27

Въпрос

преди 5 години

Футуролог, тя работата мирише от повече от една глава, но ако можеш ми кажи не кой я спря, а кой я започна?;)П.,П И кой ще я спре окончателно?Само не КЧН:):(

26

Boko bo

преди 5 години

На вагоните...

25

Анонимен

преди 5 години

В Швеция по телевизията в рекламни спотове ги обявяват за "НОВИТЕ ШВЕДИ". Логично сега ще има нови французи ,нови германци ,нови поляци и така нататък .... Европа трябва се омеши с такива същества за да се родят по глупави и послушни електорални маси. Глобализъм вдъхновен от модерен марксизъм с елементи на хит /ле/ризъм. Мечти за расова нечистоплътност и хора без своя история ,самоличност ,националност!

24

Анонимен

преди 5 години

Режат им се главите както правеха от Ислямска държава със християните и им се даряват органите на нуждаещи се ! Какво остане се изгаря .

23

Sata NATO

преди 5 години

Стамате, туска корво, на български и на всички славянски езици се казва не дай Боже. Само монголо-татарите бъркат звателния падеж. Това е обръщение-молба към Господ.

22

Анонимен

преди 5 години

редно и би трябвало да ги вземат бушмените, милиардери са, започнаха войната да си пласират оръжията, какво са няколко хиляди деца за тях. Все пак те са много по-чисти и по-невинни от тях

21

Стамат

преди 5 години

Не дай Бог да ги вземат запдни "жендъри" (каквото и да означава това)

20

Анонимен

преди 5 години

Децата им ги отнемат и се дават за осиновяване, при условие да не припарват до ислям.За възрастните - или ги съдят на място в Ирак, Сирия или ако ги върнат в Европа, тикат ги в доживотно в някой изолиран затвор.

19

ужас

преди 5 години

Когато запада одобряваше изпращането на терористи за Сирия и искаше да смени властта там всички мълчаха а сега се загрижили?!

18

факт

преди 5 години

Това са потенциални терористи в бъдеще трябва да се изолират в лагери и там да се обучават да са нормални хора.

17

Трябва справедливост

преди 5 години

Абсолютни лъжи-всички заминаващи "французи" са араби и заминават със съгласието и помоща на семействата.Защо мълчаха когато ИДИЛ беше силна.Сега реват.Французите ще са *** ако им разрешат да се върнатПРЕСЪПЛЕНИЯТА СА ИЗВЪРШЕНИ В СИРИЯ-СИРИИЦИТЕ ДА ГИ НАКАЖАТ

16

Анонимен

преди 5 години

,Ердоган ще заграби една трета от БългарияНе че има връзка с темата, но ще напомня една подробност на феновете на Рашка Говняшка. Родопите не влизат в Санстефанска България.

15

Анонимен

преди 5 години

След разпада на халифата: Какво ще се случи със сирачетата на ИД?-------------Да ги изпратят в Саудитска Арабия, Кувейт, Бахрейн... хем, са най-богатите държави в Бл. Изток, хем, изповядват исляма!От къв зор, Европа, за пореден път ще трябва да проявява излишна "хуманост и толерантност", да се оправят сами и както знаят.

14

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен: Русия пряк наследник на ИД? Точно Русия, единствената държава, която помогнна на правителствената армия в Сирия да отвоюва 80% от територията от ИД.А Русия наистина се грижи за децата на терористите, които са отишли там от азиатските републики на бившия СССР. Президентът Путин е възложил на Кадиров, президентът на Чечения, да приема и настанява при роднини тези деца. А европейците още се чудят какво да правят.

13

Анонимен

преди 5 години

САЩ финансираха и снабдяваха ИД с оръжие, САЩ да се погрижат сега за сирачетата.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами Русия, като пряк наследник на ИД има задължението да прибере и потомството на терористите си !

11

Ами

преди 5 години

Такива хубави центрове за рехабилитация има в Треблинка, Полша, и Равенсбург в Германия. Защо не ги пратят там?

10

Анонимен

преди 5 години

Маккейн им беше измислил обучителна програма включваща боравене с нож, огнестрелно оръжие и колан с експлозиви, обаче обучението им внезапно прекъсна с *** на ментора.

9

Бе-ее!

преди 5 години

До а след разпада на ЕССлед разпада на ЕС,Ердоган ще заграби една трета от България докато търпим сегашните управляващи и блеем като овце

8

Анонимен

преди 5 години

Предадете ги на Асад .Той ще ги обучи.