212

Един "прост&quo

преди 5 години

На тази държава никога. Какво се случва - плащаш като роб, бачкаш като роб и те третират като такъв. Айде нема нужда. Недай боже да се наложи трансплантация на сърце - ко прайм, питам аз ? При все, че даден индивид пълни гушите на крадците ежемесечно, пардон - плаща здравни.Драги сънародници, питам Ви - какво аджеба печелите от тия здравни, като дръпнете тегела ? Нищо и половина, но е от сърце. А аз понеже съм ***, не плащам такива законни кражби и нямам намерение.

211

USA

преди 5 години

Тези които живеят тука нали са си плащали Здр. Осигуровки.

210

USA

преди 5 години

Срамота ! Искат всеки месец пари от хора без 1 стотинка доход.

209

Анонимен

преди 5 години

И аз съм в тази цифра. Няма да дам и една стотинка, като ги съберете от *** в Столюпиново тогава и аз ще платя. Писна ми!

208

РУМЕН НИКОЛОВ

преди 5 години

ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА БОГАТИ И СЕ НАЛАГА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДОСТА ЛЕКАРСТВА ОТ ДЖОБА СИ .1 719000 БЪЛГАРИ ,НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ! КАК ДА СА БЕЗПЛАТНИ ВАКСИНИТЕ! НЕ МОЖЕ ЕДНИ ДА ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, А ДРУГИ НЕ!

207

лален

преди 5 години

от 20г. всеки месец си плащам здравните осигуровки и знате ли миналата година ми се наложи да ида за една проста ваксина за тетанус и ме накраха да ида на касата и си платих 18 лв. Не съм за 18 лв ама това редно ли е, нормално ли е ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ЗАЩО ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИИИИИИ?????????

206

Анонимен

преди 5 години

И аз плащам много, от фиша си ги виждам 80 лв., Работодателят ми още 120 лв.плаща за мен. Т.е.наистина 200 лв. на месец плащам, а не получавам повече от този, дето само 22,40 лв. плаща. АНАНИЕВ уж нов модел от септември,2018г. щеше да въвежда, а НИЩО не прави.

205

Анонимен

преди 5 години

За какво да плащаш като отидеш в болницата после някакви скумрии те третират като ***

204

T

преди 5 години

До РусенецЪКъде го това? Търсил съм и не съм намирал. Съвсем други са цените.

203

Анонимен

преди 5 години

Плащам по 200лв на месец,но ме третират като безработният с по 22,40 на месец,май трябва да се махам оттук!

202

Анонимен

преди 5 години

Сбъркана е системата, не може да платиш 5 години назад и да ти възстановят правата. Ами че това са 1200 лева еднократно срещу които можеш да получиш лечение за хиляди левове месечно... това е най елементарното изпразване на касата...

201

Анонимен

преди 5 години

Беше 20.40, сега е повече 22 и нещо.

200

Патриот

преди 5 години

Затвор за емигрантите които не внасят и лев за осигуровки тук а държавата издържа и лекува родителите им. Арест още на летището като се приберат и докато не си платят заедно с глобите и лихвите всичките разходи по родата им тук никакво излизане от панделата.

199

Анонимен

преди 5 години

Абе пиете ракия до припадък и ходите за цигари с кола, а нямате пари за осигуровки! Айде стига глупости.

198

Анонимен

преди 5 години

По 22,40лв. на месец,и това не знаете!

197

Анонимен

преди 5 години

До РусенецЪДа де, ама кой ще изхранва шаманите титулуващи се доктори в България? То всеки ще хукне да се лекува в чужбина. Как ще направим 80 000 лева месечна заплата на лекар в София? Има, има.

196

РусенецЪ

преди 5 години

Тая система на "солидарност" е обречена. Тя работи при други политически режими. Не искам да се осигурявам бе! Не искам! Защо ме принуждавате? Искам да се застраховам здравно. Да, дори и в България има застраховател, който ти оферира /базово/ срещу левче на ден, да те застрахова с максималн премия за лечение до 2 000 000 евро /цифрата не е грешна/ във всяка клиника в границите на ЕС! Казвате, ама това са 30 кинта срещу 18 при осигуровка! Да бе, искам така!

195

Безработен

преди 5 години

"Дори и безработните са длъжни да ги внасят". Готино :) Тук някой изучавал логика би изпаднал в умопомрачение. А длъжен ли съм да се храня? Казвате не ?! Е, значи аз за хляб нямам пари, но за здравни трябва да имам, а ? :)п.п. Спестете тъпите отговори. Подчертах втрещяващо логическо несъответствие.

194

до 224

преди 5 години

Заради такива смирени овце като тебе страдат всички

193

До Някой 217

преди 5 години

Само преди няколко години и аз мислех като теб, докато не се сблъскаш пряко със ценитене на самото лечение, а на лекарствата за хронични онкологични неврологични и т.н. заболявания - по над 2000-3000 лв. на месец, години наред. А като смятам че за 20 год. откак я има касата съм внесъл за има няма 2-3 месеца лечение. Така че колкото и да е съвестно, не знае човек какво ще го стигне - аз го рзглеждам като застраховка.