51

Анонимен

преди 5 години

Au revoir Макрон......

50

LEurope de de Gaulle

преди 5 години

До Евролюб: Относно Суджуците и нормалността, която Европа донася тук съм съгласен. Не съм съгласен Европа да се превърне в купчина държавици припкащи около кака Франция спазващи нейния дневен ред. И без това всички Брюкселски институции са доминирани от Французи - виж в нета бройките хора по националности там. Нещото, в което аз врявам е обратното - децентрализацията. Вярвам, че бъдещето е по-скоро на централна и източна Европа, не на западна. Т.е. не посоката в която Макрон накланя везната.

49

toddg

преди 5 години

Ако поставим Европа на първо място,а не джендърите и гейовете нещата може и да потръгнат.

48

Присмехулник

преди 5 години

лебедовата песен на макрон и диктатурата на неолиберел-троцкистките извpатеняци - каква красива музика за моите уши!

47

Анонимен

преди 5 години

Макарона отдавна ми прави впечатление с някои не лоши предложения, по вървежен е в пъти о жан мари дьо сад и любимата и книжка "май кампф"

46

А-нонимен

преди 5 години

Прочетох посланието на Макрон във варианта му на български език и на английски език, публикувани на страницата на френското Президенство. Има малки, но съществени разлики, които на места променят смисъла на цялото послание. Нека някой, който борави с френски, да каже как е в оригинала. Веднага ми идва на ума, че от Стара Европа пак нещо ни баламосват.

45

Иво

преди 5 години

Майка му ли пише речите т.е. жена му . Кога накрая такива , като тоя , Меркел , Мей , Юнкер които нямат деца много искат , да определят бъдещето на ЕС .

44

dmx

преди 5 години

В опасност е най-вече олигархичното нищожество Макрон и покровителите му.

43

Ха-ха

преди 5 години

"От 2014г президентът Юнкер и неговият екип работят за европейски ренесанс."Повече няма нужда да се чете,видяхме им Ренесанса-тотална ислямизация и ци****ция на Европа!И тия ще искат да повторят!?Айде нема нужда!

42

Евролюб

преди 5 години

До Анонимен 41Много е просто и се нарича френски национален интерес - Меркел си отива, Макрон може да вземе конците на Европа в свои ръце. Това означава, че за французите ще има повече, ще Казват кое и как ще се случва в Европа. умно момче

41

Евролюб

преди 5 години

До Въпрос 19Не всички европейски държави имат минимална работна заплата. еврокомисията отдавна ги кара да я въведат, но те се дърпат. Например Австрия, Дания, Италия и др. Интересното при Макрон е че иска те да се индексират с инфлацията ежегодно, а не когато на премиера му скимне

40

Мариана

преди 5 години

До Анонимен 21Жълтите жилетки вече доста оклюмаха, а исканията им се промениха. Да не забравяме, че минималната заплата във Франция е 1600 евро и Макрон им я вдигна със 100. Минималната

39

Капитана

преди 5 години

До ЕвролюбПрав си, Евролюбе. Ако европейците не ни бяха дали 160 млн за оградата в рейса днес нямаше да се возят по двама а по 20 мигранта. Да не говорим, че накараха турците да спрат да ги пращат към Европа. И това само за миграцита

38

Евролюб

преди 5 години

До LEurope de de GaulleБългария е заинтересувана от всяка евроцентрична доктрина -независимо германска, френска. Трябва да е западна, за да се въвеждат демократични стандарти. Иначе нивото на местния Суджук го знаем. В международен план също - сами сме трастика на вятъра. В група сме по-добре

37

Анонимен

преди 5 години

Макарона е диктатор.............него не го понасят 1/2 от франсетата, той тръгнал ЕС да оправя, тоя е още по - опасен и от една дърта бабка в Берлин!!ЕС няма бъдеще с такива "лидери"!!!

36

Анонимен

преди 5 години

ЕС тръгна по същиятт път както ЕС....................отделните правителства имат ограничена свобода...............разликата е, , че при СССР командният център беше в Москва, сега е в Брюксел!!

35

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни.

34

Додо

преди 5 години

Макрон е истински Сатанист, окултист и прилежен слуга на Илюминатите и техния Нов Световен Ред! В момента това е вероятно нсй-опасния човек в Европа, а и в света! Бог да го накаже, продадена душа!

33

Анонимен

преди 5 години

Вие го критикувате за меките китки,но има много по-опасни договори и сделки в ЕС,от които наистина може да ви настръхнат косите,прокарвани от разни лобисти.Да не говорим за CETA и други подобни,нанасящи огромни щети на държавите или лишаването на държавите от правото на собствени решения,средства и държава!

32

Американ

преди 5 години

А кой ще плаща? Господ?"една и съща политика за убежище, и еднакви правила за прием и за отказ""битката срещу глобалното затопляне, като въглеродният отпечатък на икономиката й до 2050 г стане нулев""затваряне на предприятия, работещи срещу европейските интереси и приоритети"