88

Анонимен

преди 5 години

Може ли да се общува с терористи,убийци превзимащи територии и обявяващи ги за техни,а бе ние с какво помним 10 ноември и за какво беше тази дата,не беше ли за освобождаване,сега пак ли ще връщаме сталинисткото време.Не балагодаря!

87

seira

преди 5 години

"ДРУГАРИ"!"ГОСПОДА"!ХАЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО!!!ИМА САМО ЕДНА СТРАНА - РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!ИМАСАМО ЕДИН НАРОД - БЪЛГАРСКИЯ!КОЙТО ЖИВЕЕ И РАБОТИ В ИНТЕРЕС НА Р БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ТОЙ НЕ Е НИТО РУСОФИЛ, НИТО РУСОФОБ, НИТО АМЕРИКАНОФИЛ, НИТО АМЕРИКАНОФОБ!!!ИСТИНАТА Е ЧЕ "ЕВРОПА", ТОВА СМЕ НИЕ!!!НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е МНОГО ПО-СТАРА ОТ СЕГАШНАТА "ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКА" ЦИВИЛИЗАЦИЯ!НИЕ СМЕ МОСТА (ВРЪЗКАТА) МЕЖДУ ЕВРОПА И АЗИЯ, МЕЖДУ "СЕВЕРА" И "ЮГА"...ФАКТ!

86

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са близки по манталитет,език и вяра! Ако пообщувате със западно-европейци и руснаци веднага ще усетите кой ви е близък.Русия е огромна като ресурси и пазар и има всички плюсове да подобрим отношенията си с тях!

85

Притегателната сила

преди 5 години

На рассия е колкото на животно размазано на магистралата Подминаваш го със съжаление И леко отвращение

84

Анонимен

преди 5 години

Ей................аман от професори, дето дават акъл!!Затова ли сме най-бедните в Европа????България трябва да води национално-отговорна политика!Така ли е?Ако беше така..........нямаше над 2 милиона да я напуснат за 10 години!!Добър ден , селяни прости!Бедни сте, защото сте глупави.............30 години гласувате за едни и същи крадци!

83

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА ,ЧЕ " ПРОФЕСОРИТЕ " НИ СА ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯТА Е ЕДНО НА РЪКА !!! ПРОСТО НЕ ПОБЛИКУВАЙТЕ МНЕНИЯ НА ХОРА ,КОИТО НЕ СА ИГРАЛИ ХОРО - ХВАНАТИ ЗА РЪЦЕ ИЛИ ЗА ПОЯС !!!!!!!!!!!!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Аз съм само българофил.Партийте се делят на русофили,русофоби,и подобни защото са ***.Нито мразя,нито обичам Русия или запада.Обичам България за разлика от политиканите които се кланят на изток или на запад за личен интерес.А който от тези на държавната трапеза прави това трябва да си ходи и няма място в България.

81

Анонимен

преди 5 години

Русия не се дели от запада. Но тя има достойнство и не иска да се постави под върховенството на САЩ, както направиха всички "цивилизовани" държави, а има наглостта да настоява за равноправни отношения."Русия се противопоставя на новия световен начело със САЩ."Това са думи на американски сенатор.

80

Анонимен

преди 5 години

Няма изток-запад,няма васал на тоя или оня,САМО полза за страната,инвестиции...за да работим тук,а не да бягаме....икономиката е най-важна....на това му се казваДИПЛОМАЦИЯ...но трябва ум,а не мускули!?????

79

Анонимен

преди 5 години

Берлинската стена не беше разрушена, за да бъде пренесена на руската граница. Или със Запада, или с Русия - това е изкуствена дилема, която няма нищо общо с историчеките споразумения Горбачов-Рейган и Горбачов-Буш. Нещо лошо да казах?

78

тя

преди 5 години

Фобите са издънки на бълг- чорбаджии и на такива ,които са слугували на турците ,а вероятно бабите им са били в някой харем ----Съмнявам се да харесват Левски!

77

Циник до 57

преди 5 години

Даул.... коя част от коментара ми не разбра????Написано е ясно - днешна България , е като днешна Русия! Бившите партийни другари - се трансформираха в крупни мафиоти!Или на теб - не ти харесва истината за двете посткомунистически клoaки...или още държиш снимката на психопата Сталин в бял параден мундир!

76

Анонимен

преди 5 години

Разглеждайки този въпрос, трябва да посочим следното: Някъде между 1988 и 1991 г. се подписаха исторически споразумения между Рейгън и Горбачов, по-късно между Буш и Горбачов, както и между Горбачов и Кол. Най -важното в тези споразумения беше, че ще се изтрие границата между Запад и Изток и на мястото на тези два блока ще възникне едно общо семейство от цивилизовани народи и ще настане ера на всеобщо благоденствие. Така че да се твърди, че Русия и Запада се намират от двете страни на една барикада е грубо изопачаване и манипулация на тези споразумения. Берлинската стена не беше разрушена, з

75

Анонимен

преди 5 години

Разглеждайки този въпрос, трябва да посочим следното: Някъде между 1988 и 1991 г. се подписаха много важни, исторически споразумения между Рейгън и Горбачов, по-късно между Буш и Горбачов, както и между Горбачов и Кол. Най -важното в тези споразумения беше, че ще се изтрие границата между Запад и Изток и на мястото на тези два блока ще възникне едно общо семейство от цивилизовани народи и ще настане ера на всеобщо благоденствие. Така че да се твърди, че Русия и Запада се намират от двете страни на една барикада е грубо изопачаване и манипулация на тези споразумения. Берлинската стена не беше

74

Анонимен

преди 5 години

До Така е ..Ехх, ако всичко в живота беше толкова просто, щеше да е лесно. А то даже твоята диагноза е не е толкоз проста и трябва консилиум от психиатри за да се определи.

73

До 74

преди 5 години

Стига с тези глупости, бе момче! Ти имаш ли представа как са се влагали пари в банки преди ВСВ? То е като сега по интернет. Стига с тези конспирации взели парите на изчезналите, това да не ти е Русия.

72

Я па ти..

преди 5 години

До Скептик 77 Какво е това "спихне" ? Това сигурно е някаква много страшна дума от която НАТО трепери. Обясни.

71

Така е ..

преди 5 години

До До 54 По времето на ВСВ еврейте и други богати европейци са вложили парите си в швейцарски банки.След края на войната швейцарците въвеждат закон според който с парите може да оперира само лично , или от наследници с доказан смъртен акт. Милиони са загинали или изчезнали без следа.Няма смъртен акт. Парите остават за Швейцария.И те така.Я кажете какво произвежда Швейцария и защо са толкова богати ? Ами обясних ви.

70

Анонимен

преди 5 години

Русия ми е чужда. Няма я нито в продуктите ни в услугите. И през време на Соца си запазих духа, културата като българин. Въпреки силната пропаганда на една закрита държана СССР от политиката, финансите, географията

69

Скептик

преди 5 години

Вече избрали. Няма такова нещо. Западняците ни смятат за половин Руснаци. Свързани сме и това е реалността. Нищо не ми пречи да си правим нашата политика бидейки Европейци. Нали свободомислието и зачитането били Европейски ценности. Защо тогава не зачитат нашите родствени връзки с народите, с които се разбираме без преводач. Да се обвържем със САЩ военно е малоумно. НАТО като се спихне, а на там вървят нещата, защото няма войници, ще останат едни въшкави наемници, свободно пространство за Исляма