31

KOKO

преди 5 години

AMI DA,BALGARSKA RABOTA-VINAGI ISKAME DA LOVIM MAIMUNI S TRIZI.NJAMA OPRAVJANE.IMAME GRESHEN GENETI4EN KOD.SIGURNO ZATOVA SME ,,UNIKALNI,,.......***.

30

Реалист

преди 5 години

Къде са контролните органи, които са допуснали подобен автобуса, дори допускащи подобни автобуси, защото не вярвам това да е единичен случай. До кога контролните органи ще си вземат само заплатите и ще си затварят очите.

29

Анонимен

преди 5 години

Ако е "Волво" автобусът, със задно стъкло от плексиглас, закрепено с нитове, си е развален още от миналата година. Няма никакъв контрол, това е истината.

28

Тинтири Минтири

преди 5 години

До :) (17)Изтъкването на материалния статус какво общо има с това, че туроператорът не е съумял да предложи минимум човешки условия и елементарна сигурност на клиентите си?Това, че услугата е евтина, не значи, че няма да стигнеш до крайната дестинация и ще висиш по пътищата.

27

Анонимен

преди 5 години

Тия са си надвили на масрафа та чак тръгнали на екскурзия. Много сте богати бе да не би Гърбавите бизнесменчета да ви плащат по 5 000 лева. 90% от народа нямат пари за хляб тези на екскурзия тръгнали. И аз ходя на екскурзия ама не да си клатя тааците а да бачкам за да издържам децата и жената. Че с тая мижава гърбава заплата като платя тока и парното и за ядене остават маймуни. Принуждавам се да бачкам по европа за да мога да си отгледам и изуча децата. А тия тръгнали на зяй пазар.

26

Пич

преди 5 години

"Мойто момче ти този герой даже не знаеш кой е. За 200 евро съм ходил в Рим със самолет и съм спала в луксозна квартира 3 дни с закуска"Гледай сега, ако идваш от къщата на село с тоалетната навън, може да имаш и други разбирания за "луксозна квартира". Точно в Рим под 100Е на вечер, можеш да намериш нещо в покрайнините евентуално, ама чак пък "луксозно". Тия приказки за 200Е за 3 дни в Рим със самолетен билет, можеш да ги разправяш в кварталната кръчма във Враца или Сливен.

25

Анонимен

преди 5 години

Предлага ли се екскурзия с автобус? предлага се и има кой да ги ползва. Какво ми умувате как било със самолет, хората са избрали това заради една или друга причина и си е тяхно решени и са платили за това и трябва да получат това за което са си платили.

24

Спарта

преди 5 години

За това на екскурзия с БГ туроператор - не!

23

Анонимен

преди 5 години

До ГанчоМойто момче ти този герой даже не знаеш кой е. За 200 евро съм ходил в Рим със самолет и съм спала в луксозна квартира 3 дни с закуска . Ти явно извън Хармани не си излизал...или оооо почакай ти си пътуваш само с първа класа и спиш в скъпи хотели..ама на сън.

22

Анонимен

преди 5 години

До :)Обикновено хора като теб дори не знаят кой е *** така, че си спести злобния жалък коментар.

21

Ганчо

преди 5 години

Плащат по 100 лева за 4 дни екскурзия и искат лукс, та лукс. Логично е да са стари автобусите, екскурзоводи на няма и хотелът да е скапан. Но нали *** Балкански иска все на далавера да е и да се бие в гърдите, че е ходил до Венеция за без пари

20

да питам

преди 5 години

не разбрах защо са играли хоро?

19

Анонимен

преди 5 години

До :)*** си ти, който плюеш по тези мизерници. Нормалните хора ползваме самолети на цени много под тези 200 евро, които си написал. Има голям избор. С автобусите пътуват предимно емигранти от социални етнос, които да могат да позлват "повечко"багаж", че с нискотарифните багажа може да те направи като с BA.

18

Сигурно

преди 5 години

Сигурно фирмата е на ГЕРБ

17

Анонимен

преди 5 години

За този туроператор четох доста лоши коментари и за това не ги ползвах, въпреки че офертите им звучаха добре. Имало е защо.

16

:)

преди 5 години

*** не спря да вярва в "чудеса" :) *** мисли, че за 200 евро ще го закарат до Венеция с Бентли и там ще спи 7 нощи в най-добрия хотел и безплатно ще се храни в топ ресторантите :)***, за толкова пари - толкова ! Цяло чудо е, че този автобус с чалгари не се е взривил някъде :)

15

Анонимен

преди 5 години

Аз пък преди време ходих с автобус до Прага и на автогара София ме избомбиха 50?.Това беше по-времето на Костов с множеството ченчаджии - мошеници. Ха ха ха

14

Анонимен

преди 5 години

Каквито клиентите (пътниците), такива и автобусите. С трици маймуни не се ловят. Не може за навло от 1000? да му предложиш автобус за 200000?.Имай в предвид, че не всеки има възможност да си позволи да се вози на самолет. Не всички са финансово обеспечени. Но фирмата предлагаща услугата е длъжна сега да обезпечи нематериялните щети и причиненото неудобство!

13

Анонимен

преди 5 години

Другарите много се дразнят като някои им каже като нямаш пари няма да ходиш по екскурзии или да си купуваш кола бракма . Не разбрахте ли, че не сме равни и никога няма да бъдем. И аз не съм ходил до Венеция , но си стоя в къщи вместо по пътищата с развалени автобуси. А вие дето се дразните равни ли сте на милионерите в БСП като Нинова , Овчаров, Гергов Добрев и още стотици като тях.

12

Анонимен

преди 5 години

Вие ходите ,ама аз кат имам фобия и немож летя кво праа?