10

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че БСП излязоха от парламента поне за едно нещо. ДПС контролират управлението и го правят инкогнито - присъствието на БСП не позволява на хората да видят ясно контрола, който упражнява ДПС. Сега, след като БСП не са в парламента, вече ясно се вижда как ДПС контролират резултата от повечето гласувания и как без тяхната благословия не може да се вземе никое важно решение.

9

Валери

преди 5 години

До 9. Глу.пак. Ако не си наясно Бойко освен премиер е и лидер на ГЕРБ и като такъв може да свиква и депутатите на партията, за да вземат или променят дадено решение. Можеш да бъдеш сигурен, че ако *** стане премиер ще постъпва по същия начин.

8

Ааа добре

преди 5 години

А пък ние нормалните хора се борим такива партии като БСП , ГЕРБ и другите маскари изобщо да не стигат до избори.Как пък за 20 години един нормале човек не влезе във властта? Само изродии

7

Анонимен

преди 5 години

До Бсп са гадовеНе знам за какво "спретване" на Костинброд става дума, ама аз с очите си видях палети с бюлетини, подготвени за експедиция за конкретни места с надписи на селищата, за където трябва да се насочат. Няма макалатури с надпис Смолян, нито макалатури с надпис Бургас, Видин, Ямбол...Беше си чист опит за фалшифициране на вота от ГЕРБ, който набързо заметоха под килима.

6

Анонимен

преди 5 години

БСП често не са наясно какво точно искат. Но този път е един от редките случаи когато са улучили вярното поведение. Парламента се превърна в пародия. Бойко управлява по телефона и депутатите на ГЕРБ нямат капка достойнство след като в свиват послушно уши и гласуват точно обратното на това, което са гласували по-рано. За какво разделение на властите става дума - Бойко еднолично командва и изпълнителна и законодателна власт. Само президента им му се изплъзва от контрол и това го дразни.

5

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са мошеници и такива ще си останат, така че не е това причината БСП да влизат в парламента! Истинската причина едва ли ще стане известна на широката аудитория, а и едва ли е необходимо

4

Винету

преди 5 години

Тези отсега знаят, че са загубили и търсят вол под кравата, за да се оправдаят после.

3

Бсп са гадове

преди 5 години

БСП и честни избори. Подиграват ли се. Не сме забравили кой спретна Костинброд, видеото от Бобовдол и т. н.

2

Изнервен

преди 5 години

Манол Генов още е ваш депутат. И той ли се бори за честни избори (като купува гласовете на затворници).

1

бай ганю

преди 5 години

правото да получи честни избори за нечестни депутати...и как точно се бори БСП ?