56

кальо

преди 5 години

100% от депутатите в парламента са с купени гласове много е законно нали

55

(-_-)

преди 5 години

Ако до сега не ви е станало ясно:Една огромна част от населението е болно. Голяма част от тях имат ТЕЛК, но много от тях нямат.. Така, че цялата тая истерия е преливане от пусто в празно, защото въпросните пенсии за болест са смехотворни като сума. Управляващите са абсолютни кpетени:(

54

Анонимен

преди 5 години

Просто решение : СПИРАТ СЕ ВСИЧКИ ПЕНСИИ И ЗАПОЧВА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ.ВСЕКИ С ФАЛШИВ ТЕЛК - В ЗАТВОРА И ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ.

53

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Активист на БКПЧудя се от коя дупка изпълзяхте,за да кретении ръсите.Това за някой доста *** младеж може и да мине,но не и за човек с над половинвековен жизнен опит

52

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 32:Подкрепям с две ръце!Абсолютно всички по-веригата с фалшиви телкове,получили неправомерно пари,да ги върнат до стотинка,ведно с лихвите,като успоредно с това понесат и цялата строгост на закона-наказателна,административна,имущественна и друга!!!!

51

чарли

преди 5 години

Въпрос:Фалшивите телкове от преди пет месеца ли са ?Има решение,цялата комисия издала фалшиво решение да се попече десетина години на един остров в Дунава.

50

МНЕНИЕ

преди 5 години

Излиза че 2.5 % от българите имат редовни ТРЛК решения до 1989 год.И сега точно вашият МИНИСТЪП НА СОЦИАЛНИТЕ ГРИЖИ прецака тези вече пенсионери.До 2018 год. добавкте към пенсиите за инвалидност които те получаваха от НОЙ , сега ще го получават от от СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ. И тези добавки са % 30 лева.И ТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОПЪЛВАТ ЗАЯВЛЕНИЯ И ХОДПТ ДА Гй ПОДАВАТ. НАИСТИНА СТЕ *** ЧИНОВНИЦИ

49

Анонимен

преди 5 години

и аз трябваше да закова един очен лекар в Търново председател на комисия но нямах тел. в мен и много съжалявам очилат и мазен

48

Анонимен

преди 5 години

Реално инвалидите в България са около 100 хил., останалите 600 хил. телкаджии, просто смучат помощи, цялата система опорочена, законите са пробити, да даваш пари калпак е по-по-най глупост.

47

За да има--

преди 5 години

--полицейска държава или ,,диктатура,, навсякъде над всеки орган трябва да има контрол от полицията...Другите по презумция са виновни и под постоянно наблюдение и подслушване докато се съберат доказателства.

46

House M.D.

преди 5 години

Колега #8, за да има електронно правителство е необходимо да се проведат електронни избори и електронни гласоподаватели да изберат електронно събрание, което да излъчи електронно правителство. Електронното управление е съвсем друго нещо и няма нищо общо с електронното правителство.

45

Анонимен

преди 5 години

Вижте от кои области са най-много фалшиви ТЕЛК-ове. От най-изоставените. Не изостанали, а изоставени. Пак направете големите региони така, че София да смуче като сюнгер.

44

Анонимен

преди 5 години

OTKADE ZNAESH KOLKO E NASELENIETO BE .........T

43

Анонимен

преди 5 години

Днес прочетох в един сайт, че в Пекин средната продължителност на живота за 2018 година била 82,2 години. Бърза помощ идва за 2 минути на адрес.

42

Анонимен

преди 5 години

От 2,5% на 10%. Занчи демокрацията и пазарната икономика поврежда хората и сега 10% са повредени хора.

41

Анонимен

преди 5 години

Обърнаха ценностната система наопаки. Медиите ни заливат с информация колко получават футболисти, певци и от сорта вторични израстъци. А професии като лекар, инженер оставиха на произвола: всеки се спасява както успее.

40

До гуша ми дойдохте

преди 5 години

Тоя *** щом не може да си върши работата да си дава оставката и да ходи пак да вози Мето.

39

Анонимен

преди 5 години

През социализма лекарите не бяха търговци. Болниците - също.

38

Анонимен

преди 5 години

До 32Болен здрав носи е в тая държава--ясно е защо ония 240-те разбойника, както и ония зад двата лъва и от двете страни на дондуков - все са здрави, да му *** май ката, пък то каква била работата - болния народ ги носел на гърба си... ама кога ли ше ги изтръска на земята и ше вземе дряновицата , ама няма да удря по сянката а по този, който я хвърля!

37

Активист на БКП

преди 5 години

При социализма българите бяха здрави !!! А демокрацията ги разболя !!! Това е...