23

ГОРУБЕЦ

преди 5 години

Тази земя ни прави свободни хора. За това толкова много искат да ни я вземат. БЪЛГАРИ ПАЗЕТИ СИ ЗЕМЯТА, ИНАЧЕ НИ ЧАКА РОБСТВО, ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 500 ГОДИНИ!!!!! Всички които дойдоха на власт след 2000г се опитват с различини законови промени да ни я вземат. За това не можем да я ползваме и за това протестираме. Ако законите са справедливи нямаше да сме на улицата.

22

Анонимен

преди 5 години

Ми обработвайте ги, не съм съгласен с държавни пари да се прави инфраструктура!

21

Генчо

преди 5 години

Ето ,това е прословутия ръст на икономиката ,с който ГЕРБ ни лъже и демагогства. От такива далавери ,като такса смет и данъци за неизползвани от хората имоти ,вземат незаконни пари и ни лъжат ,че икономиката била в разцвет. От 28-9 милиарда заложени приходи в бюджета ,23-4 милиарда са от фалшиви данъци ,такса смет и други далавери.

20

Анонимен

преди 5 години

Неможе да искаш от ромите пари. Защото ще се почувстват дискриминирани. Нито ЧЕС нито СОФ. ВОДА може да им вземе пари. Едва ли някой на който му влезнали в градината да му платят. Ще му ударят пс тояги по гърба и районното в Младост ще се чуди тоя що ни занимава.

19

Анонимен

преди 5 години

Почне ли да се защитават собствениците на имоти. Трябва да се промени някои неща в конституцията. Това значи колективите да се разпаднат. А разпаднатли се колективите. Разпада се КОНСТРУКЦИЯТА НА КОРУПЦИЯТА. НЯМАЛИ КОРУПЦИЯ ПАДА МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА.

18

Анонимен

преди 5 години

Е тия куки как ще ги търсят за работа като никога не са работили и нямат професия.. Винаги са на ясла в МВР.А то ги използва точно за тая рекетьорска дейност.

17

Анонимен

преди 5 години

На няко в имотите им построиха сладкарници, градинки, паркинг.

16

Анонимен

преди 5 години

В целия ЕС ЧАСТНАТА ЗЕМЯТА Е НЕПРИКОСНОВЕНВА.. Частния индивидуале труд е защитен от институциите. Тук тази дейност е силно рекетирана от куки на ниско ниво. Които изкарават с плячкосване некоя облага. Познават се по меките им пръсти и че не са нито в продуктите нито в услугите. Хората ги виждат и ги отбягват.

15

Анонимен

преди 5 години

Не дейте така бе хора. Какви протести, така се клати стабилността на негово величество генерал Борисов. Ангажират се ушевите, които вместо да се занимават с тънки нещица като рушвети, ***, далавери, дрога, оръжия, фалшиви книжки, каналджийство, драпане на макарите, вие им причинявате стрес. Лоши хора ей.

14

Анонимен

преди 5 години

До4. Е как ще видиш ако си засади домати пред паркинга. И трудът му отива на вятъра само след няколко дни.Нито една институция няма да му защити инициативата. А точно обратно ше му намера параграф и ще го глобят. Такъв индивидуалист задължително но смазва държавата..

13

Дърт комунист

преди 5 години

То да е само Горубляне и Панчарево, Казичене, Лозен, Герман Кривина.Навсякъде има проблеми . Няма канализация,площадки за деца,улици в кал тротоари липсват.Никога водоноска не е влизала е кварталите от 89а.

12

Анонимен

преди 5 години

Да имаш ,,апартамент,, да му плащаш данъци и да не го ползваш.Няма такива управници . Поредната кражба разпродадоха всички общински парцели на свой хора сега дойде ред на частниците .

11

Анонимен

преди 5 години

В България, пирамидата на съсловието е обърната. Коня е поставен зад каруцата. Пройзводител или в услугите извън колектива е неприето. . Той няма бъдеще не е в корупцията.

10

Анонимен

преди 5 години

DA BADAT GLOBENI SOLENO,ZATOVA CE ZATVARYAT PATNO-TRANSPORTNA ARTERIA S NAZIONALNO ZNACENIE.

9

Анонимен

преди 5 години

Браво за протеста на робите на болшевизма. ТАКА ТРЯБВА НА ХИЛЯДИТЕ СЕЛА , КВАРТАЛИ , ГРАДОВЕ.

8

Анонимен

преди 5 години

Не само в Горубляне е така.

7

Анонимен

преди 5 години

Може да пройзвежда колкото за него. Но да е в конкуренция с колектива от партията или поставени лица е забранено.

6

Анонимен

преди 5 години

До4. Е като не садят домати. Какво прави държатава - община София, за това , че им съсипа имотите. И им експлоатират имота без пари.

5

Румен.

преди 5 години

До 4. Много повърхностно мислиш. Тук не е Германия. Да се зачита частната собствено неприкосновенаПроизвозство от СОБСТВЕНИК НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ , АКО ИМА ТАКЪВ РЕКЕТА МУ Е 100% ОТ СЪОТВЕТНОТО РАЙОНО ОТ МВР.. Това показва опита от много места.Такъв ИНДЕВИДУАЛЕН пройзводител на жито, домати, алкохол Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. Такъв може да има ако е с протекция на партия , държава МВР местна власт.

4

681

преди 5 години

Никаква стопанска дейност не виждам във въпросните ниви!И горублянци плюскат турски домати и египетски компир, но не се хващат за мотиките.А други им докараха пътища, ток и вода до тях...Сега е времето да ударят келепира, като ги продадат отново - това е целта на играта с нивите.