27

Анонимен

преди 5 години

Тези "телевизионни звезди" трябва да занимават обществото с проблемите си. Явно получават пари от фондации и все обикалят студиата и помагат на телевизиите да запълват време. Били пострадали от катастрофи, бивши наркомани, енергийни експерти, лобисти на застрахователи и частни болници.

26

Анонимен

преди 5 години

За нещастниците биячи - 5 години затвор.За поръчителката - 5 години затвор ... ама в мъжкия.

25

Totenkopf

преди 5 години

Заради бившето си гадже са го били има вече достатъчно инфо в блитц и Телеграф, както винаги днес.бг се правят, че няма информация, футболни агитки, дрън-дрън, все едно вчера не написахте, че маскираните са го викали по Име.

24

Горан

преди 5 години

Е, да му се незнаят и ценностите... Да поръчаш да пребият 15 годишно момче... Колко ниско трябва да си паднал... Ако пък е пребит заради момиче... Дали има вероятност пак момичето да е скроило цялата работа? Защото не е за 1-ви път! Напоследък така нареченият слаб пол, по-добра половина на човечеството... демонстрира такава злоба, и омраза, че свят да му се завие на човек!

23

да бе

преди 5 години

Шефът на наркокомуната в Банкя Желяз ТурлаковТурлаков е шеф на общността Ново начало, която е първата в България и съществува от 12 години. Създадена е от бивши наркозависими с цел да помага на братя по съдба и порок. Дълги години Желяз е бил наркозависим,

22

Анонимен

преди 5 години

До11Какви "американски ценности" бе !?Филиповци, Катуница, Столипиново, да не са Флорида, Калифорния и Северна Каролина бе !?Задунайская губерния, да не е Западна Виржиния бе !?

21

Анонимен

преди 5 години

Какви "американски ценности" бе !?Филиповци, Катуница, Столипиново, да не са Флорида, Калифорния и Северна Каролина бе !?Задунайская губерния, да не е Западна Виржиния бе !?

20

Софиянец

преди 5 години

Зона Б -18, Надежда, Люлин ... гетата на работническата класа, които се напълниха през последните 30-40 години с бачакатори и потомството им. Нищо в манталитета на тези хора не се е променило, просто от селата се преместиха в градовете. Нивото на култура в София падна чувствително като резултат от това преселение. Видно е по пътищата, по улиците, по парковете. Всеки стар софиянец ще ви го каже това. Жалко, София беше хубав град.

19

Защото...

преди 5 години

...няма уби. Защото няма ТВУ. Защото няма кариери да чукат камъни! Ако ги имаше тези неща, нямаше нормалните хора да страдат. Аз ако съм на бащата, щях да му съдя родителите на рецидивстчето, докато им взема ризата от гърба. А когато йандитчето навърши пълнолетие, щях да го мъкна всяка секунда по съдищата, докато от зор сам не влиза в панделката, щото е опасен за обществото.

18

Гошо

преди 5 години

До smirt za lumpenite. Не забравяй също така, че тия ги пази властта щото са им удобни. Общо взето те са това българския етнос което е еквивалента на неуките, крадливи хора от ромския етнос... Ония роми дето си берат тухли и тия българи дето са за даден отобро заради "идеята" са едно към едно на интелектуален капацитет и морална зрялост...

17

Факт

преди 5 години

Това са новите бойни отряди на БСП . *** Нинова е организирала тези групи от млади социалисти да създават напрежение и да се поддържа някакъв вид страх и недоволство от управлението. Типично комунистически прийоми ! Можем да очакваме скор дори взривяване на църкви.

16

шматка

преди 5 години

Бащата каза че са ултраси и всички се съгласихте.А защо трябва да е истина което казва.

15

Анонимен

преди 5 години

Това са *** от зоната. Не е за първи път.

14

Софиянец

преди 5 години

А дали побоя не е свързан с дейноста на бащата, който е шеф на наркокомуна?

13

Родител

преди 5 години

Тези *** и маргинали така наречените "футболяги" трябва да ги забранят със закон. Те са зловредни за младежта и обществото!

12

Ултра Славия 2

преди 5 години

Нали ги виждам. Най вече по големите МОЛ-ове. Обикалят на групички хлапета между 13 и 17 години. Гледат злобно. Пият от тия боклучави енергийни напитки. И се "търсят" взаимно. Фенчета на Левски и ЦСКА. Без много мозък. Но пък много надъхани и използващи едни други вещества , които ги взимат от "ОЛД СКУУЛ" ... От "батковците" ... И искат да подражават на тях. Много лесно могат да бъдат разпознати , хванати и вкарани в правия път. Обаче на никой НЕ му дреме. Важното е да има за "приватизиране"...

11

Ултра Славия

преди 5 години

1000 процента на футболна основа е това нападение. Точно преди Левски - ЦСКА. Освен това самия баща го каза ... Първо са му викнали ... "ОТ КОЙ ОТБОР СИ , БЕ ?!?! ..." ... И после било за момиче. За никакво момиче не е. Точно едните са били левскари и цесекари. Само не разбрахме точно левскари ли са нападнали , или цесекари ..... Иначе да. И за момичета стават такива поразии. Но това си е на чисто футболна основа. Хлапета БЕЗ ОСОБЕНО СИВО ВЕЩЕСТВО И ИЗПОЛЗВАЩИ ДРУГИ ВЕЩЕСТВА се правят на велики!

10

Анонимен

преди 5 години

Ot kakto GERB I PATRIOTI uprawlqwat stana mazalo u BG

9

Запознат

преди 5 години

Честити американски ценности!

8

Анонимен

преди 5 години

Такива нападения обикновено са за момиче, за футболен отбор както отбелязват, за псувня или обида, а навремето дори се биехме за компютърни игри кой е по-добър.