20

saki

преди 5 години

Демек дойчовците си прибират обратно башибозука. Кой го интересува това, което правят в мрачната си държавица.

19

Анонимен

преди 5 години

Точно така..после да запоовядат на Слънчев бряг, за да отпочинат в компания на укриинските девочки,че след война с "неверните" сили не им останали...Почивката за сметка на Трамп ли ще бъде?

18

бг

преди 5 години

ЕС е юдо-масонски проект.ЕС иска да унищожи белия човек и християнството.

17

Анонимен

преди 5 години

До ОПА 9Двата трола с местна незначителност все си измисляте "новини", ама чак пък този ти пост 20-те милиона "труп" дори и конкуренцията не сколасва да изобрети - давай по-кротко, направи ги 10 милиона, нищо чудно някой ид..т да ти се върже и да си получиш 20 долара надница.

16

Наблюдател

преди 5 години

***!!! Няма нужда от коментар... тези западняци сами ще се закопаят. Изгнили са, отвътре и са ***! Запомнете го добре.

15

Анонимен

преди 5 години

евро *** им кажи повече не ги псувай.Това ако бяша щатите на тия терористи щом кацнат отиват в гуантанамо

14

Анонимен

преди 5 години

Как няма да си ги прибират . Та нали те ги изпратиха.Сега и алжиро-германци ще се изпращат за Алжир

13

Анонимен

преди 5 години

А Просия лишава ли от гражданство?Не говорете глупости, никоя нормална държава не лишава от гражданство. Може да ги накаже със смъртно наказание, но да се отказваш от граждани е признак на безсилие.

12

Анонимен

преди 5 години

Убийци на свобода това толерира убийствата изнасилване грабежи, на къде отива света бъдещето е несигурно ще страдаме че и децата ни, терористите и подобни като тях трябва да са в затвора също и хората които със закон ( парадокс) позволяват това.

11

Анонимен

преди 5 години

Ами,"бойци" са главорезите - я как "бойно" режеха глави пред телекамерите!!!После юроспийския планктон да не се чуди,кой го поднася за жертвено агне на убийците - точно неговите "политици" и "законодатели",които планктонът сам си отглежда избира и на които безпрекслвно се подчинява!Ето една от "висшите и непреходни "европейски ценности",които ни натрапват и на които ние също,както германския планктон се подчиняваме!После да не се чудим,кой ни е виновен за хала и непрекъснато унищожение!

10

Ха-ха

преди 5 години

Германците стават за волове,ама за бикове-НЕ!Пълен абсурд е да си прибират терористите обратно!И не само тях!Лишаването от гражданство може и трябва да стане мощен инструмент за борба с престъпността.На практика всеки от негермански произход трябва да е застрашен от отнемане на паспорта при рецидивизъм(примерно)!Ще се кротнат набързо!Щото идеите са си идеи,ама трябва да се яде всеки ден!

9

Анонимен

преди 5 години

Западняците са меки китки!

8

ДОКТОР

преди 5 години

До АнонименТЕРОРИСТИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА ДОРИ И ЗА БЕСИЛКАТА ---С ТЕЗИ СИ ДЕИСТВИЯ САЩ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ ДОКАЗВАТ КОИ ВСЪЩНОСТ СТОИ ЗАД ОРГАНИЗИРАНЕТО НА..ИСЛЯМСКА,,ДЪРЖАВА---ПРОЕКТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЛИГИТИМНАТА ВЛАСТ В СИРИЯ

7

Анонимен

преди 5 години

до 9 Ти си много прoпаднал....да се смееш на 20 милиона убити? Все едно аз да се смея на 6-те милиона убити германци. *** си!

6

ОПА

преди 5 години

Абе дойчо не знам дали се е научил, ама рашистите дадоха 20 млн труп муахахаха

5

Анонимен

преди 5 години

Бойци били тези? Боец означава гордост и чест... Терористът е ...! Да ви имам журналистиката.

4

Анонимен

преди 5 години

ОМГ тези хора са полудели! Как ще ги приемат обратно?! Това е някакъв лош кошмар, чак толкова тъпотия или зла умисъл от държавници не бива.

3

Гледна точка

преди 5 години

Allgemeine Zeitung поднесе новината, че САЩ са на път да оттеглят подкрепата си за Гуайдо, а на другия ден Помпео в специална пресконференция каза, че САЩ стоят на 100% зад Гуайдо докато не се разреши проблема на Венецуела.Може нещо друго да е казал З. Габриел, но който каквото иска това чува!

2

ОПА

преди 5 години

и защо-нали те ги изпращаха там-снаряжаваха и обучаваха-техни са си-дойчо не се научи от боя който изяде от СТАЛИН и пак си го търси....

1

ай сиктир

преди 5 години

Моля за уточнение от кога терористите и убийците станаха бойци както ги наричате в статията защото си спомням, че същите когато ги набедиха ще са бутнали кулите близнаци ги наричахте терористи та последно уточнете се какви са.