19

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

Фирми като Джи-Пи са за източване на пари от обществени поръчки. Смешно е да се говори за глоби. Ще пишат глоба за пред обществото, но същевременно най-безпардонно ще я нулират с опростените в следствие на "дъждове и снегове" както удължиха срока с цели 70 "карт-бланш" дни заради общо 1-та седмица сняг тази година. Освен това никой не говори в нашите нечистоплътни медии, че едно табло за градския транспорт го пишат по 4000 евро (8 хил. лева!!!) при условие, че 50'' тв струва 800 лв.

18

Анонимен

преди 5 години

На последните Общински избори на 10 софиянци гласуваха двама.Единия за Фандъчка.Е така спечели.Ама така е като не ходите да гласувате.Ония точно това искат.И си продължават делаверата

17

Дедо

преди 5 години

"Предвидени","призова да се изчака", "моята цел"????А бре ти кмет ли си или лукова(картофена) глава?Какви са тия мъгляви обяснения?Или действай и после мрънкай или се махай!!!Жалка женица!

16

Първо и второ

преди 5 години

Глоби за строителите и оставка на кметицата. Който и обществен ремонт да е започнала г-жа Фандъкова, резултатът е плачевен.

15

Анонимен

преди 5 години

Oсвен това се закри целия бизнес по Графа.При ГЕРБ е така-удря се малкия и средния бизнес,цицат само шепа Олигарси

14

Анонимен

преди 5 години

Само като погледна снимката от статията се питам как може софиянци да гласуват за тази женица? Нелепо е просто..

13

кой ще плати бе

преди 5 години

А щетите за бизнеса и неудобството за гражданите възлиза за над милиард лева през последна година заради този ремонт!Но за леля Данка думата гражданин е непонятна поради селският и произход ,и нрав!

12

СМЕХ СМЕХ

преди 5 години

СМЕХ СМЕХ ГЛОБАТА Е КАЛКОЛИРАНА В ПЕЧАЛБАТА СМЕХ

11

Анонимен

преди 5 години

Какви 1 200 000 лв. глоби? Вие окепазихте улицата. Срамно е за всичко това което превърнахте графа да се даде и 1 БГ лев.

10

Анонимен

преди 5 години

Докато няма граждански контрол и гражданско общество, ще ви ограбва герберската мафия.

9

..

преди 5 години

кака данка дала купища пари и сега глоба само 1млн.Голям прас. Онези са "усвоили" колко? Някой може ли да каже? Или следите се губят...

8

Левтер

преди 5 години

Данчето стана и тя изпечен мошеник и крадец.Така е при Бойко,само такива оцеляват.

7

Agenta

преди 5 години

Следващия път наемете Фантастико да оправи Графа, на техните обекти паветата и тротроарите са по добре наредени. Ще гласувам за магаре, но не и за ФъниДЪК.

6

шепот

преди 5 години

Няма никакви глоби,но на 24h една съща мантра.Мотат се 5-6човека и силичи ,че тепърва хващат плочки.Така ислед година ще са там.Ако имаше глоби и тези ромеи намаше да работят.

5

ай сиктир

преди 5 години

Картофената вече става смешна. На всички е ясно, че фирмите са калкулирали възможните глоби още при обявяване на цената за която ще направят това или онова така, че хайде стига прах в очите. Не е лошо прокуратурата да се позаинтересува малко от общинските далавери, а не да се прави на ни чул, ни видял.

4

Gergana

преди 5 години

Bravo!

3

джони

преди 5 години

На данчето в детската градина са и викали комисионната.Идете гласувайте пак за пожарникарчето.

2

Ха-ха

преди 5 години

Глобите ли ще направят ремонта качествен. Вие сте им дали тройно пари за работата, която трябва да свършат. Сигурно сте заложили и глобите в тях.

1

анонимен

преди 5 години

Това е престъпление