27

Анонимен

преди 5 години

До сминдух енд чесънПодлежиш на прка, ако "съмнителната сума" надхвърпли 10000 лева на година.

26

Анонимен

преди 5 години

Баси гадните данъчни, майна ...

25

Анонимен

преди 5 години

Има цели сектори, в които не се издава касов бон и това го знаят всички:-автосервизи;-строително-ремонтни услуги;-студия за красота;-зъболекарски кабинети;-електро-ремонтни услуги и т.н.

24

Кирил

преди 5 години

За Пловдив ако почна да разказвам и аз трябва роман да напиша. Определени *** от оперативен контрол си ги прехвърлиха във фискален, че и новите които взеха се оказаха и без всякакви знания.

23

сминдух енд чесън

преди 5 години

Ако си безработен ,но си плащаш вноските за здравеопазване подлежиш на проверка за укриване на доходи.

22

шматка

преди 5 години

нови 200 емигранти.

21

Анонимен

преди 5 години

Как върви контрола в Столипиново или там много бият .

20

Анонимен

преди 5 години

А стига сте защитавали тия ненаяли се алчници, дето се мислят за търговци! Никаква търговия не въртят, само се чудят как да измамят клиента. Купуват най- бо.клучавата и евтина стока и я преподават с 100% надценка. Искат 1 нещо да продадат и да изкарат печалбата за целия ден и това от джоба на клиента. После ревът, че бизнесът им не вървял, щото клиентите крадели. Честен търговец няма. А ако ги питаш, всички други са крадци, а те най- чистите.

19

Коце кмета

преди 5 години

ГРОБ ви готви серомер, свързан със сървъра на НАП. Ако изтропате повече от съседите, значи сте се ояли и трябва да ви проверят приходите. Глобите ще отидат за финансова стимулация на правилните тъмни гласоподаватели по време на избори. А вие ще ходите за гъби, а след това за монтаж на серомера в правилната фирма.

18

Анонимен

преди 5 години

Трябват пари за избори, и по-точно за купуване на гласове за избори.И пт кого ще е? От малките магазинчета, малкоя и най-много среден бизнес..Големите играчи, с кражби за милиони и милиарди, нито не закача. А и как да ги закача, нали самобвързани с тех си, големите отгоре...*** ***, дайте бе хора, хайде да ги изметем, стига сме писали тук..и там...Както е казал Левски - Дела трябват, не думи!

17

Супер

преди 5 години

Taka трябва да е, трябва даже да дигнат още изискванията, кво е това всеки иска бизнес да прави, няма 10 000 лв в джоба( макар и тая сума е смешна) иска да става предприемач, нека още да стегнат нещата, че гнилите ябълки да опадат и да си търсят нормална работа на заплата а не с 5 лева в джоба да си мисли за глупости, пари щял да прави смях :))))

16

Лична докторица

преди 5 години

Ужас. Дано не ме проверят. Че биляшка не съм пускала от 7 август 1972 година.

15

Анонимен

преди 5 години

В тази "държава" всеки, който не рови по кофите е престъпник според властите!Щом не е клoшap значи е успял да укрие някой залък от държавата (мафията).И пращат рекетьорите да му го вземат.

14

Тъпанар

преди 5 години

Скоро ще започнат да запечатват и частни семейства. Гледат им заплатите и на края на месеца, ако не могат да оправдаят изхарчените пари с касови бележки - запечатване за 2 месеца (без заплата и без покупки)

13

Анонимен

преди 5 години

Ами те служителите от Фискален контрол са предимно надъхани неуки селянчета, които не са и чували за закони.Пък не ги и интересуват, они са си от Гроб!

12

Инфо

преди 5 години

Така ще бъде защото до сега никой не е изискал справка за направените разходи от НАП на основание неправомерните действия на служители на ФК.

11

Инфо

преди 5 години

А защо не зададете Въпроса на г-н Шишков колко неефективни са служителите на ФК, за тези 200 акта и в последствие издадени заповеди за запечатване колко са обжалвани и за колко от тях е отпаднало предварителното изпълнение, колко пари се е наложило НАП да изплати в последствие за хонорари на адвокати на ЗЛ. Пи ар е много важен но на фона на загубените от НАП административни дела по АУАН и обезпечения на стоки с висок фискален риск положението е трагигно.

10

Анонимен

преди 5 години

Ейййй, тази цензура хич не позволява да се изпише съкращението на Национална агенция приходи!"Умен" от Национална агенция приходи пиша!

9

"Умен" от

преди 5 години

Да запечатаме всички и ще си живеем райски!

8

"Умен" от

преди 5 години

Да запечатаме всички и ще си живеем райски!