47

Много Евро мисъл

преди 5 години

До каква възраст според Евро чиновниците са деца? Примерно 14 годишен авганистанец се счита за мъж и от него се очаква да действа като мъж спрямо техните обичаи. По Евро законодателството това е беззащитно дете

46

Анонимен

преди 5 години

Какви Французи, бе , Сорая, Надиа са арабски имена, толкова много се навъдиха, имат арабски имена, мусулмани са, отишли са да се бият в името на ислама, гледахме ги как со горят френските паспорти, а сега се пишат Французи. Да ги съдят там тези главорези и кракът им повече да не стъпва в Европа. Издънките им са същите

45

Анонимен

преди 5 години

Архипелаг Гулаг,пратете ги,там

44

Анонимен

преди 5 години

Забравихме ли деца как колят и застрелват пленници? Тези са обучени от малки да убиват и Европа ще бере ядове след време.

43

БГ франсе

преди 5 години

До Анонимен 45Пич христянска Европа става все по малка...Мюслите се въдят безконтролно в христянска Белгия например най разпространеното име е Мохамед...Същото е и в Франция ,германия и рд други

42

Анонимен

преди 5 години

Всеки отишъл в терористична организация и родените от тях деца,нямат място в християнска Европа.Още повече,че те са само европейски граждани от мюсюлманско близкоизточен произход.Техните семейства като искатр децата им да се връщат към арабските си корени и държави.Ако Макрон и либералистите във Франция продължават да приютяват араби,явно ще се изпълни пророчеството че от Париж няма да остане и камък върху камък.

41

Анонимен

преди 5 години

Те са програмирани

40

Вкарваме ги

преди 5 години

и разреждаме гнилия генофонд тук с по-качествен. Само така има бъдеще за България!!!

39

авс

преди 5 години

тези европейски граждани отидоха при терористите да ги обслужват сексуално смъртна присъда а децата на приют да им промиват мозъка.противен случаи тези деца ще си отмъстят за родителите си при ислямистите отмъщението е много изисквано. на чест и доблест.това е моето мнение

38

Анонимен

преди 5 години

До 39 АнонимеННезабавно *** на психиатър. състоянието ти е изключително тежко.

37

чистач

преди 5 години

Всичко производно от терористите се изчиства веднага.

36

АнонимеН

преди 5 години

КОМУНДЕЛО РУСИЯ ОКУПИРА СИРИЯ И ИЗТРЕБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ТЯ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА!

35

фен на танас

преди 5 години

Да ги правят еничари. Хващат ги от малки във френския легеон и ги обучават да трепят араби и терористи. Промиват им мозъка 10-15г и ще имат най опасната армия на света.

34

баба мара

преди 5 години

всички остават в сирия и се предават на асад тои да ги съди както намери задобре на нас не ни трябват

33

Партиен член

преди 5 години

Да си ги вземат франсетата та след години да им спретнат една малка Сирия . Франция се оказва най малоумната държава.

32

анонимен

преди 5 години

Тези сирачета не са европейци! Сорая, Шамима и т.н, някои родени в Европа, а други дошли тук с родителите, не ги прави европейци! Европата да си гледа своите граждани, че напоследък това не се усеща, а ЕС се занимава само с бежанците!

31

СДС

преди 5 години

Който е избягал и отишъл да реже глави на неверници, няма право да иска да се върне. Лишаване от гражданство и съд в държавата в която е бил/а. За децата---това са бъдещи джихадисти поне 99%.

30

...

преди 5 години

Да им дадат по една бомба да си изповядват вярата като за последно!

29

Паметлив

преди 5 години

Едно време в учебниците по история имаше такова понятие-РЕКОНКИСТА.Което ще рече обратно завладяваме,възвръщане на християнските земи от исляма.Нещо като Възродителния процес.От това има нужда Европа-пълно прочистваме от исляма-доказано вредна и опасна религия!А самите мюсулмани имат предостатъчно място за живот в Африка и Азия,нека си се развиват там по свое усмотрение,няма да им се бъркаме.Но в Европа-НЕ!

28

Циник

преди 5 години

Само на мен ли ми прави впечатление фразата:"Европа има проблем"... Китай...Австралия...САЩ (главния виновник за ставащото) Индия...Канада..Нова Зеландия...Япония ...и прочие - НЯМАТ ПРОБЛЕМ ... ама ние европейците имаме???!!!Сугерират ни вече от години - че НИЕ трябва да плащаме и приютяваме ислямистки сурогати ..noдчовешки диваци от Азия и Африка! "МОЯТА ЕВРОПА - НЯМА ПРОБЛЕМ!!! ТРЯБВА КАТО АВСТРАЛИЯ - ДА ОТПРРАЩА ВСЕКИ ИЗПЪЛЗЯЛ ДИВАК БАРАБАР С ЧЕЛЯДТА МУ - ТАМ ОТКЪДЕТО Е ИЗПЪЛЗЯЛ!"