53

ognyanz

преди 5 години

До ДА ДА: Надявайте се, но няма да ги огрее гербаджиите. И изборите ще го покажат. Времето на ГЕРБ изтича. За евроизборите ще се закрепят, но докога?

52

ДА ДА

преди 5 години

До *** крепи Бойко"*** е спасението на Борисов."ОХ, ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЛГИ ГОДИНКИ...ДОКАТО СЪВСЕМ ЗАТРИЕ ДРУГАРИТЕ!

51

ама сериозно, ли?

преди 5 години

Откъде се обади, бе зелена гущерице? От писуарите ли викаш?ахахах

50

Иван Вазов

преди 5 години

Руска сила, Руска воля, Руска плът,и Руска пот ще заробят отново БЕДНий Български НАРОД666

49

Анонимен

преди 5 години

Милионерката Нинова иска гаранции .....

48

ognyanz

преди 5 години

До Русия е несигурна: Русия е несигурна? Несигурни сме ние, провалихме и трите големи енергийни проекта с Русия. От Уикилийкс изтече информацията за доклада на Николай Младенов за спиране на строителството на АЕЦ Белене и отговора на Хилари Клинтън: "Добра новина". И сега вече Медведев иска сигурни гаранции.Запитвате ли се защо Медведев дойде на 4-ти март а не на 3-ти. Руснаците вече не искат да участват в демонстрации на "братска дружба", защото не ни вярват. И това го дължим на Бойко.

47

Анонимен

преди 5 години

надявам се БСП да спечели изборите,а и АБВ да участва

46

Mi6osp

преди 5 години

Шефът на Газпром Милер заяви, че Газпром не е заинтересован от Турски поток през България и от хъб Балкан. Няма поток, няма хъб.За три скъсени мандата Борисов осигури бъдещето на България като енергийна и индустриална пустиня в Европа.

45

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

44

Анонимен

преди 5 години

Нинова искала!Който много иска, много дриска, корумпирана другарко.

43

Гаранциите на Бойко

преди 5 години

До Анонимен 44: Какви гаранции е поискал Бойко? Въздух под налягане. Никакви гаранции не е искал, а чака указания от Брюксел и а'мериканския п'осланик какво да прави.

42

ognyanz

преди 5 години

До патриот: Южен поток вече няма как да го бъде. Да гледаме сега да не изтървем и отклонението от Турски поток, че и Гърция се натиска за него.Да направим експресно проучване: Ще сключи ли правителството на Бойко договор с Газпром за преминаване на Турски поток през България? "ДА" - плюс, "НЕ" - минус.

41

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

4г. бях в Антверпен и никога не съм се замислял дали плащам за руски газ, норвежки или марсиански. Дойдох си в България и започнаха проблемите най -напред с Топлофикация -София/ с 12 % по-скъпо парно/, та до нашите политици. Ама руския бил не знам какъв, американския ще дойде втечнен,ама не сега, сега чакаме азерски,кипърски и най накрая : марсиански.Та, да попитам де :колко ще струва марсианския и когиз ще дойде?

40

патриот

преди 5 години

НИНОВА И ТИ ЛИ СИ ЗА ТУРСКИ ПОТОК ЗАЩО ИСКАТЕ И ВИЕ ОТ БСП БЪЛГАРИЯ ДА Е ОТНОВО ВАСАЛ НА--ТУРЦИЯ ТАМАН СЕ КАНЕХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС ----ЮЖЕН ПОТОК----ТОВА Е ЗА НАС РЕШЕНИЕТО

39

Анонимен

преди 5 години

Тия дето много цвърчат тука, ще ги питам догодина, когато спре газта от Украйна. Д.*** ДА ВИ Е ЯКО.

38

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

37

Го4о

преди 5 години

Русия е ИМПЕРИЯ! Турция - също! България няма намерение да бъде ЗАВИСИМА от ИМПЕРИИ! Газ ще получаваме от този ПРЕДНАЗНАЧЕН за ЕС и този (втечнен) от САЩ!..... Нинова е в невиделица, тя НЕ ГИ РАЗБИРА тези работи и само ПИТА!

36

Анонимен

преди 5 години

До Въпрос към ***?по същия начин както един сто пъти по-нагъл от нея, твой гуру има двайсетина милиарда.Просто ще изберем нея, доказано е сто пъти по-малкото зло.

35

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

34

Анонимен

преди 5 години

Бойко, ти наследи Роската и НЕ СПОМЕНА ИМЕТО РУСИЯ по повод трети март. Евала. Чака те рейтинг от 7 процента.