13

Анонимен

преди 5 години

Всички бе-се-пари налазили форума, ръсят тонове простотии, направо простащини! Толкова могат!

12

Анонимен

преди 5 години

Овчоооо,виж си твоя обор първо и тогава мисли за арабелите!Не се прай на световен помирител а виж тук какво става,рептил такъв

11

Западноевропеец

преди 5 години

Бойко Борисов е най-интелигентния човек, който съм срещал няког през живота си. Комунистите трябва да бъдат смачкани и поставени на мястото си. Мачкай Бойко!

10

Анонимен

преди 5 години

Нищо лично към Тиквун, дразни ме че ни управляват уникално прости и нагли хора и заради този факт затъваме всеки ден все повече!

9

Боко Тиквата

преди 5 години

Ше ги науча как да маат филии със свинска мас, суджуци и любимото ми Чивас Регал. Като гледам как се справиха с Кашоги, в тая сфера нямам на какво ново да ги уча.

8

Анонимен

преди 5 години

Дано го /не/ обесят! Бас давам, че не си спомня Ануар Садат..

7

реалист

преди 5 години

"Бойко Борисов: Добре е да внушаваме нашите ценности на Арабския свят"Твоите "ценности" отдавана ги има в арабския свят, защото там са по големи мутри и от теб. Но като ги знам, по скоро може да приемем техните "ценности".

6

КАУНЯ от аскию

преди 5 години

Другаря Борисов е имал в пред вид нашите- европейски ценности.Ние българите по бринцип сме оперирани от към ценности. Т.е. арабите да възприемат гейбракове,*** и дивия феминизъм. С тези си думи може да ни докара някое камикадзе в метрото, но него и арабите го знаят че е пълен шмекер и думите му струват колкото литър бензин в С.Арабия.

5

амед

преди 5 години

А ние така ще Ви внушиме нашите ценности, г-н Бо Тик Вун, че няма да забравите Арабският Свят Никога!!

4

Анонимен

преди 5 години

Бойко, не е нужно да внушаваш твоите задни ценности, понвже в арабския свят за тези ценности бесят. Седи мирен кукувицо.

3

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах Боко какви ценности е отишъл да внушава на арабите?

2

Така, така

преди 5 години

Бойко и ценности? Гьон сурат, каквото няма, за него дрънка. Герберски нахалници и най-нахалният е главатарят им Бойко Методиев Борисов.

1

Хахахахахаха

преди 5 години

Какви ценности можем да внушим на диваци, които се увиват чаршафи и си еват магариците и камилите???