23

Гробокопач

преди 5 години

Питайте ме, преди да инвестирате! Аз съм последният, който ще се погрижи за вас! Не ви трябва повече, от малък имот, трапецовиден, дървен 2х2. Той е правилната инвестиция, защото под капака, никой нема ви гледа срамотията! Но, той също е временен!

22

odpo

преди 5 години

Тази нотариуска, до кога ще краде имоти???? Абе хора къде са властите???? Колко пъти я уличават тази жена (нотариус) в имотни/крими сделки и все така продължава да си работи без проблеми! ДО КОГА?????

21

Анонимен

преди 5 години

въпреки разследването тя провължила да изповядва сделки ... а защо не й е отнет лиценза докато тече разследването???

20

Стратег

преди 5 години

Бойко внушава своите ценности на арабите, а в България ценностите на Борисов - в действие! ГЕНОЦИД!

19

Анонимен

преди 5 години

То и един друг така измами стотина семейства с недовършени жилища, но се оказа, че не бяга по-бързо от куршума, че и жена му го отнесе. Митко Дамянов не можа да си отнесе откраднатото в гроба, нито пък изповядалият сделките нотариус успя да си ги харчи в затвора. Така де - колелото се върти.

18

Анонимен

преди 5 години

2.Много лесно хвърлихте всичко на нотариуса.Обаче нотариусът е лице, което е оторизирано от държавата да изповяда една сделка когато му се представят изискуемите по закон документи.Той няма задължение да Ви прави проучване на имота, предишни прехвърляния, завещания и т.н. За тази цел се наема адвокат.Но тарикатът спестява тази услуга, смятайки, че като плаща нотариална такса и местен данък, нотариусът е задължен да му пази гърба.Ето това е резултатът - народът ***, животът тежък, скучен...

17

Анонимен

преди 5 години

Две неща изключително бъркат в окото:1. "По публикцията работи" не би ли следвало да означава, че някой е провел проучване по темата, а не е преразказал неграмотно новина от сутрешния блок? Щото хем е преразказ, хем вопиющо неграмотен, аз лично не бих си сложила толкова гордо името и снимката с доволната физиономия...47894

16

Лакомия

преди 5 години

Те всички нотариуси са в схемата, само да си вземат процента. На принципа - ако не взема аз парите, ще ги лапне следващият. А шефът на Нотариалната камара е най-големият разбойник и мошеник, лично се запознах с него, хлъзгав е като змиорка

15

Анонимен

преди 5 години

А списователят не само, че няма основно образование, но изглежда не е български гражданин. Първият абзац - три разминавания по род и число.

14

Анонимен

преди 5 години

Частни съдебни изпълнители, нотариуси, магистрати и адвокати трявба да има в затвора. Също съм адвокат, но се считам за читав. Чувството за безнаказаност при някои колеги е покъртително, ни съвест ни морал има, а като знае как ще му се размине си правят всякакви схеми, повръща ми се вече да работя срещу такива, въпреки, че с това се изхранвам.

13

Анонимен

преди 5 години

имотната мафия остави дете без апартамент това им е работата на тези, въпроса е сега дали правосъдието ще си свърши работата .Проблема е че имотната мафия са професионалисти , а в правосъдната система работят аматьори назначени на принципа човек на кой си.А дано един ден това се промени ,ама надали.Иначе ако в правосъдието имаше професионалисти , едва ли щяхме да четем подобни статии.

12

бай ПЕТКО

преди 5 години

Всички по веригата за измама да бъдат ПРОКЪЛНАТИ ...!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Значи останах с впечетлението че Борислава Налбантова - нотариус, може да спpе pазследване на Пpокуpатуpата ЗОЩОТО ОТКАЗВА ДА КОМЕНТИРА КАЗУСА ! АБЕ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА НОТАРИУСИТЕ ЛИ СА НАД ВСИЧКИ ?????????????? няма ли полиция , палки и май е време за концлагери да и смъкнат оср...ния за....К от бой...!

10

гжгж

преди 5 години

"Според юристите, всички по веригата - от първия собственик до нотариуса, носят наказателна отговорност, до доказване на своята невинност."Презумпция за виновност в наказателното право????? Кажете на вашите набедени "юристи", най вероятно завършили в ПУЦ-а в Монтана да не срамят професията и да станат сервитьори!

9

Нотариуса в затвора

преди 5 години

Повече от очевидно е, че нотариуса е част от схемата. Очевидно и лесно доказуемо. Очакваме институциите да си свършат работата и тази жена да си получи заслуженото - дълго пребиваване в сливенския затвор. Още повече, че става въпрос за дете - сираче. До видим как децата са под ОСОБЕНАТА закрила от страна на държавата, както пише в не един закон

8

Анонимен

преди 5 години

най-тъпата и скапана държава на континента бгСТАН.Скоро идва края на това блато след 10 години ще се казва малката индия.

7

Boko bo

преди 5 години

Не е имотната мафия. Няма такава! Държавната мафия е. Тук мафията си има държава и даже премиер.

6

Затвор за Нотариус

преди 5 години

Няма да се оправят нещата ако Нотариуса не влезе в затвора. Така поне ще е ясно и на другите в професията, че наказание има.За момента са безнаказани властимащи с цялата власт да ти вземат имотите без да знаеш това е долна кражба и крадеца е нотариус. И това не е кражба на Кокошка.

5

баба мара

преди 5 години

значи има умишлени пропуски в законодателството които се използват отнотариусите мислете с главите си когато тичате по избори

4

Анонимен

преди 5 години

и какво прави нотариуса? вместо да се увери в истината на сделката, чете един лист и взима 2 хилки.