15

народен глас

преди 5 години

спрете да ни източвате бюджета заради вас нема пари за пенсии и заплати

14

Надя

преди 5 години

Ако са малката коалиция(трите партии)електора ще е по-добър.Ако са само ВМРО пак има добър шанс,заради разпознаваемата фигура Ангел Джамбазки.При позитивите си от изминаващият мандат,които носи той,много от малките партии биха искали да се присламчат към тях.

13

Хм

преди 5 години

Проблемът е, че в ЕП с тия гласове ще вкарат 1-2, най-много 3 евродепутати и не могат да наредят листата.В нашето Народно събрание вкарват 30 депутати и има за всички да лапкат, а в Европа няма.

12

Анонимен

преди 5 години

Патриотите трябва да са във властта при всички правителства,но без НФСБ,без патриотите,едни други ще си развяват байрака и ще ни тъпчат!

11

НЕО

преди 5 години

Какви "сборове" накви пет точки на тия три тиквени псевдо-патреотични пуделчета те са си политически трупове и да се съберат и да не се съберат,аритметиката е категорична 0+0+0=0

10

българин

преди 5 години

нема и да има докато ги има комитаджиите на свинче войводата да се кандидатират в северна мънкедония тък не ги искам

9

Анонимен

преди 5 години

Мосссссссссков,ще им занесеш ли отровни турски ваксини на хората в ЕС,както направи в България?

8

Анонимен

преди 5 години

До ЖОРОЖоро,те им показаха голямата тояга и патриотите не смеят да гъкнат,особено хората на ВМРО и Атака са в шах и мат,сега ОП работят за чужда държава и чужди интереси,а не за българските,само името им е патриотско.Гласувайте за ПЕС и партии на ПЕС!МосКков престъпника ще ми слагат за представител,стигнаха дъното!

7

АНОНИМЕН

преди 5 години

А бе тези акъл имат ли???

6

ЖОРО

преди 5 години

Винаги съм гласувал за патриотичните партии, но повече НИКОГА. Тези потвърдиха поговорката "Дай на българина власт и му гледай сеира" В тези ПИШМАН ПАТРИОТИ наистина няма нищо.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли защо не се вдигат пенсии и минимални заплати,защо събориха къщите посред зима на ромите,защо тези уж патриотите не са "патриоти",а служат на друга държава?Престъпника МосКков ще ми пращате да предствя БГ в парламента в ЕС,сякъш нямаме достойни и образовани хора!Анатема!

4

Анонимен

преди 5 години

Хора гласувайте за ПЕС,гласувайте за БСП,АБВ,Дончева!

3

Анонимен

преди 5 години

Вие се гаврите ъс България,вие се гаврите със народа,вие се гаврите с българския парламент,вие се гаврите с ЕС,след като паращате бандита,мошеник и убиец на деца - Москов!!!!!!!!!!!!Луди ли сте?!Хора,протестирайте,това е страшна гавра!Нямам думи!Това е краят на патриотите!Сега поне се разбра,че не българите са съборили къщите на ромите,а други хора,които се представят за "патриоти",но служат на една чужда държава!

2

Анонимен

преди 5 години

Петър Москов е такъв бандит...Който се е "сблъсъквал с него знае! Опазил Бог от такъв евро депутат.

1

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Много...вождове,малко индианци.Дори и да се...обединят,това няма да...трогне индианците и ще ги...отсвирят,поради псевдо...патриотични и лично...нагаждачески съображения.