12

Анонимен

преди 5 години

а жабата хуманно ли я изядоха или не хуманно

11

до 2 и 4

преди 5 години

Има си закони в тази страна господа уау-кащи маймуноговорящи.

10

Анонимен

преди 5 години

пълна пародия е това , бил изял една жаба и се окъпал в езерото , ами обясете го в центъра на софия , на ден умират хиляди животни по пътищата вие пищите за една жаба

9

МНЕНИЕ

преди 5 години

Ако HBO бяха дали подкуп на Министър Нено Димов ,нямаше да имат Проблем - НЕНО има Тарифа за Корупция - Една Дюна струва 10 000 лева , един кубик дърва е 50 стотинки ,тон Въглища е 1 лев .

8

бай ганю

преди 5 години

подкуп в никакъв случай не е даван просто екипа на беар грилс няма такъв манталитет или подходинтересно къде са били от охраната по времето което е трябвало да са заедно с екипа?дали на юнашко доверие са ги оставили сами да си снимат?или просто са си затворили очите за една жаба и други дребнавщини?

7

ДИВАК

преди 5 години

за кой ли път ше ви казвам ,там жаби няма !Аз ги изядах още по времето на комунизма -пъстият му глад , какво друго да ядеш е и малко мравки за десерт

6

Брех

преди 5 години

Те едни селянчета играха хоро с потурите в езерата, та ви се занасяте с тоз всичкояд Беяр.

5

Анонимен

преди 5 години

А какво са виновни чужденците, те били ли с инструктирани, че това е национален парк и вътре е забранено да се пекат жаби. Пак някоя калинка не си е свършила работата. 3начи всеки може да иде там с един кибрит и да палне едно огънче за да оцелее. Добре, че са качили филма за да видим кaкво ставa в Рила, кой знaе още какви неща се случват там, не е заради жабата ама сa снимали нещо което не трябва да видим.

4

Пълно лицемерие

преди 5 години

А незаконната сеч на кафевия електорат? А бракониерите на дивеч?

3

Уууууу

преди 5 години

""зелените" са боклучета! Къде беха като се строи Сл. Бряг и Созопол?! Или ги беше страх от мутрите?! Значи за мутри и "Дискавъри" може ама за магистрала до Кресна не може! Съд в Хага за "зелените" боклучета!

2

Анонимен

преди 5 години

Уау! Сериозно ли? Някое малко ***, което не може да вдигне оная работа от бай ви тошково време насам, рега ще се прави на вървежно и значимо... Повръща ми се от такива!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Забранено е да се глобяват чужденци в Кошария