40

?!?!?!

преди 5 години

Смърт за всички решили се да си промият мозъците с екстремистки мисли !!!Те не биха се поколебали да направят това с Вас ако Ви бяха пленили + няма да се оправят психически от вече взетата екстремистка страна и най-много след време да се самовзривят за отплата , че сме си ги прибрали обратно в държавите !!! Глупави ли сте ?!?!?!?!

39

Додо

преди 5 години

Германия, по-скоро остатъците от Германия, са дефиниция за това, какво искат да докарат на нашата цивилизация евреите-илюминати от Новия Световен Ред!

38

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 39Да, а зелената хартийка дето споменаваш да не мислиш, че струва това дето пише отгоре? Тя покритие няма, струва хартията и мастилото дето са отишли за отпечатването й. Тъй че супер евтино им е излязъл барела. Кой знае как са плакали с кървави сълзи когато руснаците разпертушиниха идилците.

37

Identitarian

преди 5 години

Продължавайте да ги дундуркате. Политическите убийства и етническото прочистване са на хоризонта. *** шваби и либерални ***. 2033-та наближава !!!

36

Анонимен

преди 5 години

До Наблюдател 36Представяш ли си, купували са петрола от терори-стите по 1 зелена хартийка за барел!!!!! И тия после щи ми дрънкат гл-у-п-о-сти за някакви си "общочовешки ценности"!!!! Ние да си напълниме гушите, а пък вие си се приспивайте с приказките за "ценности и толерантност"! МИЛИ БОЖЕ, НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ, ЧЕ ТОВА нагло-саксонско племе и поддръжниците им ще паднат ТОЛКОВА НИЗКО И ТАКА ЩЕ ОПРОТИВЕЯТ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ!! Гнус ме е заже вече като се говори по ингилизки и го изключвам телека

35

стига либерализъм

преди 5 години

Те, ако има чалъм на всички *** гражданство ще дадат, бе !А после чрез ЕК ще накарат и другите страни да направят същото !?

34

ivailo

преди 5 години

После геЙманците се чудят, защо всички ги мразят...

33

Наблюдател

преди 5 години

Ами не предават своите хора. Нали толкова време ги подготвяха за операцията "Анти-Асад". А колко евтин петрол изкупиха от тях... И сега да им вземат гражданството. Не може така!

32

Щутгарт

преди 5 години

Германия е на 400 г. от обора бг !!! Оправете си *** , тогава говорете за Германия !!!

31

анонимен

преди 5 години

До Анонимен тъ*пунге-рЕ тавариш-няма начин немците да са фашаги.Баба ти меркел е бивша комунистка .Сега е слугиня на евреите.И евреите ли са фашаги бе червен каскет.

30

ГЕРМАНЕЦ

преди 5 години

иамх предвид че крадливите притежатели на банки направиха от Германия турско -арабска -ислямска *** външна тоалетна *** отвсякъде от по горните нови геманци.Тоест турско -арабски К-Е-Н-Е-Ф.В този сайт се дискриминират само българите.Кой е собственика?Цензура безумна.

29

Анонимен

преди 5 години

Ще им дадат орден за храброст "Железен полумесец", за борба с режима на Асад и Путин. как ще изгонят такива храбреци и борци за свобода?

28

ХАХАХА

преди 5 години

До бгУау!!!Откъде имаш тази вътрешна информация?Някой друг знае ли?Според някои източници,пожелали анонимност,и извънземните имат пръст в тая работа за да могат да се заселят в Европа когато не останат бели,а черните да им работят в фабриките оставени от белите!

27

Анонимен

преди 5 години

Меркел:Бойко искаш ли бойци?Бойко:Не достатъчно си имам.Меркел:Другаря Путин ни нареди.Бойко:Троянския кон си ти Меркел,не ние!

26

Поп Андрей

преди 5 години

"Американският президент Доналд Тръмп призова Германия и други европейски страни да приемат завръщането на над 800 бойци от "Ислямска държава", пленени от кюрдските милиции от Сирийските демократични сили, припомня ДПА"

25

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДАВА ГРАЖДАНСТВО НА БОЙЦИ ОТ ИДИЛ

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Изобщо не е признак на безсилие!Ама изобщо!Точно обратното,така държавата пази своите граждани от нарушителите на закона!Ако у нас за две нарушения взимаха гражданство,нещата отдавна да са в ред!Ама на евроджендърите не им харесва!

23

Анонимен

преди 5 години

Съвсем очаквано Меркел застана на страната на джихадистите.

22

Анонимен

преди 5 години

Хахаха, е някой да е очаквал нещо друго от фа ша ги те?!?!?!?

21

Анонимен

преди 5 години

Майко мила. Не ви искам евроценностите. Съсипахте Европа г*д*ве мръсни.