39

Анонимен

преди 5 години

а повечето пък ,които присъстват в залата са само фигуранти , стоят там само за заплатата и подкрепят решенията на вожда индианец Винету

38

Анонимен

преди 5 години

Леле мале,ако го приемат с обратно действие,както са свикнали,Доган и Пеевски ще трябва да връщат доста парички на държавата.Но докато отсъстваха само те двамата на никого не му правеше впечатление......

37

Съвет

преди 5 години

Предлагам депутатите да се събират в НС веднъж на три месеца за една седмица. Нямат работа и измислят само глупости, които са единствено срещу народа.До сега се обгрижва само бизнеса.Почти всичко социални придобивки които имахме отпаднаха.Бизнеса експлоатира безнаказано и се подиграва с работниците.До кога ще мълчим ?

36

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 26 Прав си приятелю.Предполагам че си гласувал ЗА референдума на Слави. 120 депутата и 1 лев на глас. Тогава щеше да видим с какво ще купуват гласове.Не харесвам Слави , но единствен той до сега се опита да промени статуквото. Указа се обаче че избирателите са лош матрял.

35

Чоки..

преди 5 години

Нима разчитат на тези заплати ли,депутатите ? На заплати разчитат хора,отрудени ,които се бъхтят по цял ден ,за сметка на тези хрантутцяни,които ни ковят съдбата.

34

KOKO

преди 5 години

NAISTINA,TOJA DEBEL PEEVSKI I DOGAN,KOITO SAMO PO IME SE VODI V PARLAMENTA?!?!?! NO,V ABSURDISTAN E TAKA. NIE SAMI SI GI POSJAHME-SEGA SHTE GI ZANEM!

33

fifi

преди 5 години

Докога ще са 240 хрантутника,по-малко-повече работа

32

extremist

преди 5 години

СЛЕД КАТО НЯМА ОПОЗИЦИЯ ИЗЛИЗА ЧЕ ГЕРБ ОТЧИТА САМО ПРИСЪСТВИЕ БЕЗ РАБОТАТОВА ПОВДИГА ВЪПРОСА И ЗА ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ;

31

ТЕЦ

преди 5 години

Недейте бе Пеевски ще умре от глад като Доган без заплата.

30

Анонимен

преди 5 години

До дърт - А как "наказаха" ГЕРБ когато бойкотираха?Чадо, резето падна! Да не са проспали случая! Да бяха ги наказали!

29

Анонимен

преди 5 години

А аз предлагам дупeтатитe да гласуват намаляне на партийните субсидии на 1лв/глас, както поискаха хората на референдум

28

Анонимен

преди 5 години

Те някои само заради имунитета са там. #КОЙ е присъствал само на клетвата :D

27

Анонимен

преди 5 години

"366 дни в годината ще стоя в зала в НС и само ще натискам копчетата като робот. квото кае Бойко, тва шъ натисна!"--------А Боко ще кае тва, което му кае амбасадата.Ба.му демокрацията?!

26

Анонимен

преди 5 години

видя се, че и 120 могат да вършат същата работа. какви са тез 1/3 от заплати - работиш, не работиш...? да остават 120 депутата, и никакви ти ми там самоотлъчки. не ти се бачка - отиваш си....................извинението е само болничен лист.

25

дърт

преди 5 години

А как "наказаха" ГЕРБ когато бойкотираха?

24

Анонимен

преди 5 години

НФСБ са се превърнали в някаква НАКАЗАТЕЛНА ИНСТИТУЦИЯ.основният им метод е НАКАЗАНИЕ.Наказание, наказание, рушене, събаряне, гонене, отнемане на граждански права... Това ли е Фронтът за СПАСЕНИЕ на България?!Страшното е, че на българина тази агресивност му харесва.

23

бай ганю

преди 5 години

едно е сигурно че партиите в този парламент вече ням с какво да ме привлекат като гласоподавател,не разпознавамсебе си в нито една и нямапричина да получат моя вот със това си поведение далеч от политици и на ниво квартална седянка с няколко квартални хайвани за лидери,качеството в БГ политика е на по ниско ниво от много държави от третия свят

22

панчо

преди 5 години

БСП има поведение на дете с крив сурат,поведението им е повече от безотговорно манипулативно и рекетиращо,в безсилието си да намерят подход към това което искат да се случи се тросват като разсърдено дете с отнета близалка и бягат от къщимай доста са поизгладнели че отдавна не са били в далаверата

21

Активист на БКП

преди 5 години

Плащат гаргите !!! Ще ни раздадат по едно червено куфарче и нанай си проблем.

20

бай ганю

преди 5 години

а дилян пеевски колко ли е прибрал от заплата без да стъпва в парламента?