39

МАРИЯ

преди 5 години

НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА СМЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ПО УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ И СИВА ИКОНОМИКА

38

GERB

преди 5 години

REKET DADEN REKET PRIET

37

ughiugu

преди 5 години

oihoihi

36

Анонимен

преди 5 години

Тоя Горанов е най-големият измамник из между до сега заемалите длъжността Финансов министър ! Ще си плащат да, ама вече на теб, за да бъдат спокойни и твоят палат изграден само с откраднати пари ще може да си подменя целият интериор по два пъти в годината с най-луксозна мебел...а овцете ще продължават да блеят пред празни ясли...НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВЕЧЕ БЕ, ЗА ДА НЕ ИЗБИРАТЕ ЗЛОТО, ПО-ДОБРЕ ОСТАНЕТЕ В КЪЩИ ПИЙТЕ ЕДНА РАКИЯ, ВМЕСТО ДА ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД УРНАТА И ДА ДАДЕТЕ ШАНС НА ИЗМАМНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ !

35

Анонимен

преди 5 години

Работодателите по правило плащат половината заплата на работника по нерегламентиран начин (в плик).Затова просто НАП трябва да удвои декларираният имв ФРЗ и да им начисли данъците и осигуровките върху така получената сума.

34

Анонимен

преди 5 години

Хотелите трябва за плащат твърд данък за брой стаи.Пример: Петзвезден с 200 стаипо 500 лева на нощувка прави 100 000 за един ден. по 365 дни = 36,5 милиона приход.Плаща 10 % - 3,6 милиона + ДДС - то. Няма нужда от касови апарати.За ресторантите също. Отиват в данъчните в ресторанта, слагат свои хора и свои касови апарати на изхода на кухнята и на бара, засичат оборота за 24 часа, умножават го по броя на работните дни и базата за облагане е готова. Пак няма нужда от касов апарат.

33

Така де

преди 5 години

Да не е "АРТЕ СПА" на Христо Томов?

32

Ал Кохол

преди 5 години

Нормално е финансовият ни министър да иска да ни дои с повече данъци и т.н. Но не е нормално същият този министър да не плаща данъци за луксозният имот, в който живее.Наглост до безобразие!

31

Анонимен

преди 5 години

"Финансовият министър даде пример как петзвезден комплекс във Велинград отчита 500 лв. приход месечно." То е като да живееш в апартамента на кръстника и да не плащаш наем, за да не плаща и кръсгтника данъци!И ти на далавера и кръстника, пък нищо че си фин.мин!

30

сминдух енд чесън

преди 5 години

Не ми пука дали един работодател плаща данъци ,ако е коректен към работниците си и редовно си плаща на тях.

29

всичко ще се изясни

преди 5 години

Почват с туристическия бранш и ресторанти ,дискотеки ,магазини ,ама има и таксиджии и какво ли не още бая народ ще напусне защото работят и крият минат ли изцяло на светло ще трябва да спрат или цените ще догонят за минути европейските, но в Б-я с този беден народ щом цените се вдигнат няма да има търсещи тези услуги и тогава ще се види ,че бройката на тези обекти е много голяма щом ще се ползват само от платежоспособни---по този начин много народ ще се насочи навън или към заводите..

28

Анонимен

преди 5 години

Другарите са свикнали цял живот да крадат и сега реват кански , но няма да ги огрее. Изкате високи пенсии, безплатно здравеопазване и т.н. , ако може всичко да е безплатно. Някой трябва да си плаща данъците. Браво на Борисов , това е истински Държавник.

27

Свищовския Горянин

преди 5 години

А Гурльо за 7 години нула лева за жилище. Няма ли да му турим и на него един касов апарат?

26

Паметлив

преди 5 години

Горанов през 2010: Шефееиииеее шефеееииеее, напускам парламентъ,чи кък да изхвануам симейству с 2000 лв на месец?

25

БЛЯК

преди 5 години

Горанов да покаже как и ние да се сдобием с Мезонети по 150 кв.м. в София без пари и да си живеем царски... А после да ни казва ние как да си плащаме данъците!

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (18)МУХХАХАХАНай-голямата мафия е ... държавната администрация

23

Анонимен

преди 5 години

от сега нататък никакви данъци на НАП от наемодателите,всички ще казват ,че ги е страх от земетресение и същинските им наематели с наем от по 1500лв са кумци или кръщелници като финансовия министър.

22

Влади Горанов

преди 5 години

"Финансовият министър даде пример как петзвезден комплекс във Велинград отчита 500 лв. приход месечно" Сигурно собственика на хотела му е кръстник и го е пуснал да живее там без да плаща.

21

частник

преди 5 години

Защо трябва да пращам в общ чувал. И да подхранвам анонимни бюрократи като Бебе. Е ми тези пари бих отстъпил на качествен клиент , който ми цени труда, бих си купил по нов инструмент или си оправя колата да е по еко чиста. В това виждам смисъла да не плащам на НАП.

20

До Анонимен 18

преди 5 години

Какви *** ви гонят все вас, гербаджийте? Самия Горанов живее без да плаща, а има наглостта да се изразява по този начин! Да вземе първо той да си плаща и после да размахва пръст.... А и изобщо не е сигурно, че това, което казва е така. Предвид пълната им липса на концепция за бизнеса и издаване на разрешителни без оглед на презастрояването, в България има доста хотели пред фалит