриотите си играят игра -скачат подсакачат и всички заедно пак сме на арената

37

икономист

преди 5 години

Вижда се, че повечето хора, които ползват социалните трапезарии са всъщност българи! Много от тях с добро образование и квалификация. Къде повече да се квалифицират? Доброто образование и квалификация, отдавна не е равносилно на добър работник или служител.

36

икономист

преди 5 години

Това ще бъде мярка не толкова срещу ромите, колкото срещу българите, които получават социални помощи. Голяма част от ромите са просто тарикати, които хем си бачкат нещо в строителството или като общи работници, хем получават и помощи от държавата. Те са жилав етнос и живеят на големи семейни общности, което допълнително им помага в случай на продължителна безработица. На българските социално слаби хора, обаче няма кой да помогне, особено ако живеят сами.

35

икономист

преди 5 години

Тези помощи и без това са смешно ниски, а "патриотите" разправят, че с тях можеш да се издържаш нормално. Това не е вярно! Всеки може да види на сайта на Агенцията за социално подпомагане за какви средства става дума. Някой, ако разчита изцяло на тези помощи, ще свърши като евреин в нацистки концлагер. Освен това, помощта за отопление, се дава отделно от основния размер на помощите, и то не на всички социално слаби, а само на лица над определена възраст. На другите не им е студено явно...

34

Митьо

преди 5 години

Сички да гласуваме за ВМРО. Те ша оправят работата. Евала

33

Анонимен

преди 5 години

Защо работите срещу населението,вместо да му помогнат,му взимат и малкото останало,а минималните пенсии не увеличиха1

32

Ром"с

преди 5 години

100% съм съгласен .

31

Анонимен

преди 5 години

ПрекратяваМ абонамента поради "покани за кафе".

30

бе не че нещо...

преди 5 години

Българките май са започнали масово да раждат вкъщи. Последно като ходих до една болница, в двора на родилното 95% от родилките бяха от ромлянски произход?!

29

Прах в очитe

преди 5 години

Що му се вързвате на 24-я, той си е *** и трябва да ви предизвика да пиеше, да има активност...Проблема е мнооого по-голям от това което виждаме,макар да има огромна информираност, проблема е,че това е световна тенденция, вижте какво е в щатите, колко абизяни живеята като нашите шебеци, вижте колко неандерталци се натикаха из Европа, и макар да съсипаха цветущи държави, продължават с тази практика..Пак,че голямата част от *** са навън и дано не ни ги върнат,че тогава ще е страшно....

28

анонимен

преди 5 години

Държавата не ми е дала един лев помощ, а съм внасяла 35 години данъци и осигуровки! Детски не съм получавала, не защото заплатите ни бяха високи, а защото праговете бяха много ниски. Сега съм на 560 лв заплата, съпругът ми на пенсия, а синът ми е студент! Няма къде да се жаля! Ще превивам гръб и ще стискам! И ще гласувам за ВМРО, никой не предложи досега такива мерки!

27

анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за ВМРО! Никой досега не предложи такива мерки срещу ромската напаст! Погледнете как се разраснаха социални грижи откъм кадри! Това е заради различните социални плащания на ромите! И всичко от нашия гръб!

26

До 24

преди 5 години

Турците не ги намесвай тук.Много от тях се ориентират към Турция по съвсем други причини. Но докато са в България, турците си строят хубави къщи, пращат децата си на училище и се стараят да прогресират.