43

Само питам

преди 5 години

Щом по закон сделките с апартамента могат да се обявят за незаконни и той да бъде върнат на законния собственик ЗАЩО заглавието на статията не е "Имотна мафия НЕ УСПЯ да остави дете, пълно сираче, без апартамент!"

42

Рамзан Кадиров

преди 5 години

Данъчните дали някога са се интересували от доходите на тоя "много зле платен български лекар"?

41

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ

40

ужилен

преди 5 години

ама то на тази не и за първи път ,,,, явно не и за последен! господарите я бяха хванали в крачка! Защо не й е отнет лиценза - като не е за първи път защо не е осъдена и с ефективна присъда?ето ви линк към господарите:https://youtube/watch?v=j7XfW5OiW1Q

39

Миша

преди 5 години

На мен ми присвоиха по същата схема имот от дядо ми!Един ден просто разбрах че жилището,в което съм пораснала не е мое,нищо не мога да направя ,защото най-много да са ме били ''накажели" , нямало какво да оспорвам ,защото било препродадено ,фалшиво завещание, корумпиран нотариус, ...Взеха ми наследството под носът, без да мога да направя нищо....

38

Ра

преди 5 години

Според мен нотариусите също трябва да носят отговорност,закона трябва да ги задължава лично да проверяват историята на имотите,и да заверяват сделки само когато са 100%сигурни че всичко е наред.Ако е така няма да се получават такива измами защото при нотариуса подобни измами ще лъснат и подобни сделки няма да минават.Да носят наказателна и финансова отговорност.

37

Анонимен

преди 5 години

Борисов и Патриотите са виновни , те сега на съд в хАГА и затвора , после що обесили Левски ами който краде има си Закони на таа Планета , като са свикнали да крадът да свикват сега и с затвора а не само ядене и пиене на корем

36

позната схема

преди 5 години

Mда, после да не реват.... Спомнете си случая с двете бити нотариуски.

35

Пълно?!?

преди 5 години

Не се ли казва "кръгло сираче"?

34

Анонимен

преди 5 години

Името на мафията в БГ е съдебна фласт!

33

Анонимен

преди 5 години

Доказано замесена в схемата за кражба на имоти е Нотариус Б. Налбантова, била е замесена в подобни афери с имоти още 2007 г и нищо не се случва . Къде е съдебната система ??? Къде са депутатите за приемане на по остри закони за противодействие на подобни измами ????

32

Анонимен

преди 5 години

Има и други като нея, работещи в съдружие с всички ведомства и институции. Когато се сблъскаш с тях, се чудиш да се смееш или да плачеш, но най-често ти се иска друго...

31

Дани

преди 5 години

Борислава Налбантова. Ще се опитам да запомня това име, за да не попадам на него никога.

30

Анонимен

преди 5 години

И Масларова била откраднала така апартамент в София.

29

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименПрост съм. Но съм Ви Последният;)))И съм щедър в квадратурата, не като Бойко;))

28

Анонимен

преди 5 години

Ами той им е оставил 3-4 апартаменти и даже не са се интересували от тях щом лелята намира едниния продаден преди 3-4 месеца, толкова им е акъла и на тях.

27

Анонимен

преди 5 години

а защо не й е отнет лиценза докато тече разследването???-А защо дд и отнемат лиценза?Лицензът може да и се отнеме, когато се докаже вина.

26

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачТи си толкова прос, че даже не си представяш размерите на ковчега и нямаш идея какво е 2х2...

25

Анонимен

преди 5 години

турска работа срама нямате еййййй

24

Анонимен

преди 5 години

За такива трябва да има спецаилна клауза в закона, която ти разрешава да го гръмнеш и да получиш 120 лева награда от ловното, или колкото дават на ловците за вълци, защото това нещо, не човек, не вълк, ами гаден *** му е много да го наречем.