8

антизападопоклонник

преди 5 години

Пълни глупости, отдавна сме само със Запада и по-точно не сме само със запада, ами сме на подчинение на запада! Нито едно решение, дори и касаещо предимно икономиката на България не може да бъде взето без одобрението на Запада! Иначе с руснаците можеше да имаме доста изгодно икономическо сътрудничество, само че има две пречки:1. Всяко едно политическо решение на българските политици трябва да бъде съгласувано с Вашингтон и Брюксел.2. Доста сложна за разбиране е логиката на руските власти- от..

7

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо като "русофили". Има банда некадърници изхранващи се с рубли от руското посолство.

6

Анонимен

преди 5 години

Това са една група от пропагандатори, които имат задачата да представят нещата така, сякаш някой се опитва от русофилство да изстреля България в орбитата на Русия. А такова нещо въобще няма. Но такива "анализатори" ще се появяват - сега ще почнат интервюта на Плевнелиев, Цветанов, Асен Агов, Соломон Паси, Иво Инджев или тоя тип по-горе и още маса подобни продажници.

5

Анонимен

преди 5 години

И защо въпросът е или едното или другото. Защо един разговор с Русия или едно посещение на руски премиер означава, че някой бил избрал "руската карта". Най-накрая трябва да се проумее едно - че в основата на всичко трябва да е българският интерес. Иначе ни плъзгат по една такава схема "избрали сме запада и в името на това трябва да жертваме българския интерес". Да, ама ние вече безброй пъти го жертваме, а германците, когато става дума за Северен поток, никак не са склонни да жертват своя.

4

Анонимен

преди 5 години

Това са глу.пости с манипулативна цел. Защо трябва да има "или". Една суверенна държава може да поддържа нормални контакти с Русия и със запада. Тук не става дума за отношения на зависимост, а за съвсем нормални междудържавни контакти, както междувпрочем го правят много страни в Западна Европа - това че са част от запада не им пречи да поддържат диалог и търговско сътрудничество с Русия. На историка не му ли хрумва, че освен "Русия или запада" има вариант да се избере българския интерес.

3

Запад(ът)

преди 5 години

И какво по-точно сме получили от "запада"? Не се сещам, освен това че им завиждаме че са обирали целия свят, докато ний сме били под "присъствие"! А, да - два пъти бяхме с едни от тях и изгубихме половин България! Сега пак сме с тях - загубихме 2000000 народ и сме на свършване... За други "благини" просто не се сещам - щото просто няма

2

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Напомням....Банката- е, преди- генералите,...Извинете, ако- със- нещо, и- аз, греша ...

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък да вземе първо да си погледне фамилията и тогава да ръси мозък. Пореден евроатлантически *** решил да се прави на умен!