36

Анонимен

преди 5 години

До 33Я как властта се активира предизборно.А толкова години къде спахте?---да ве, чак е чудно как искат да загубят ?! ((

35

Анонимен

преди 5 години

До 32Всички, за които се установи, че са с фалшиви телкова да върнат парите с лихвите !--а ходи ги застреляй сега ... ше ти върнат, най-много да ти излезе някой дядо с чифтето...

34

еrror 404

преди 5 години

Ей така ако се работи и срещу корупцията по високите етажи и съмнителните сделки и търгове

33

Анонимен

преди 5 години

Я как властта се активира предизборно.А толкова години къде спахте?

32

Анонимен

преди 5 години

Болен здрав носи е в тая държава. Здравите станахме болни, за да носим тарикатите, дето с телковете. Така както има осъдителна присъда за лекаря, така трябва да има и за "болните". Всички, за които се установи, че са с фалшиви телкова да върнат парите с лихвите !

31

Запознат

преди 5 години

Села във Великотърновско (Майско, Константин, Златарица) с поне 40% ТЕЛК жители. Общото между тях - д-р Мирослав Ганев, кардиолог, Велико Търново

30

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да говорят става въпрос за усвояване на пари. Все по добре звучащи фрази, но лоши реализации с надути цени и окрадени пари.

29

Анонимен

преди 5 години

До VЧенгетата пък ограбват социалната система като се пенсионират на 50 с 20 заплати ;)--е що "намигаш" сега ? казал си самата истина, пък "намигаш" ... хм...

28

123

преди 5 години

Днес гледам и слушам какви ги плещи един от зам. началниците на СДВР. "Който има рамене на главата си да мисли" Как ли мисли този образ "калинка" попаднал в ръководството на една служба, която трябва да осигурява спокойствието и защитата на населението. Каква изумителна простота. От герберските изцепки започнах и аз да изтъпявам.

27

Анонимен

преди 5 години

До 23този човек може да не работи, а да си живее на наш гръб.--а? че той капиталиста, лихваря, "политикЪт" - какво считаш, че правят ?значи едната кражба е "законна", "резонна", "в реда на нещата", а видите ли - другата кражба била "живеене на гърба" ?! айде ве, ама верно ли е така ?! я бъди по-обективен и справедлив!

26

Анонимен

преди 5 години

"Повреден" ама на гърба на здравия.

25

V

преди 5 години

няма такава ,,държава,, И тридесет филма които никой не гледа ,ама в които всички вземат големи хонорари като на столицата на културата . От телкове и от култура се краде най лесно . Ченгетата пък ограбват социалната система като се пенсионират на 50 с 20 заплати ;) Абсолютно незаконно .Конституцията го забранява. Няма го и в Европа

24

Анонимен

преди 5 години

че 10% значи че сме здрави. в т.н. еврейски съюз - е 12-15%

23

Анонимен

преди 5 години

Фалшивият ТЕЛК е двойна загуба за обществото. Първо самите пари, които се плащат като пенсия на повредени хора и второ, този човек може да не работи, а да си живее на наш гръб.*Понятието инвалид отпадна, следователно няма инвалидни пенсии. Сега са повредени хора с пенсии за повредни хора.

22

Анонимен

преди 5 години

Народа трябва да се занимава с нещо, вниманието му трябва да се държи далече от това, което вършат политиците и да му се подхвърлят такива теми, за да не се замисля обикновеният човек за наистина важните неща. Ангажирането на общественото внимание с такива теми е като димна завеса, зад която могат да се вършат незабелязано всякакви далавери.

21

Анонимен

преди 5 години

Фалшиви телкове, фалшиви политици, ... само мутрите във властта са истински и техните Калинки.

20

Анонимен

преди 5 години

Ами оня телк, дето му викат "партийни субсидии" - там изтичат по 200 млн. лв. всеки мандат.

19

Анонимен

преди 5 години

Фалшиви ТЕЛК-ове, фалшиви дипломи, фалшиви шофьорски книжки, фалш и ментета и в парламента и въобще - фалшива държава отвсякъде.

18

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм, че загубите от обществени поръчки, рушвети и пари под масата, течове от еврофондове и корумпирани политици губим стотици пъти повече отколкото от фалшивите телкове. Ама нали от ЕС искат борба с корупцията, ще хванат няколко селски доктора и ще се отчетат. Няма да посягат на депутати, министри и партийни кадри я, гарван гарвану око не вади. Бъдете сигурни, че там прокуратурата няма да се намеси.

17

Анонимен

преди 5 години

МАЛИИ много "сакати" имали в силистренско бее)))