72

Хижар

преди 5 години

Ако товаришти Нинова и Радев си напалят огъйн до последное озеро,и тях ли да глобим товарищ Решетников?

71

за един приятел пита

преди 5 години

Дъновистите кога ще ги глобавят? Догодина?

70

корупционна схема

преди 5 години

Ама и Жирардели ли ще го глобят за чалга концертите насред Национален Парк Пирин? Глобите да ги преведе по сметката на Нено Димов в Първа инвестиционна банка!

69

Анонимен

преди 5 години

Според мен,врявата се вдига,за да си направят реклама и нищо друго,прости търсят реклама,но заради неправилното палене на огъня,може да ги глобят с право,защото е опасно да се пали директно огън на земята,без да се обезопаси,вятъра като духне и може да стане беля.

68

Де ги намериха

преди 5 години

тея жаби там? Ходил съм много пъти по тези места и нито веднъж не съм виждал жаби?Май си ги носят от долу? А за къпането добре са ги глобили.

67

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа,изяли няколко жабешки бутчета и си плацикали за-дника в ледената вода на езерото.Единственото което е неправилно,че палят огън,без да направят огнище с камъни около огъня и да разчистят около него,за да не стане пожар.

66

Ludoto Lenche

преди 5 години

..ia stiga prostotii be !!! Zakonite zatova sa zakoni !!! Niama platil ..niama ne platil !!! Stom e zabraneno znachi e zabraneno I tochka !!! Che te zapadnaitsite osobenno tezi deto sami si pechatiat parite ..utre shte doidat I shte si platiat da takovat jenite I dashterite vi be maloumnitsi takiva ?!!! Platil bil ?!?? Reklama pravel ?!?? balgarski idiotizam !!! Zashto ne idete I ne si napravite ogan v Ilostoun be tarikati ?!?? Mi plattete si be I da vidim ?!! Ma che izprostial natod bee ...

65

Анонимен

преди 5 години

Покрай горните езера гледам едни гори се опънали, едно дръвче няма на километри от там ама на - огънят щял да подпали скалите видиш ли, щял да прогори дупки в езерата на "Партията"

64

Анонимен

преди 5 години

Естествено че неможе да пали огън там, неможе да ве къпе в езерата, що за сппр водите въобще, преди 3 години в Гърция осъдиха на ефективен затвор едни нашенци щото си напалили огън за барбекю. Иначе е абсолютна глупост да правиш подобно предаване за място на което на никой не му се налага да оцелява, има хижа, има GSM покритие....

63

Симо

преди 5 години

Доказахме какви криваци сме. Добре че хванаха лошите то глобиха човека за нищо.

62

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха изяли мумията на Ленин вместо тази жаба, по-добре ли щеше да бъде руски слугинчета?

61

Анонимен

преди 5 години

Ако се понапънете малко, може би ще се сетите защо е забранено паленето на огън в парк с гори. Знам, че за някои от вас правилата са абстрактно понятие и дори мръснa дума, но не са измислени случайно.

60

Анонимен

преди 5 години

Всеки западняк, който идва тук за да вдига авторитета на България е нежелан от кремълските мумии!

59

Анонимен

преди 5 години

За подкуп, взели са подкуп гадовете.познавам служители на парка . Взимат подкупи и оставят хората да правят ,каквото си искат.Мамицата им! България не е за продан! За 1500 лева идват и си правят каквото си поскат! Щот сме им евтини и ни нямат за нищо!

58

българин

преди 5 години

Май прекалява институцията ни и държавата ни! Шум до небесата.Сякаш е голямо престъпление? Нима тия хора не са си платили? Или трябва.Да си направим пиар.Че видите ли.Законите трябва да се спазват? Аз да попитам! Ако някой чужденец.СИ ПЛАТИ ЯКО ЗА ОБСТРЕЛ НА БЪЛГАРСКИ ДИВЕЧ.ДАЛИ ЩЕ МУ ЗАБРАНИ ДЪРЖАВАТА? НЕ! Ще си гърми на воля щом си е платил нали? Таааа стига лицемерие моля! Законите в България.не са за всички!

57

Джедай Мастър

преди 5 години

Проверяват човека, защото направил филм за България, показал го на света и изял риба. Иначе патриоти газят в езерото със знамена, дюни се разорават с багери, излива се бетон по плажовете, но проблеми няма. Нещастници.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Защото е предаване, а не експеримент с жиовата на хората? Ако беше умрял някъде, сигурно щяхте да казвте -"Въ малее, каф *** тоя, за ко нямаши жисием"

55

Анонимен

преди 5 години

Продажната руска агентура се дразни от всеки западняк, който идва тук за да ни даде гръб да й се опълчим.

54

Анонимен

преди 5 години

Гледал съм половин епизод от тази пародия на оцеляване и когато в кадър се появи доктора да го прегледа дали е добре след един инцидент, смених канала.

53

Беър Грилс

преди 5 години

Оти ручахме жабетата?!