17

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 7:Хърбел обяснил на щърбел :-D

16

икономист

преди 5 години

До шматкаИ аз не вярвам много на тия конспиративни теории, за следите, оставяни от самолетите!Ведъж обаче, видях два самолета, летящи в различни посоки. При единия от тях, образувана следа след него, много бързо изчезваше, разтваряйки се почти веднага във въздуха, а при другия се задържа доста по-дълго време, дори след като вече бях изгубил самолета от поглед... Може би все пак има някакво логично обяснение.

15

ДИВАК

преди 5 години

снега се оцветява от северното сияние а не от спектъра на светлината : )))))

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПОГЛЕДНЕТЕ НАГОРЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВИ СА ТЕЗИ САМОЛЕТИкак какви - руски! Редовно пръскат на Бузлуджа и яз.Копринка.

13

Анонимен

преди 5 години

Черен, зелен, червен, че и розов... сняг. Признак за катастрофа!Русский мир - те само това могат. Откъдето минат трева не никне.

12

do anonimen 7

преди 5 години

Не е вярно,че няма кислород а как гери киросина в двигателя има кислород но температурата е ниска и няма вятър.Кислород няма в косм,са и там ракетите са заредени с керосин и течен окислител.А за това,че някой разпръскат нещо и аз вярвам,че има някой който го прави.

11

Анонимен

преди 5 години

Комшията до преди години и той ни тровеше с ТРАБАНТА. АМА НИ ЗНАЕХМЕ , ЧЕ Е ОТ МАСЛОТО. НЕ Е ОТ ИМПЕРИАЛИСТИТЕ МУ МРЪСНИ.

10

Анонимен

преди 5 години

Русия е една от най-замърсените в екологично отношение държави. Ами ядрените отпадъци в Баренцово море!

9

поправка

преди 5 години

Има алчни хора,които си играят с прИродата безотговорно,тях трябва да хванат и осъдят,заради общото благо!

8

Анонимен

преди 5 години

Има алчни хора,които си играят с прородата безотговорно,тях трябва да хванат и осъдят,заради общото благо!Изследвания показват,че кислорода на планетата е намалял почти два пъти.И как не,като унищожават и замърсяват горите и океаните.Черна сажда,да се боядиса в други цветове?Айде стига глупости!Уляхте се!Вероятно е някаква друга причината.

7

шматка

преди 5 години

До 4Гледам нагоре и виждам че абсолютно всички самолети оставят диря.Така като се замисля и преди 30-40г пак оставяха диря.Не се ли питаш що за тайна организация може да слага на всеки самолет цистерни за химикали.Що не ходихте на училище навремето

6

Анонимен

преди 5 години

До 4. Когато самолета е в пространството без кислород. Газовете от изгорялото гориво се расейва по бавно. Това е причината.

5

Анонимен

преди 5 години

Богата държава на полезни изкопаеми. По богата от нея е Сомалия.

4

Анонимен

преди 5 години

А като измочат и бояришника върху снега сигурно наколо виждат всичките цветове на дъгата...

3

Анонимен

преди 5 години

ПОГЛЕДНЕТЕ НАГОРЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВИ СА ТЕЗИ САМОЛЕТИ КОИТО НЕПРЕСТАННО ПРЕМИНАВАТ И ОСТАВЯТ ТРАЙНИТЕ СЛЕДИ СЛЕД СЕБЕ СИ КОИТО НЕ ИЗЧЕЗВАТ КАКТО ТРЯБВА ПРИ КОНДЕНЗ,А СЕ РАЗСТИЛАТ И РАЗМАЗВАТ ПО ЦЯЛОТО НЕБЕ .СЪЩИТЕ ТЕЗИ САМОЛЕТИ СА ИЗВЕСТНИ КАТО САМОЛЕТИТЕ ПРЪСКАЩИ С ХИМИКАЛИ ПО ИЗВЕСТНИ КАТО КЕМТРЕЙЛС.ТОВА Е ПРИЧИНАТА

2

Ха йа

преди 5 години

Питай Доган, който си купи ТЕЦ Варна. Теца години не работеше щото няма филтри. Сега му плащаме да не работи милиони. Но ако го запалят ще видите

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Черен, зелен, червен, че и розов... сняг. А при нас няма никъв сняг