73

Justice Defender

преди 5 години

Смяната на българксите имена с турски е само малка чат от чудовищната продаждна предателска неморална и престъпна происламка антибъклгаркса политика на бг комунисткиеско-нацисткотурксо происламистск антибългарксо правителство продало бълларските права и интереси на Турция Така че всички управници с турскоо самосъзнание трябва да им бъде отнето бг гражданство и власт и съдени за нарушение на независимос щи национално предателсто и експулсирани да си ходят при турския исламкки доктатор

72

анонимен

преди 5 години

До АнонименИ улицата и близките ще са омразни в града. Искането им бе изпълнено 100% , но майчинката се нуждае от вниманийце. Такива бяха и първите месеци след ужасното събитие 2003, докато не получи всичко, което смяташе че заслужава

71

Анонимен

преди 5 години

Другарю Каракачанов защо говориш кое било Турско кое Българско. А твоята фамилия каква е.

70

тя

преди 5 години

Знам кой е Николай Саръев , а кой е този Юмер Осман? Да не сме провинция на Турция , а аз да не знам ?

69

Катил

преди 5 години

А Крумовград го преименувайте на Кошукавак!

68

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ Е ЗАГИНАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАГИНАЛ Е ЗА НАТО САЩ АМЕРИКАДА ДА МУ МИСЛИ

67

Издирете

преди 5 години

този OTOMAN LEGACY и му обяснете някои неща; 1. ако е с български паспорт -да му се отнеме и ИЗГОНИ от РБ.2 Ако е от турското ПОСОЛСТВО- както се АФИШИРА- СЪЩО.Нямат място в РБ такива НЕВЕЖИ хора.

66

Shark

преди 5 години

Е ми идете и гласувайте за БСП, ще получите в бонус и ДПС, и може и някои улици в центъра на София да започнат да носят Юмер, али и прочее сигънски имена.

65

Милата ни Родина,

преди 5 години

Република БЪЛГАРИЯ, ще търпи ли безобразията на самозабравили се, които САМО носят БЪЛГАРСКИ паспорт, но не чувствуват РБ в сърцето си!Мир и светлина на Саръев, заслужаващ да вижда от небето името си по улицата, откъдето е тръгнал да изпълни своя най-висок войнски дълг:защита на света и РБ от тероризма!Незабавно да се възстанови името на Саръев на улицата пред поделението!Нека другата улица носи името на Осман:но той е ЖИВ,живее добре в Турция. Също и ТУРСКИЯТ ЕТНОС си живее МНОГО ДОБРЕ в РБ.

64

!!!

преди 5 години

български турци има толкова колкото има и турски българине съществуват !!!

63

да

преди 5 години

българските мюсюлмани(български турци няма) могат да решават какви са за себе си както си искат,но в България как се казват улиците и населените им места не го решават те, защото тук е България,а не Турция !!!

62

Анонимен

преди 5 години

До 78 не се обаждай ***..

61

seira

преди 5 години

До Анонимен 60:НЕ МОЖЕ ЛИЦА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, ДА ОПРЕДЕЛЯТ КАКВИ ЩЕ СА НАИМЕНОВАНИЯТА НА УЛИЦИТЕ В ЕДНО НАСЕЛЕНО МЯСТО!НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ДАЛИ ТОВА СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ ИЛИ НЕ!Р БЪЛГАРИЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НИКОЙ ДРУГ, ОСВЕН ИЗБРАНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, НЕ МОЖЕ, ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ ПО ВЪПРОСА!ЛИЦАТА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ НЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕ СА НЕГОВИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!!!ЯСНО ЛИ Е?!

60

Военни

преди 5 години

Наще военнослужещи не са убивали никой до сега, не пиши лъжи отомане. Дори Ататюрк е пишел перфектно на кирилица и знаел български, а вие сте родени в България и сте невежи.

59

Точно така!

преди 5 години

Отново ще потурчат България! Джендърите прогониха българите в чужбина, тук останаха само старците! Под диктата на Турция, тукашните турци действат подмолно, първо ще сменят имената на улиците и населените места, после и името на България ще стане северна Турция. Продажно племе сме, и на дела го доказахме. Толкова продажни управляващи никога България не е имала. Джендърският Запад ще погуби България! Вазов го е казал, но няма кой да го чете!? Боготу е чел само Винету!?

58

По стару му

преди 5 години

В старите летописи Кърджали е ВИШЕГРАД. Имало е и крепост там, но диваците дошли от изток и изравнили всички замъци и крепости на Балканите до земята, а историческите документи са изгорили. Пра Българите са ползвали тракийските и византийските наименования на градове и не са ги променяли. Берое още си е с името, дадено му Филип Македонски.

57

Дарвин

преди 5 години

Браво на гръка добре разделя нацията....

56

Сипи ми

преди 5 години

НЕ друго,а неква крива улица в некво незнайно дере е националния проблем.Иначе сме си твърдо на дъното в ЕС по доходи,а по прираст на населението сме в дъното на Световната класация ,армията цъфти ....

55

Джедай Мастър

преди 5 години

Не бъдете прости! Шкембелията не му пука нито за Саръев, нито за Осман. Прави си реклама за наближаващите избори. Безспорно е единствено, че доносници като Каракачанов са причината въпросният Осман да е мъченик. Наглият дебелак и псевдопатриот си измисли лъжекауза и глупавият българин направо ще го разцелува. Не забравяйте впрочем и сестра Галева. И тя е най-велика българка защото се бори с монополите и властта, въпреки че нищо не е направила.

54

до 61

преди 5 години

как ще се казват улузите в дадено населено място решават само и единствено хората живеещи в това населно място .И дригаря ти каракачанов не може да издава никакви заповеди на никого и за нищо .Това е по конституция на тая държава !