102

бако ти Дельо

преди 5 години

Абе на толкова глупави и прости изглеждаме - е кога е имало мини в Черно море - преди 70 години - и то на две три места и е прочистено от съветски военни още същата година - врагове в Черно море БЪЛГАРИЯ НЯМА и не ни трябва чужда помощ

101

Тинев

преди 5 години

Ето как ЛИЧНО Бойко Борисов обрича децата ни на смърт!За какъв Ч*Е*П ни са бойни учения в Черно море? Българският народ НЯМА врагове в този регион!Българският народ НЕ ИСКА ВОЙНА!ВЪН НАШЕСТВЕНИЦИТЕ!

100

Питащ

преди 5 години

30 години демокрация .Освен, че група мошеници забогатяха неимоверно, как се промени живота на българина?-По-образован ли е?-По-добре здравноусигурен ли е?-По-добре заплатен ли е?-Населението увеличава ли се?-Армията по-добре ли е?-Корупцията намаля ли?-Съдебната система независима ли е?-Премахна ли се цензурата?

99

Анонимен

преди 5 години

POSLE NE PITAITE SCHTO MRAT DELFINITE RIBITE I XORATA SE SDOBIVAT S NEQSNI BOLESTI

98

Рошавата мида

преди 5 години

Аз си мислех ,че ще далдисват за рапани .... ;)

97

Анонимен

преди 5 години

Само да се пазят да не ги уловят руснаците, че пак ще има изцапани американски памперси и масово подаване на молби за напускане от армиите на НАТО.

96

Анонимен

преди 5 години

Нейната цел е да патрулира в акваториите на страните членки на НАТО за опазване на мира и безопасността, както и да възпрепятства трафика на хора, наркотици и оръжие", каза кап. лейт. Мирослав Добрев. Абе тво колко служби се борят срещу наркотрафика сега и бойни кораби и самолети и кво пак във веко село се продават , а в градовете колкото си щеш.Ква е ползата? Или има и нещо другооо...

95

Анонимен

преди 5 години

Разрушителят-неудачник "Доналд Кук" също е в акваторията на Черно море, но тук не се споменава. Той си е отделна банда, изпълняваща спецзадачи.

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Не само ракетите, и не толкова те са опасни. Екологична катастрофа за брега и вътре в морето. Мръсотия, "непонятна" смърт на морски животни, а и на други организми, странни катастрофични климатични явления, огромни наши бюджетни разходи за издръжка на навляците, разврат и извращения, "съвременни болести", абе, изобщо - евроатлантически ценностни дарове... в такт с престъпната ***-анкета на Габъриел за невръстните деца в българските училища...-

93

и морето ни убиват

преди 5 години

Миналата година умориха делфините и хвърлиха вината на рибарите, сега и цацата ще избият. Където минат натовци (янките, всъщност, защото НАТО е департамент на САЩ, а ние му плащаме разноските) трева не никне. Сатани, махайте се от морето ни! Носите смърт. Напълно ни е ясен сега повикът на много държави от преди години: "ЯНКИ, ГОУ ХОУМ!"

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95А ти защо си тук? Ще изпуснеш оргията, а пък нали си грозотило все не тисе урежда въпросът.... Що пари даваш, и пак - не и не получаваш.

91

Анонимен

преди 5 години

Мечокът плува много бързо и има страшни лапи. Не е хубаво да се дразни северния мечок! Обича да хапва SEAL's. Да внимават и тези на сушата - зоолозите твърдят, че се копулирали само на сушата! Да не ги полази тези в Евксиноград!

90

Анонимен

преди 5 години

На снимката е спомагателният фрицовски кораб "Вера". Значи той ще командва парада!Представям си руснаците как се смеят!

89

Щирлиц

преди 5 години

"...както и да възпрепятства трафика на хора, наркотици и оръжие"Демек ще пропускат само доставките на наркотици,които носят печалба на американците.Мъдро.

88

МНЕНИЕ

преди 5 години

Бягайте на почивка в Гърция - там няма Мини , Бойни Кораби и НАТО .Почивка 2019 в БГ се очертава като в Сирия .

87

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен..викаш "важното е полyчовеците да се oсерaт от страх."..Тъй като не си много ясен предполагам че визираш моряците от "Ловците"?..Защото още е съвсем пресен спомена за това как напълниха гащите "героите" от един друг кораб,когато над него префърка "Су"-то....иначе "***" няма!..Има човеци и военолюбци-подпалвачи на войни.Тия последните приличат външно на хора,но не са дори "полу"..

86

Анонимен

преди 5 години

До НАТО-вскитеджендаряги да не са решили да организират морски гей-парад на Путин ?да ще го плющят за пореден път

85

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТогероичните "ловци на мини" са командват от.."СПОМАГАТЕЛЕН кораб"..важното е полyчовеците да се oсерaт от страх.

84

ПроСоТо

преди 5 години

героичните "ловци на мини" са командват от.."СПОМАГАТЕЛЕН кораб"....Като какъв ли ще да е той?...Може би артелната на флотилята?.....Обаче идват точно на време!..Трафика на хора през Черно море взе застрашителни размери напоследък..Требе да са тури ред !

83

Анонимен

преди 5 години

то, ако погледнеш, няма гаранции, че над Крим няма да могат да изгреят няколко допълнителни малки слънца...то, ако погледнеш, при евентуален конфликт на НАТО с Русия гарантирано над военните бази на САЩ в България ще изгрее по едно малко слънце...