9

Анонимен

преди 5 години

Като искате разнообразни и евтини източници,защо спряхте ЮП?Защо ли реве Боко Тиквата? Има защо! Сам си е виновен ! Боковата идиотщина ще я плащаме всички!!! Южен поток беше предвиден за 63млд.к.м годишно, от които 3млд.к.м оставаха за нас, а останалите се транзитираха за Сърбия, Унгария, Австрия. От този транзит България печелеше годишно около 700млн евро, което дори Путин го каза. А, сега? Ще се моли наш Боко на Ердоган за 15млд.к.м , като цената не се знае. Боко е наистина национален предател!!!!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Загазихме яко..

7

Анонимен

преди 5 години

Борисов да пита Началниците си.. И отгоре на това началниците да дадат гаранции..

6

Анонимен

преди 5 години

Добре ние ще ползваме евтиния газ, а господинът скъпия щом цента не е всичко.

5

Анонимен

преди 5 години

"В наш интерес е да има разнообразни източници на газ"В наш интерес беше да прекарваме само руска газ през Южен поток! Руснаците сами щяха да си изградят системата, от нас се искаше само територия! Ако включиш още няколко доставчика към тръбата по трасето, печалбата ни от транзита спада до трохите от масата!

4

Бате Гойко

преди 5 години

"И от принципна гледна точка не цената да е определяща, а това да не сме зависими от мястото, което ни снабдява с тези ресурси"Няма как да сме независими, след като не добиваме ресурси. Щом ни снабдяват (независимо кои), значи зависим от доставките. Така че е по-добре да обърнем повече внимание на цената.

3

Анонимен

преди 5 години

Точно цената е всичко.Парите са всичко в сделките.Никой не сключва сделки заради партийна слава или заради любовта към братушките.

2

Анонимен

преди 5 години

"Къде ни е енергийна независимост? Цената не била всичкоВ наш интерес е да има разнообразни източници на газ"И аз това питам- къде ни е енергийната независимост? Южен поток беше супер изгоден за нас, защото щяхме да захранваме Южна Европа и да печелим от това, започнахме да го правим, само че ЕК реши, че ще сме прекалено незвисими и ни постави абсурдното условие да докарваме газ от половината свят през тръбата. Как ще е в наш интерес разнообразието, след като така никога няма да се осъществи?

1

Наблюдател

преди 5 години

Точно там където е държавната ни независимо ст. Добре се видя къде е нашата независимост с проекта Южен поток.