29

Благоев

преди 5 години

Като построим на руснаците нов транзитен газопровод, какво ще правим с наличната наша тръба със същия капацитет( на която и липсва само връзка със Сърбия) и прословутия хъб Балкан?

28

Анонимен

преди 5 години

До Ей мишкиАмериканските Марици 1-3,продават на държавата мегават за 176 лв.а тока от Козлодуй е 54 лв.Кой сега е крадеца а?пак Русия ли?--Мариците са собственост на руснаци, регистрирани в САЩ. Тока от КОзлодуй го изкупува фирмата на жената на другаря Кадиев.Да, Русия и БСП са крадците в бг енергетика.

27

от чехия

преди 5 години

За пропаднала Бг ми е точно през фара

26

Бойко

преди 5 години

Наивници...Никой не ги бръсне за слива,те газ чакат! Ще ви питам от първи януари догодина,когато спират офицялно газа през Украина....Тогава ще видите...иначе да живей ГЕРБ!..и УРА!53854

25

Анонимен

преди 5 години

Американските Марици 1-3,продават...Тези Марици са руска собственост, нищо американско няма там.Само регистрацията е американска, парите отиват в Кремъл!

24

Анонимен

преди 5 години

Сега 30 години ни обещават да дойде светлия капитализъм. Откраднаха на бабите парите по телефоните.

23

Анонимен

преди 5 години

45 години слугите на москва ни обясняваха как ще дойде светлия комунизъм.Накрая СССР умря и забраниха КПСС.Откраднаха ми вноската за москвич и лихвоточките за панелка.

22

Анонимен

преди 5 години

хахаханапук ще гласувате за АБВ и първанката с вашите гласове ще си купи още едно хотелче.Ама демокрация е, ти решаваш за кого да гласуваш.

21

Mi6osp

преди 5 години

Милер, шефът на Газпром, заяви, че Газпром няма интерес към газопровод през България и към хъб балкан. Което значи, че са погребани.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше интерес този проект да бъде направен, щяха просто да направят едно "Българско Газопреносно Дружество АД" и да заявят че тръбите ще за дават под наем на търг за 5 години за всеки който иска да пренася газ и си направи тръба до там. Така уж на теория ако някой построи газопровод до България (не че се е юрнал) и предложи по-висок наем от Газпром, то ще може да пренася газ вместо руснаците.

19

Анонимен

преди 5 години

първия кораб с ъс втечнен руски газ от ямалското находище през лондон замена за сащи чакайте вие евтив втечнен газ от там - малоум.и.ници

18

Анонимен

преди 5 години

30 години слугите на краваршингтон ни обясняват как ще дойде газ от майната сиами докарайте я - ама товав не става с измиклициникой няма противи лъжят като лудиевропа искала да има и друг диставчик за тръбатая кажете на народа северен две къде му е другия доставчиктрябва да си де.би.л за за да се връзваш на такива измишльотини дето ги повтарят нашите управляващикога ще е народния съд това е важното

17

Дрън-Дрън

преди 5 години

за сега САЩ нито са ни предложили газ нито са ни предложили да ни построят газопроводтака че каква енергийна независимост ви гони !?

16

Анонимен

преди 5 години

Ще транзитираме всякакъв газ. Чакаме американците да осигурят газ за Европа през газопровод Балкан. Ако е тясна тръбата, ще прекараме нова. Не ни интересува газът руски ли е, катарски, турски, тексаски. Руснаците имат нужда от още две тръби за Европа. Така, ще имаме три тръби, които са повече от 50% от 4 тръби на Южен поток.

15

Ей мишки

преди 5 години

Американските Марици 1-3,продават на държавата мегават за 176 лв.а тока от Козлодуй е 54 лв.Кой сега е крадеца а?пак Русия ли?

14

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, Орешарски спря ЮП, не лъжи!

13

сминдух енд чесън

преди 5 години

Ако руснаци ми тропат на вратата ,не отварям,най много да поискат още някой милиард.Лошото е ,че у нас има много мераклии да го дадат.

12

Анонимен

преди 5 години

Руснаците сами щяха да си изградят системата, от нас се искаше само територияНе лъжи!Руснаците искаха да ни заробят с 5 млрд долара заем!

11

Анонимен

преди 5 години

Предатели и некадърници,заминавате си,на инат и напук ще гласуваме за АБВ!

10

Анонимен

преди 5 години

Транзитен газопровод значи права линия от Маказа до Калотина.А не някакви руски схеми през Провадия.България не трябва да строи нищо.Трябва да си искаме неустойката от Газпром и ако не плащат - запор и конфискация на всичкото руско имущество на наша територия.