16

Бож.

преди 5 години

Грижа за кучетата и грижа за Българите не е едно и също нещо в бившата руска колония.

15

Анонимен

преди 5 години

Прибирайте ги в приюти, кастрирайте ги, чипирайте ги, правете каквото искате. Докато българина е *** и не му дреме да си изхвърли домашните любимци и животни на улицата, защото са му писнали или не знае какво да прави, докато има хора, които по 2 пъти в годината изхвърлят по един чувал с новородени животни, а от тия има твърде много - никога нещата няма да се оправят. Когато нямаш намерения да се грижиш за едно животно грамотно и отговорно по-добре не си вземай такова никога.

14

честно

преди 5 години

Тая новина има за цел сякаш някой да даде пари за разширяване на кучешкия приют. Хора, в България има много хора бедни и бездомни. Помислете първо на тях да направите приют. А това куче и да беше умряло, никой нямаше да забележи.Скитащо се из улиците може да е носител и на болест. В тая държава сякаш кучетата са по-важни от човека.

13

няма ли кой

преди 5 години

да мине покрай тая ограда тая вечер и да разхвърля антифризния салам та да освободи и тях и нас от мъките

12

аз

преди 5 години

До Алтерниращ веганистВие сте за пердах. То заради мислене като Ващето сме на този хал.

11

какво

преди 5 години

До АнонименА за какво искате да ви се оттържат парите- за гюбек и кючек? Ами нека- има 100 ромски махали

10

Мяу

преди 5 години

До АнонименДобре че има такива да нахлуват. Каква полиция- дебелаци с празни глави на заплата. И вие, който ги защитавате - и от вас взимат пари. Ако някой нахлуе у вас няма да ви защитят

9

Аз

преди 5 години

Абсолютно! Тези отиват там защото са гола вода като специалисти и там е лесен начин да смучеш пари. И в допълнение са безчувствени и умствено зле. Виждала съм ги с очите си. Има и страхотни хора ветеринарни лекари, но както и хуманните лекари стават все по-малко.

8

Анонимен

преди 5 години

Душичка! Много сме лоши хората!

7

Анонимен

преди 5 години

Има ли полиция в тази държава? Тези защо не са с белезници? Всеки може да нахлува където си иска и да пактикува самоуправство!

6

Анонимен

преди 5 години

Достатчно е само да им видиш физиономиите на тези "еко"активистки, за да им поставиш ужасяваща психиатрична диагноза. Лошото е, че всички останали сме потърпевши от болестното им състояние. Не искам парите ми да се дават за поддържане на манията на някои!

5

Анонимен

преди 5 години

Домашното ни куче в пек и студ е навън, и е жизнено, и здраво! Какво се е случило? Матрак, климатик и т.н. ли е трябвало да има? Ами изхвърлете хората от болниците и де видите бездомно куче го настанете там! Не, това не е истина! То бива фанатици и болни мозъци, но това минава всяка граница! Съседка вкарваше бездомно куче в апартамента си и то от какво ли не заболя. При минусови температури бездомните кучета от съседния паркинг нито, трепереха, нито боледуваха, НЕВЕЖИ!

4

Анонимен

преди 5 години

На бездомни кучета в беда ветеринарите би трябвало да помагат безплатно! Слава богу, има такива лекари със сърце!

3

Анонимен

преди 5 години

а колко лекари правят безплатна кастрация на бездомни животинки...намерих си една сивушка, беше яла бая бой от кучетата. Отивам на ветеринар да оправят пораженията и понеже реших да си я запазя но исках да се кастрира ми го направиха безплатно....много от лекарите са хора.

2

Анонимен

преди 5 години

***!!!

1

Нямам име

преди 5 години

Това е поредната дивотия на великите колеги ветеринари- само да смучат пари от държавата. Съжалявам, че съм техен колега и слава Богу не съм в бранша, а работя с нормални хора. Заради такива ***. Дано и те някой ден се окажат в същото състояние в някой приют. Така ще е докато в скапаните Институции в България работят ***, мързеливи, некомпетентни и откачени любовници и роднини на милите ни политици.