53

Анонимен

преди 5 години

Другарю Каракачанов, така с изказване на възмущение работа не се върши. Върши се с издаване на заповеди и налагане на твоята воля. Ти нали си вицепремиер, върховен представител на държавната власт? Какво се възмущаваш? Издаваш незабавно заповед какво да стане, и ако на следващия ден местните общинари се ослушват - имаш право да приложиш и други методи. При демокрацията насилието е монопол на държавната власт.

52

Анонимен

преди 5 години

в крумовград живеят турци и улиците ще имат каквито имена те си решатнарича се местно управление------То и в Одрин също живеят само българи и те вече се самоуправляват.

51

до 53

преди 5 години

:) екак пък ги помниш 500-те години ?В момента сигурно си на 720 г ?

50

Анонимен

преди 5 години

аре стига мучали в крумовград живеят турци и улиците ще имат каквито имена те си решат нарича се местно управление

49

развален телефон

преди 5 години

Изобщо не е имало дилема. Който която улица поискал нея са предложили . Другото е ала бала. Само от СКАТ са били в Крумовград, публикувайте това което сте видели в града.

48

инж. или мърш.

преди 5 години

До инж Цв. ВладоваВладова, инж. или просто мърш. никога няма да ги забвавя тези 500 г докато дишам както щеш ми казвай ***, селянин съгласен съм. Спомни си Антон Дончев и Време разделно и ако искаш ти се преименуваи на ***, но ако аз видя табела балкан вместо Стара планина, такъв шут ще и дам с кубинките че.......Зачудвам се, ти чула ли си в Турция местност с Българско или Гръцко име ?

47

BatBulgar

преди 5 години

В България турци няма. СЛед освобождението им е било предложено да се върнат в Турция. Над 1 милион от тях остават в България, като заявяват, че СА БЪЛГАРИ-МОХАМЕДАНИ, а не турци. Тия, дето им викати българкси турци, са всъщност 100% Българи, които са били насилствено прекръстени в исляма. Толкова ли сте прости бе. Не ги ругайте, това е наша плът и кръв бе.... ***!

46

Су 34

преди 5 години

И между другото, името Саръев е също с турски корени. Освен ако българските псевдо-патриоти не започнат сега да ми обясняват, че думата "саръ" (жълт) е българска дума.-----------Българска дума е, вие нямате собствен език!

45

Су 34

преди 5 години

Те въобще съвременните българи "възродителният процес" не го смятат за престъпление много от тях.---------Не само че не го смятаме за престъпление, но и се гордеем с него!

44

инж Цв. Владова

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С ТУРСКИ ИМЕНА, ДА ИМА ТУРСКО ИМЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ. ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЗИ ИСТЕРИЯ И ОМРАЗА. ТУРЦИЯ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ И СТАРА ПЛАНИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА БАЛКАН- ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НОСИТЕЛ НА ИМЕТО НА НАШИЯ ПОЛУОСТРОВ. СПРЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ С ВРЕМЕТО ОТ ПРЕДИ 140 ГОДИНИ- ТОВА НЕ Е ПАТРИОТИЗЪМ А ПРОСТОТИЯ!

43

нещо бъркаш

преди 5 години

До AaaКрумовград не е турски град почнахте да ставате прекалено нагли и ще плачете. Когато уважението го няма остава другата страна на палачинката. А относно Каракачанов дано осъзнава колко е жалък и безсилен, защото вече няма държава. И скоро ще има гражданска война и тогава ще действат други закони. Гответе се че покрай тези избори ще има и размирици.

42

Анонимен

преди 5 години

Ами компромис! Да се казва Юмер Саръев! Или Осман Никола! Или половината улица на единия, другата половина на следващия. Консенсус, гаспада!

41

OSMAN

преди 5 години

BALGARINO AKO NAISTINA BESHE GOLIAM PATIOT I RODO LUBEC 200 RIMSKO +557 Tursko+FERDINAT+ BAY TOSHO "YANKO"+ DEMOKRASIA, VINAGI NYAKO TIE KRIV.

40

OSMAN

преди 5 години

До Наблюдател AXMAK NIE USTORIYATA E ZNAEM, AMA TI SIGORNO SI PROPUSNAL DANE STANE 2 KIPAR.

39

Петров

преди 5 години

На БокУ и Цветон как на кой.

38

2

преди 5 години

До Петров ти на кой господ се кланяш бе и-д-и-о-т.

37

Петров

преди 5 години

Каракачан оглу, а сега се опъни на турците, както правиш с всичкото си га ни. Бутни им къщите, а? Или дето викат руснаците - кишка тонка?

36

Aaa

преди 5 години

Крумовград е турски град. Там живеят турци. Защо не си сложите много улици с каквито имена си искате. Вижте в Стара Загора преименувана 800. Едно време смените имената на хората, сега ще им се бъркат в работата, ха стига бе болни.

35

Джедай Мастър

преди 5 години

Агент Иван Каракачанов е от доносниците на ДС - т.е. от тези които са пращали такива като Юмер Осман по лагерите, така че "уважението му към паметта на човека" не струва пет пари.

34

Анонимен

преди 5 години

В Турция е преименувано всяко римско, гръцко и българско наименование на улици, реки, пещери, планини, горски пътечки, градове и каквото се сетите с турски думи .Дай примери за български наименования в Турция сменени с Турски за да не звучиш головодно.