7

до 6

преди 5 години

До АнонименДругарю червен селянин , такива като тебе са критикарите на всичко в София. Не мога друго да ти кажа освен да си ходиш от там където няма проблеми . От такива като тебе София е заприличала на село.

6

Анонимен

преди 5 години

Не само сигнализираме, но и получаваме нелепи отговори! Защо плащаме на кметицата и общинари? За да ни пращат за зелен хайвер, да хвърлят пари по няколко пъти за едни и същи улици и да се чудят как да ни нахлузят и поддръжката на междублоковите пространства и тротоарите? Я у лево и къш към Картофоландия!

5

Анонимен

преди 5 години

Абе човече анонимно какъв сигнал ще подаваш за това че няма къде да спрат хората ,за да си вземат децата ученици?Ти замисляш ли се изобщо за проблема или просто обичаш да искаш пишеш сигнали и оплаквания.

4

Приликата

преди 5 години

Още помня как сириец казваше по телевизията, че улиците в България и Алепо си приличат по дупките, но тук не сме били бомбадирани.

3

Анонимен

преди 5 години

Къде да подам сигнал от МВР да си свършат работата и да глобяват неправилно паркиралите. Всеки ден от 17:00 до към 18:30 става тапа на бул. "Христо Ботев" до 32 СУ заради неправилно паркирали коли.

2

Анонимен

преди 5 години

Вечната кметица ,протежето на Б.Б.Къде е.Със сигурност си напълни гушата като кметица.Всичко е в швейцарски банки.

1

Анонимен

преди 5 години

Вместо прегради за паркиране трябва да нпарвят асфалтирани паркоместа там, както правят навсякъде по света.