15

до 18

преди 5 години

Не философствай а виж истината , че никога американците не са били на Луната и няма скоро и да отидат. Китайците ще кацнат първи и след тях са руснаците.

14

Анонимен

преди 5 години

Ще правят изпитания как реагира човешкото тяло в космически кораб? Тези зад океана изобщо някога напускали ли са Земята? ахахахаха

13

Анонимен

преди 5 години

Наскоро група йчени са изследвали " лунните" камъни и се е оказало, че са с земен произход и тези велики учени веднага са запопнали да изучават как земните камъни са попаднали на Луната ! Отговорът е много ясен. Тия камъни са от Земята и никога не са били на Луната.

12

ха

преди 5 години

Хаааа ! Интереснооо ! Сега правят изпитания с кукла за да изпратят космонавт в бъдеще време. А как са изпращали през миналия век и то уж чак кацали на Луната даже ! Цялата САЩ е една фалшификация.

11

Анонимен

преди 5 години

Освен, че може да качва на орбита над 15 тона товар, совалките могат да връщат на земята към 2 тона. Союз може да върне под 200 кг.

10

Анонимен

преди 5 години

Обитаемите модули са изведени със совалки, на които багажникът има размери 18х5 метра. Капсулата Союз е един варел с размери 2,70х4 метра, в който се завират трима космонавти и багаж. Кабината на совалката побира СЕДЕМ човека плюс отзад е споменатият багажник с размери по-големи от ТИР.

9

Анонимен

преди 5 години

Как са кацнали хора на Луната, а сега все още не могат да имат своя космическа станция?-Ти на колко годинки си?Международната космическа станция я построиха с американските совалки, които единствено можеха да превозват тежки и едрогабаритни модули и да ги монтират на орбита. Руският кораб Союз сравнен със совалка е като баничарка, сравнена с ТИР.

8

Анонимен

преди 5 години

И двете държави са напред. Русия има единствената изпратена сонда към Венера, но атмосферата на Венера е била толкова киселинна, че сондата не може да кацне, разядена е докато се приземява. И все пак през времето в което е работела, докато падала към планетата изпратила доста данни.САЩ са единствените изпратили човек на Луната.

7

Анонимен

преди 5 години

САЩ и Китай си поделиха месечината, а Русия още си седи в Кримнаш и точи ножове срещу съседите си !

6

Анонимен

преди 5 години

Изостават те. Скоро и учениците там ще пращат ракети до Луната за кръжока. А "напредналият" Росскоссмосс ще пише ръкописни отчети до Путин с молби за финансиране, че нямат пари за тонери за принтери си.

5

Бау

преди 5 години

Къде съм блял, че не съм разбрал, че през 2011 са спрели да пращат астронавти ...

4

Анонимен

преди 5 години

Хахаха САЩ са толкова назад че вече частна фирма създадена през 2002 изстрелваа повече ракети от Русия и те се връщат и кацат

3

До 2

преди 5 години

Важното е че ти яко напредваш

2

Анонимен

преди 5 години

САЩ изостават от Русия в космическите програми. Как са кацнали хора на Луната, а сега все още не могат да имат своя космическа станция?САЩ изостават и в технологиите за атомните централи.

1

Дядо

преди 5 години

Светът върви напред.