45

Съд!

преди 5 години

Народът иска да знае:Кой спря ЮП - официално подписи на документ, някой знае ли- на съд.Кой затвори реактори на Козлудуй - на съд с международна заповед за екстрадиране в БГ Кунева - Пръмова!Кой даде водата на Веолия ПЧП - на съд!Има ли уговорки за даване на концесия на БГ земя - според ситни цифри ако обработваш земя имаш право да я придобиеш.Трайков - затвор продал 33% държавни ел. акции.Пълно разсекретяване на условията на МВФ и СБ за приватизация - подписалият го съд и затвор.

44

Най-големите вреди!

преди 5 години

До ДСБ-ИСТИНСКАТА ДЯСНАНай-големите вреди на България донесоха СДС и партиите метастази, наследници на Цанковци и Филовци - монархо-нацисти!

43

ДСБ-ИСТИНСКАТА ДЯСНА

преди 5 години

ВЪЗМОЖНО Е С ПО ЕДИН ЕВРОДЕПУТАТ,НО И НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА,МАЛКО СА *** ТВЪРДИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КРАТУНИ,КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.ТЕ СА МАЛКО ПОД 10%.

42

Анонимен

преди 5 години

Всички социологически проучвания се правят в канцеларията на Бочко, а Цвъ Цвъ раздава бонуси, но защо ли обезкостения от герберастите народ е на друго мнение?!

41

Реалист

преди 5 години

До 26. Ако всичко е честно ГЕРБ ще а много пред БСП и ДПС. Защото досега официално за изборни манипулации са осъдени лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ.А ГЕРБ печелят и когато не са власт. ПОСТОЯННО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА Е СЛУЧАЙНО.

40

Винету

преди 5 години

До хахаха. Само че проучването е правено на Позитано 20, глу.пав червен червей. Защото Юрий Асланов по цял ден е там.

39

БСП са гад.ини

преди 5 години

Хората разбраха, че думите: корупция, кражби и простотия се случват винаги, когато БСП е на власт. И затова не им я дават.

38

изнервен

преди 5 години

Асланов, ще имаш ли смелост да се покажеш, когато излязат истинските резултати?

37

Байфидан

преди 5 години

Хихихи, проучване на члена на ВС на БСП Юрий Асланов. А бе, насранов, ама как може да не дадеш 99.9% за БСП.

36

вЕтъра на ПОДмяната

преди 5 години

ГЕРБ ,БСП и ДПЦ - всичките деца на БКП ше влязат в Ев./ рейския Ки./ буц.Останалите ако се помолят много на колене и с отворени усти . Мазел тов ,маш алла ,аферим ,гуд морниг ,дубрю утру ....Каквато *** беше СССР, ТОВА Е ЕС ! Илъгаха ви че нещо по различно ще е ,а то старото в нова по лъскава опаковка. ЗАСПАЛ НАРОД ,РОБОВЕ !

35

Анонимен

преди 5 години

Трябва Закон политик излъгал избиратели заедно със певци , артисти и журналисти помагали народа да бъде лъган - излъганите да имат право да ги убият със камъни без да носят наказателна отговорност по НПК !

34

Анонимен

преди 5 години

Твърдо всички депутати трябва да влязат в Хладилника и после в Орландовци !

33

1

преди 5 години

Часът на ЛАУРА КЬОВЕШИ,наближава.

32

Анонимен

преди 5 години

На единия хората му казват Тиква, а на другия Цвъ Цвъ и станаха за подигравка дори и на малките деца. Оглозгаха народа до кокал, но искат още и още и още. Нямат напълване крадливите им търбуси.

31

Да живеят

преди 5 години

Да живеят всички бесеета по земните кълбета. Да живее корупцията. ДА живее простотиятя. Да живеят митрите.

30

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

29

Ха..ха..ха

преди 5 години

Това проучване сигурно е правено в канцеларията на простата Тиква, защото народа е на друго мнение. Ще има народен шут по крадливите и корумпирани герберастки задни части. Ха..ха..ха.

28

Хората разбраха, че

преди 5 години

Думите: корупция, кражби и простотия, могат да се заменят със скращението ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 5 години

АФИС въобще не е на БСП само дето собственика й Юри Асланов е пририден брат на Сергей Станишев.

26

House M.D.

преди 5 години

Според АФИС българите са се стопили до 100 /сто/ човека.Според агенцията за проучване мнението на House M.D., единствената партия, която ще изпрати представители в Европейския парламент, е Партията за Единство, Напредък, Истина и Свобода.