14

Анонимен

преди 5 години

ВЗЕМЕТЕ МАПСА И ВЛЕЗТЕ В БАНГЛАДЕШ- ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ПЛАЩА НАДПРЕВАРАТА, МИЗЕРИЯТА Е ПОТРЕСАВАЩА. СЕГА ЩЕ ПОГЛЕДНА С ГУГЪЛ ИНДИЯ.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами ако гледат и чакат и ядрено оръжие може да литне. Защо са големите държави които разполагат с достатъчно оръжие да ги респектират и двете *** територии. Дават им ултиматум или се разбирате мирно и кротко, или ще ви окупираме за нула време. Не вярвам това ядрено оръжие което имат да неможе да се контролира от този който им го е продал. Трябва напълно да е изтрещял ако им е продал ядрено оръжие което да неможе да се контролира дистанционно и да се блокира в точният момент.

12

ссср

преди 5 години

френските самолети на индия са паднали и двата а пакистански самолет ф 16 е свален само един а руските самолети ги използват само на учения защото падат по купища самолети

11

водач на МПС

преди 5 години

Нямам блог, друже, нито имам втори компютър, нито имам лаптоп или модерен телефон. Но теб те помня - спорехме за обтуратор, както и дали е необходимо очите да са сини, или не е необходимо... Накрая ме нарече нехранимайко! Прати сина си в офис, в който бях, в Красна поляна. Възхитително момче, можеш да се гордееш с него ! Май и ти дойде на Ал. Малинов в една дъждовна вечер. Беше облечен в тъничко якенце. .. Жив и здрав бъди, друже, и без лоши помисли!

10

много разбирачи ей

преди 5 години

Това било такова оръжие онова тако ва ,това с такива характеристики онова с еди какви си параметри, това по такъв лиценз онова такъв клас---къде сте били в армията бе --баща ми офицер беше и нищо не знаеше тук със справочници ли пишете --с калашник бая съм стрелял много съм точен на 50метра по препарирана триметрова мишена --- ако си на 200 м и бягаш и залягаш като луд няма да те улуча ако ще и цял ден да си стрелям...

9

Разбирачч

преди 5 години

Не е хубаво за никой когато мюслимохамеданская държава като Пакестан има разработени ядрени оръжия. По-добре по-скоро да влязат в ужасяваща ядрена война тъй като шанса мюслимската страна да надделее е по-малък. Пакистан по принцип подкрепя и е зад някои други мехамадански държави така че трябва да им се види сметката рано или късно

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Ми дай блог да ти видим разсъжденията и предвижданията бре нигга

7

водач на МПС

преди 5 години

Започна се ! Това е мое много, много старо предсказание за Бъдещето на Света, което започна да се сбъдва. Още преди години така го формулирах - военен конфликт по остта Индия, Китай, Русия. Сега се започва като регионален конфликт между Бангладеш, Пакистан и Индия, който на по - късен етап ще въвлече Китай и Русия. В резултат на което Русия ще се лиши от Далечния Изток. С други думи казано - ще се лиши от територии, исконни нейни територии от стотици години.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Не са МиГ-ове, а Миражи. Е, карай да върви, все с М започва! Знае се за свален пакистански F-16. Ти значи правиш разлика между джипситете в Индия и пакитата. Юнак!Обърни внимание на автоматите INSAS на индийците. Клон на АК, с малко от FN FAL и магазини от AUG. Никой не пише, че са копирка на StG-44. Защо така? Шах!

5

зависи какво са ре--

преди 5 години

--шили местните индииски и пакистански масони !!! Ако се почнат поне ще намалят малко бедните , а и двете държави имат население което се чудят какво да го правят и така най-сетне ще мирясат ... А и ще дадат един необходим урок на другите дето правят атомни бомбички...

4

..

преди 5 години

Едни ци*ганета, бият други ци*ганета.Нали знаете, че двете държави са един народ... дели ги религията. Едните са ***, а другите будисти. Или по-скоро ... са ги разделили ингилизите... както искате така го тълкувайте.

3

tv entertainment

преди 5 години

Индийски Мираж-2000 сутринта около 3:30 ч. са нанесли няколко удара (общо около 1000 кг. бомби с лазерно насочване) по командни центрове на терористична групировка на територията на Пакистан. Съобщава се за много жертви в обсега на поражение.

2

Анонимен

преди 5 години

За съжаление няма да се стигне до ядрена война, въпреки че региона е населен и няколко милиона ше умрат без време. Земята има нужда да се "прочисти" от хората - най-агресивните ***.Жалко. Следващия път.

1

Анонимен

преди 5 години

Пакитата са изпомпали няколко индийски Миг- а, нищо неочаквано, сигансиганьорите ще пореват известно време и ще се кротнат!