88

тя

преди 5 години

Радев - най- достойния президент на България!

87

пецата

преди 5 години

всеки път като видя мадридския дедо на снимка и ми изчезват от джоба 1-2 лева

86

VIVA BULGARIA

преди 5 години

До сюлеман пашаА завладяването на България от османлиите какво е?! Благодарете на Великите сили, и най-вече на Великобритания, че спряха руснаците! Иначе щяха да превземат и Константинопол и да ви превърнат в поданици на Великия руски цар! Турците са нагла ***, но винаги си намират майстора!

85

случихме на министър

преди 5 години

Затова уважавам Байко. Защото отстоява България въпреки заговорите и интригите.Да се надяваме че няма да посмеят да постъпят както със Стамболов, но каквото и да направят, Бийко вече издигна своя монумент.

84

успехи

преди 5 години

На първа снимка Бойко пожелава на Румен Радев да се държи като мъж и да отстоява Българския интерес.

83

Щирлиц

преди 5 години

До сюлеман пашаВие сте завоеватели.Не ви е тук мястото,особено с вашите аллахови ценности.Нищо не сте ни дали,сами сме си го взели обратно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

82

факти

преди 5 години

До КРАЛИ МАРКОИсторията говори, че Крали Марко е загинал във служба на султана на бойното поле!!!!!Тежката кавалерия на цар Иван - Шишман също е служела на султана!

81

АВС

преди 5 години

а вие како направихте за бг............. всичко свято разрушихте дори ни отнехте чест свобода и достоинство получихме от демокрацията

80

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Най великия президент който сме имали - Румен Радев. Благодаря Ви Господин Президент за истинските неизопачени факти. Обичаме Ви

79

Анонимен

преди 5 години

Бойко как е стиснал устни.Ех,пуста злоба и завист.

78

Анонимен

преди 5 години

Президента винаги говори истини,ама дали има кой да го чуе?

77

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ ПРАЗНУВАХА, ТРЕТОПОЛОВИТЕ ПЛЮЕХА.К`ВО ДА ГИ ПРАВИШ, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ***,ЕРАСТИ

76

Анонимен

преди 5 години

Боко как е стиснал устни, яд го е, че на зарята е на заден план. И защо през цялото време все пристъпваше от крак на крак като танцуваща мечка ? Сигурно го работи простатата вече.

75

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Зеленият чорап е срам за България... - днес ще го гази мечката...

74

БАНко

преди 5 години

Някакъв Гуайдо призова ,, стабилната Венецуела " към бунтове !Българино , покажи на Собственика на ГЕРБ , че искаш да живееш нормално ,а не мафиотско ограбен и стабилно беден , патриотично унижен !

73

Анонимен

преди 5 години

ДО "ОПЪЛЧЕНЕЦ"Стотици руски воини са замръзвали на Шипка по време на зимното стоене.А ти, *** , чети история, че и за ч.п за зеле не ставаш

72

управници

преди 5 години

Управление на страната САМО ОТВЪН. Чужденци на заплата.Нашите най-способни, но ги убиват платени убийци с руски рублевки!!!!!!!

71

сюлеман паша

преди 5 години

ВИЕ ПЪРВИ Я ЗАПОЧНАХТЕ ТАЗИ ВОЙНА И НЕКА АЛЛАХ ВАС ДА СЪДИ!!!!ЗА НАС ТЯ БЕШЕ ВЕЛИКАОТЕЧЕСТВЕНА А ЗА ВАС ЗАВОЕВАТЕЛНА!Още през 1870 година дадохме автономия и екзархия! Какво искате повече?Стамболов е настоявал пред султана за конфедерация с Турция!Крепостните са падали на колене пред Алекксандър втори да ги пощади от свободата!

70

Анонимен

преди 5 години

Срам и позор за българския народ е този жалък Радев да ползва националния празник на България за собствени политически цели, както и онова нещо Ниновица също отвратително е!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Дори Русия да е следвала своите имперски цели като завоевател ,аз съм благодарна на съдбата,че е спечелила тази война, дори благодарение помощта на местното християнско население,благодарна съм ,защото сега съм християнка,нося българско име и живея в християнска държава,не съм забулена и не съм във вилаета на диктатора Ердоган и не се кланям на някое килимче пред ходжата,да живее ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!Поклон пред всички загинали за нас българите!