133

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е политически труп.

132

Човек

преди 5 години

На народа се опитвате да внушите, че му вдигате доходите? Че е изгодно да зареждате евентуален газов хъб от турски поток, а не от Южен? Че престъпността намалява? Че работите по ромския проблем? Но само с внушение не става. Трябва и действия с конкретика.

131

Анонимен

преди 5 години

Ами те твойте ценности са, да крадеш, да лъжеш, да продаваш страната си, гордееш се че си американска марионетка.

130

extremist

преди 5 години

ТИКВА ЦВЕТЕЛИНА ПАРИТЕ ИЗПРА ЛИ ГИЦАЦАРОВ КВО КАЗА

129

extremist

преди 5 години

ДОЛУ ГРОБ

128

Стратег

преди 5 години

Илюминати, обаче, са избрали правилната фигура за да смажат арабите;))) Ако Бойко успее да им внуши собствените си ценности, арабският свят, наистина ще изчезне;))) Факт е, че нас, хич ни няма;))) Така, че тоя път уцелиха ваксата, спукана им е работата на арабите! Грешка направиха, че поканиха Бойко на "Танца на Победата";)))

127

Анонимен

преди 5 години

Дойде време, в което cлaбoyмни хора се изживяват като световни величини...

126

Анонимен

преди 5 години

с чай ли да ги черпим, с кафе ли ?

125

Анонимен

преди 5 години

Ние от доста време сме в много добри отношения с арабите. "На всеки ъгъл има дюнер". Нали така другарю Борисов.

124

Анонимен

преди 5 години

Айдееее, тоя се писА организатор на срещата!

123

пецата

преди 5 години

баце не ходи на такива разходки напразно , или е закарал някакви откраднати пари там да ги складира или някаква далавера е завъртял , баце накраде се а сега не знаеш как да изкараш парите , американците следят всяко движение и няма къде да се скриеш , богат си ама си им в джоба , затова хората си правят държава за да може после да си харчат парите защитени от армията и народа си а теб предателю никой не те ще

122

милиарди

преди 5 години

Борисов се разхожда по света с правителствения самолет и една камара хора избрани от него. Доган си купи ТЕЦ Варна. Васил Божков си направи " частна национална лотария".И т.н. Но най-новото е ,че Домусчиев си купи Нова телевизия .Злите езици говорят,че се кани да си купи и английски футболен отбор. А вие драги читатели какво си купихте?

121

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ИМ РАЗКАЖЕ КАК СЕ КРАДЕ ОТ ЕВРОПРОЕКТИ!

120

Лъган ТА лъган

преди 5 години

Нали забелязвате: ГОВОРЯ ЗА АЙДУЦИ НО НЕ ЦИТИРАМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ!

119

Лъган ТА лъган

преди 5 години

За кого ли не съм гласувал от кого ли не съм лъган?ОТ ВСИЧКИ! И в тоя смисъл, ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ за БСП?Вредите, нанесени от БСП на България, са неколкократно по-малки от невижданото сега разграбване и опустошаване на България. Сравнимо само с разграбването по времето на Иван Костов. И затова РЕШИХ: Избирам най-малката беда.А за напред ще видим ......... ПЪРВО ТРЯБВА СЕГАШНИТЕ АЙДУЦИ да влязат в затвора!

118

Али Баба

преди 5 години

Прав е Бойко. Арабите нямат много ценности. Нашите роми имат малко повече ценности от арабите.

117

Да живей

преди 5 години

Нашия Министер Председател - нео забиколим фактор на световната политика!

116

Евгени Минчев къде е

преди 5 години

А бате Бойко как тъй не взема и Евгени Минчев?? Нали споделяш и европейските ценности и трябва да направиш щастливи и ония араби?? Или той Цецо е свършил тая работа???

115

Здравите сили!

преди 5 години

Защо му е на Бойко да се крие от предателите в ГЕРБ чаааак из арабските страни?Да облича винтягата и с верните четници да иде на поклонение при Корнелия и да ни спасяват. Те има с какво да помогнат и за руската газ, гориво за атомната и некоя друга пушка да ни дадът.

114

питам Бойко

преди 5 години

Бате Бойко с правителствения самолет замъкнал ли си някоя фолк певица с многоооо силикон да им играе кючек??? Нали искаш да им внушаваш твоите ценности, затова питам???